Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11141 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 September 2010 - 08:34 AM

Показване на мнениетоAbelia, в 07 September 2010 - 12:35 AM, написа:

Здравейте и на нас ни предстои да си вземем пинчер,но ме интересува колко струват ваксините,паспорта и там каквото още е нужно.Ще се радвам ако някои от Варна ме упъти и към клиника с разумни цени.

Здрасти! И аз да отговоря на зададения въпрос. Ваксините не са чак толкова скъпи30-40лв и с паспорт ,,,абе 50 -100лв в началото трябват памперси за да свикне кучо на хигиенни навици, играчки , къщурка,качествен шампоан, качествени купички......и т.н. А ежемесечните разходи са храна, обезпаразитяване, разни лакомства и кокалчета ..............аз ежемесечно водя :wub: Сиси на Вет на обезпаразитяване и рязане на нокти
Още преди да се вземе едно животинче :dog: .....трябва доста да се замислим дали сме готови 15 и повече години да се грижим за него и да сме наясно ,че и те като хората понякога са болнави и изискват по специални грижи ....което е свързано и с внимание и финанси.......и мнооого взаимна ЛЮБОВ.................
User's Signature

Качена снимка

#11142 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 11:13 AM

Показване на мнениетоlilinceto6, в 05 September 2010 - 05:33 PM, написа:

Здравейте на всички!
ето ви снимки на грейката!Преценете на кого ще стане:)))

Какво стана с дрешката,намери ли си нов собственик,ако не е мога да накипря моя машмурок с нея.Гледам че са два цвята-две якета ли имаш.Ако стои още дай някакъв тел. за връзка,или ми звънни аз ти оставих моя.
Поздрави.

#11143 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 11:20 AM

Показване на мнениетоfluxie, в 06 September 2010 - 02:11 PM, написа:

Приятели, искам и аз да помоля за един съвет! Не знам дали и вие имате подобен проблем, но аз вече подивявам. Откакто взехме Рони любимото му занимание беше и все още е хапането на ръце. Заиграва се постоянно и не се отказва. Бутха му какви ли не играчки, думичката "не" я разбира много добре, какво ли не изпробвах, но продължава да гризка. Смени почти всички зъби, даже май му остана само един. В началото мислех, че прави така, защото го сърбят, но явно не това е проблема. Не хапе със сила, но е достатъчно изнервящо...Моля някой да сподели някакъв съвет, ако се е сблъсквал с подобно нещо. Все пак вече е на 7 месеца и време според мен да спре! Благодаря предварително. :ea_103: :ab_041:

Нашия дивак е същия като се прибера от работа, и като ме види започва една радост,скачане,боричкане,ръмжене и естествено хапане по ръцете. Същото е и сутрин като се наспи и започва да си играе с мен по същия начин.Сега расте и има много енергия за изразходване,за да запазя мебелите от прегризване си давам ръката за хапане. :ab_041: :ab_041: Той вече свикна и няма отърване вече,Като се прибера и знае че ще има борба.

#11144 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 06:36 PM

Отстъпвам ред за дрешката. Моята е почти същата, и е голяма, а размера и е с 2-3 см по-малък. Нека е топличко на някой друг пинчо. Ние се разхождаме в Младост 3, в градинката срещу общината. Като е хубаво времето сме там около 18.30ч. Ще се радвам на нови попълнения в нашата групичка на дребосъци :))))
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#11145 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 07:20 PM

Показване на мнениетоreksi-9, в 07 September 2010 - 11:18 AM, написа:

Показване на мнениетоlilinceto6, в 05 September 2010 - 05:33 PM, написа:

Здравейте на всички!
ето ви снимки на грейката!Преценете на кого ще стане:)))

Какво стана с дрешката,намери ли си нов собственик,ако не е мога да накипря моя машмурок с нея.Гледам че са два цвята-две якета ли имаш.Ако стои още дай някакъв тел. за връзка,или ми звънни аз ти оставих моя.
Поздрави.

Здравей,
една дрешка е, от светкавицата така изглежда че са различни!но е една :))Аз съм от плевен - тел 0886835500 - Лили.Нула номер е - ако ще ви стана с удоволствие ви я пращам!
User's Signature

Качена снимка

#11146 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 07:26 PM

Показване на мнениетоgeorgia, в 07 September 2010 - 06:41 PM, написа:

Отстъпвам ред за дрешката. Моята е почти същата, и е голяма, а размера и е с 2-3 см по-малък. Нека е топличко на някой друг пинчо. Ние се разхождаме в Младост 3, в градинката срещу общината. Като е хубаво времето сме там около 18.30ч. Ще се радвам на нови попълнения в нашата групичка на дребосъци :))))

