Мини Пинчер
Публикувано: 27 September 2010 - 08:51 PM
Лесно ли се научава на хигиенни навици пинчера?
Ще му стигат ли около два часа разходки на ден?
Зимата нуждае ли се от дрешки или нещо да го топли?
Толкова е мъничко/да го кастрирам ли/?
Това засега а за храната легълцето и другите аксесоари ще питам като си го получа.
Благодаря предварително.
Публикувано: 27 September 2010 - 09:22 PM
От къде ще си взимаш мъника? За хигиената Арчи лесно се научи на кучешки пелени. За разходките на Арчи минимално го разхождам час, а 2 ще са идеални. Зимата задължително дрешка, защото са доста нежни... И ти препоръчвам да кастрираш мъника, за да си спестите доста проблеми. Прочети раздела за обучение. Надявам се да съм била от помощ.

А и днес купих метален душач на Арчи. Точно по мярка му е и му седи много красиво. Скоро снимки.

Публикувано: 27 September 2010 - 09:51 PM

Публикувано: 28 September 2010 - 01:39 PM
Ще идем на ветеринар след 2 дни,че сега нямам опция,но въпроса ми е следния - тъй като говорих предварително за вета ни и той каза,че има вероятност просто да й е раздразнителна кожата и не във всички случай да е гъбична инфекция,та ме посъветва да потърся добър антисептичен шампоан,който действа включително и против себорея,гъбични инфекций и т.н,та дайде ми съвет за шампоан ?
Иначе Мишел не се чеши,хапе,ближе и т.н ,което ме навежда на мисълта,че няма нещо което да я дразни по козината и кожата.До момента я къпем с един евтинджос шампоан в комбинация с Низорал (казвам евтинджос защото минахме през какви ли не скъпи шампоани,а ефекта не е нищо особено)
Публикувано: 28 September 2010 - 08:59 PM

fergiebако искаш да видиш новородено влез моя сайт там са бебетата на Сара те вече са големи моми на по 1год
отговарям на въпросите ти
1 Бебето започваш да го учиш да пишка на памперс в банята още като го вземеш някой по бързо свикват други по бавно все пак е бебе и ти трябва много търпение .
2 Разходка по 2 часа на ден е напълно достатъчна а зимата и почти невъзможна умират от студ милите .
3 Дрешките са задължителни когато е студено иначе треперят като лист освен това ще ти трябва и къщичка и одеалце за да му е топло на мъника .
4Кастрацията е по желание но ти казвам че ще ти спести много от проблемите .
5 Играчките са много необходими иначе ще ти изяде къщата

Сега докато си вземеш бебето най добре упорито чети темите и ще имаш подготовка поне на теория
Ето я нашата глезла как спи
Публикувано: 29 September 2010 - 11:10 AM

Публикувано: 29 September 2010 - 10:15 PM
Ние само да се похвалим с новата си придобивка - екипировка за студените дни.Но имаме проблем с нея, не иска да ходи с якето и стои като препарирана.Вие имате ли си дрещки вече?Как ги понасят вашите пинчове?Аз имам чувството ,че или ще я изяде или ще я скъса:)))Ето и снимки да ни видите
Публикувано: 30 September 2010 - 01:20 PM

Публикувано: 30 September 2010 - 01:41 PM
(archy), в 30 September 2010 - 01:25 PM, написа:

О не се притеснявай, не прекаляваш със снимките!)))Той е толкова фотогеничен и е толково сладък, и много ме радват неговите фотоси,особено тази със котето направо ми е любима!
Публикувано: 02 October 2010 - 09:43 AM
(archy), в 27 September 2010 - 09:27 PM, написа:
От къде ще си взимаш мъника? За хигиената Арчи лесно се научи на кучешки пелени. За разходките на Арчи минимално го разхождам час, а 2 ще са идеални. Зимата задължително дрешка, защото са доста нежни... И ти препоръчвам да кастрираш мъника, за да си спестите доста проблеми. Прочети раздела за обучение. Надявам се да съм била от помощ.

А и днес купих метален душач на Арчи. Точно по мярка му е и му седи много красиво. Скоро снимки.

Много е хубаво изглежда металният душач, много искам да купя и на Рони такъв, но ме е страх да не го дразни, защото , когато излизаме дърпа страшно много...

Публикувано: 02 October 2010 - 04:00 PM

Публикувано: 02 October 2010 - 09:13 PM
П.с. Съжалявам за двата поста един под друг, но не мога да редактирам.
Публикувано: 02 October 2010 - 10:03 PM
(archy), в 02 October 2010 - 04:05 PM, написа:

С нагръдник е и тегли страшно много, колкото повече успее да се изтегли напред, толккова по- добре за него, не изчаква въобще. Явно трябва да пробвам с нашийник...

Публикувано: 02 October 2010 - 10:39 PM
Първо искам да се извиня за лош българския ми език- не съм българка и все още имам трудности с посаието и говорението(разбирам добре езика).
Имам женско пинчерче на две години е.
Искам да я заплодя тази есен, но, понеже кучето е чист цверг пинчер, с родословие, за това бих искала да намеря същото чистокровно мъжско.
Ние сме от Благоевград, тук няма подобни кучета. Ако в форума има хората притежаващи подоьно куче и желаюшие да го размножават моля да ми отговорите тук, или на адресс- Lika-44@ya.ru