Оле вие сте много мини,мини пинчо!Ние вече гоним 3-ти размер!
User's Signature

Качена снимка

#11147 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 12:36 PM

Здравейте! Бях писала, че с Арчи не се справяме много, много с обучението. След като посетихме няколко пъти Animal behavior College с Арчи отренирахме всичко показано и вече е по- послушен. Сега остава да го кастрираме, защото покрай женските в парка е доста неспокоен. Ако някой разхожда кученцето си в Докторската или парк Заимов може да се засечем. :smile:

#11148 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 12:41 PM

Здравейте на всички.Ето малко снимки от нас да не ни забравите:)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11149 Потребителят е офлайн   airichka Икона

Публикувано: 08 September 2010 - 12:57 PM

Здравейте имам женска пинчерка на годинка и 2 месеца.Миналия месец около 10 се разгони за пръв път , но е нямала контакти с мъжки кучета. Притеснява ме това , че гърдичките и набъбват. нормално ли е ?

#11150 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 01:10 PM

Показване на мнениетоlilinceto6, в 07 September 2010 - 07:31 PM, написа:

Показване на мнениетоgeorgia, в 07 September 2010 - 06:41 PM, написа:

Оле вие сте много мини,мини пинчо!Ние вече гоним 3-ти размер!

Мъничка е :)))). Макар че е 2кг, не знам къде ги побира, всички си мислят, че е по-малко. Пинчовете до каква възраст се развиват? Тя е на 4 месеца и хем не искам да пораства повече, хем ако порастне ще и стават повече дрешки и няма да имаме този проблем с търсенето.
Искам да ви попитам и за съвет. Понеже е при мен от едномесечна възраст, се научихме да си вършим работата вкъщи, на памперс. И сега, месец и половина след ваксините още не искаме да пишкаме навън. Дебна я да излизаме след сън или хапване, понякога седим по 2-3 часа, но тя си чака да се приберем и тогава се изхожда. Как да процедирам?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#11151 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2010 - 01:59 PM

Ще порасне още , а за пишкането аз се мъчих няколко месеца . :dry: Извеждане колкото се може по-често без никакво отказване . При нас се получи чак когато бях загубила всякаква надежда. :dry: След това като започна да си ходи навън (това беше около 7мия месец ) като ,че ли никога не беше ходил в банята т.е. въобще не искаше да ходи в банята и се стиска и сега само навън ходи. :ae_085:

#11152 Потребителят е офлайн   tedi70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 02:49 PM

Показване на мнениетоairichka, в 08 September 2010 - 01:02 PM, написа:

Здравейте имам женска пинчерка на годинка и 2 месеца.Миналия месец около 10 се разгони за пръв път , но е нямала контакти с мъжки кучета. Притеснява ме това , че гърдичките и набъбват. нормално ли е ?

Възможно е да кара лъжлива бременност.Получава се един-два месеца след разгонване и се дължи на хормонален дисбаланс.Ние също имахме такъв проблем.Казаха ни да намалим храната и водата и повече разходки.Има и хормонални препарати, но не се препоръчвали.При нас беше в лека форма и мина само с диета и повече движение.Добре е все пак да се консултирате с ветеринар.Успех!

#11153 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2010 - 03:05 PM

Показване на мнениетоairichka, в 09 September 2010 - 12:02 AM, написа:

Най-правилно вета Ви ще каже дали е нормално , но и при Сиси беше същото полужение ,,,,,доста набъбнали бяха докато беше разгонена и понякога когато играеше с мечо ....................откакто е кастрирана и не се сеща за мечо .........нямаме проблем ............. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#11154 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 10:01 PM

Здравейте момичета, някои от вас не ме познават, други пък едва ли ме помнят . Само Галето сигурно ще се сети коя съм , че сме се виждали , но да минавам направо на въпроса. Прочетох , че някои от вас се оплакват от лошия дъх на малчовците. Е , аз съм минала по този път и мога да дам малко инфо по темата. Когато се сдобих с мойта красота тя имаше дъх като на змей :ab_041: и от този прекрасен аромат се беше вмирисала цялата. Няма да споменавам , че когато я взехме беше на цели 5 години , но ще спомена ,че от " ПРЕКРАСНИТЕ " грижи които предишните собственици бяха полагали за нея зъбите и се бяха скапали. Вонята беше ЛЕЛЕ МАМО :zz_020: !!!!!!. Оф отплеснах се, както и да е. Та решението е следното :

ПЪРВА СТЪПКА : Хващате малчо за каишката и при вета да почисти зъбния камък и да избели зъбките ( процедурата струва около 30 лв.)

ВТОРА СТЪПКА: Чичко Вет ви дава хапченца които се дават от 5 до 10 дни ( цена на 1 брой хапче 2 до 3 лв. за брой. )

Надявам се да съм ви помогнала . Целувки на всички пинчета и техните горди собственици !!!!
User's Signature

Качена снимка

#11155 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 08:01 AM

Показване на мнениетоreksi-9, в 07 September 2010 - 11:25 AM, написа:

Показване на мнениетоfluxie, в 06 September 2010 - 02:11 PM, написа:

Приятели, искам и аз да помоля за един съвет! Не знам дали и вие имате подобен проблем, но аз вече подивявам. Откакто взехме Рони любимото му занимание беше и все още е хапането на ръце. Заиграва се постоянно и не се отказва. Бутха му какви ли не играчки, думичката "не" я разбира много добре, какво ли не изпробвах, но продължава да гризка. Смени почти всички зъби, даже май му остана само един. В началото мислех, че прави така, защото го сърбят, но явно не това е проблема. Не хапе със сила, но е достатъчно изнервящо...Моля някой да сподели някакъв съвет, ако се е сблъсквал с подобно нещо. Все пак вече е на 7 месеца и време според мен да спре! Благодаря предварително. :ea_103: :ab_041:

Нашия дивак е същия като се прибера от работа, и като ме види започва една радост,скачане,боричкане,ръмжене и естествено хапане по ръцете. Същото е и сутрин като се наспи и започва да си играе с мен по същия начин.Сега расте и има много енергия за изразходване,за да запазя мебелите от прегризване си давам ръката за хапане. :ab_041: :ab_041: Той вече свикна и няма отърване вече,Като се прибера и знае че ще има борба.

Надявам се да спре някога :dh_188: доста е болезнено. хайде аз издържам, но примерно той хапе и майка ми, която е доста неиздръжлива откъм болка и особено неприятно за нея. иначе пръщи от енергия, понякога си играем с часове и не се изморява въобще :dog:

#11156 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2010 - 09:10 AM

Показване на мнениетоalina, в 09 September 2010 - 09:06 AM, написа:

Здравейте момичета, някои от вас не ме познават, други пък едва ли ме помнят . Само Галето сигурно ще се сети коя съм , че сме се виждали , но да минавам направо на въпроса. Прочетох , че някои от вас се оплакват от лошия дъх на малчовците. Е , аз съм минала по този път и мога да дам малко инфо по темата. Когато се сдобих с мойта красота тя имаше дъх като на змей :ab_041: и от този прекрасен аромат се беше вмирисала цялата. Няма да споменавам , че когато я взехме беше на цели 5 години , но ще спомена ,че от " ПРЕКРАСНИТЕ " грижи които предишните собственици бяха полагали за нея зъбите и се бяха скапали. Вонята беше ЛЕЛЕ МАМО :zz_020: !!!!!!. Оф отплеснах се, както и да е. Та решението е следното :

ПЪРВА СТЪПКА : Хващате малчо за каишката и при вета да почисти зъбния камък и да избели зъбките ( процедурата струва около 30 лв.)

ВТОРА СТЪПКА: Чичко Вет ви дава хапченца които се дават от 5 до 10 дни ( цена на 1 брой хапче 2 до 3 лв. за брой. )

Надявам се да съм ви помогнала . Целувки на всички пинчета и техните горди собственици !!!!

Здравей Алинка! Как са Саси и Ная? Сигурно Ная е пораснала още тая глезана? А Саси още ли е такава послушка и добричка? Наща Сиси си е все такава дръпната и страхлива, за което се обвинявам .Лек ден Али и ще ми е много приятно ,ако пуснеш снимчици на красавиците които имам чест да познавам :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#11157 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 10:15 AM

Здравейте,
ето малко снимки от фиби, вече може да излиза и е гооооляма забава :af_089:

По принцип се подвизаваме в района на Павлово, но можем да правим разходки и в центъра, особено събота и неделя - Борисовата градина, южен парк....ако има някой желаещ за среща казвайте, ще бъде мн забавно и интересно за нас :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#11158 Потребителят е офлайн   airichka Икона

Публикувано: 09 September 2010 - 10:22 AM

Показване на мнениетоGalka43, в 08 September 2010 - 02:10 PM, написа:

Показване на мнениетоairichka, в 09 September 2010 - 12:02 AM, написа:

Най-правилно вета Ви ще каже дали е нормално , но и при Сиси беше същото полужение ,,,,,доста набъбнали бяха докато беше разгонена и понякога когато играеше с мечо ....................откакто е кастрирана и не се сеща за мечо .........нямаме проблем ............. :ba_025:

ами ходихме на чичко доктор гледаха ни на видеозон бебета няма така че става въпрос за фалшива бременост :huh:

#11159 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2010 - 03:35 PM

Здравейте!!
Барбаронче какво е това пясъчно съкровище>??? Да не би да си имате снахичка :ac_007:
User's Signature

Качена снимка

#11160 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2010 - 09:07 PM

Здравейте!
Някой ще ходи ли утре на семинар? Ние с Арчи ще ходим ( ако успеем да стигмен, че сме без кола и е трудно с малкият). :smile:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни