Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • 565
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11241 Потребителят е офлайн   zahoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 October 2010 - 07:40 PM

Хубаво е много ! И дори така с купирана опашка и уши си прилича точно на доберман в миниатюра. Струва ми се че не е мини, а в стандарта знам, че 5 е максималното но както и да е !

#11242 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 October 2010 - 09:45 PM

Показване на мнениетоzahoo, в 08 October 2010 - 06:45 PM, написа:

Хубаво е много ! И дори така с купирана опашка и уши си прилича точно на доберман в миниатюра. Струва ми се че не е мини, а в стандарта знам, че 5 е максималното но както и да е !

:) Мисля че доста трудно да сбъркаш между двете породи, (Немский пинчер тежи 14-20 кг.) но като и да е.
В переводе стандарта на руский до шест кг.
Обаче може и грешка не преводач, не съм чела оригинала.
Все пак доста едричка, за женско куче не е хубаво да е бъда на верхна граница на стандарта, но аз пък търсила точно такъв пинчер, за това че , според мен, по-дребни кучета до някъде по холеричен темпирамент имат.

Немский пинчер тежи 14-20 кг.

Ако интересно мога да копирам на този сайт стандарт на цверг пинчер преведен на руский език.

#11243 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 October 2010 - 09:53 PM

Можи би притежавам не мини...а летящ пинчер?;)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11244 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2010 - 08:29 PM

Пинчер добре дошла много се радвам че се увеличават родословните животни в нашата темичка :wub: много ти е хубава Киара а снимката с бебчо много ми хареса .Нашата Сарка няма контакт с малки дечица и ми беше много интересно лятото като излизахме пред блока как защитава децата когато майките им се скарат .
Моята Сарка сигурно и тя ще ги докара до 6 кг взех и Петнил последния път като ходихме на лекар и сега такъв апетит я гони че чак започнах да я ограничавам иначе гранулките и стоят по цял ден в купичката . Поне сега спря да и капе козинката но умира от студ милата все гледа при някого да се гушне или чака да я завия с нейното одеалце за да си спинка на топличко .Гушакме всички :dog:

#11245 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2010 - 11:09 AM

Показване на мнениетоПинчер, в 04 October 2010 - 02:37 PM, написа:

Не знаех че има подобно шествие, само кучета ли прияли участие?:)

С удовольствие ще кача още снимки, обичам да фотографира кучето си.
И пак ще питам- дали има в форума хора с хубав мъжки пинчер, скоро кучето ми ще разгони, бих искала да я заплодя, но не мога да намеря схпръг за Киара:)

И аз търся мадама на моя Рекси,че направо е полудял :wub: ,има една играчка кученце и не слиза по цял ден от нея :ab_041: :ab_041: .Ти от каде си,имам снимки на Рекс в по предните страници ако ти харесва за съпруг пиши.

#11246 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2010 - 12:53 PM

[/quote]
И аз търся мадама на моя Рекси,че направо е полудял :wub: ,има една играчка кученце и не слиза по цял ден от нея :ab_041: :ab_041: .Ти от каде си,имам снимки на Рекс в по предните страници ако ти харесва за съпруг пиши.
[/quote]

Тази мадама допада ли ви ? :ba_025:
Ние си търсим кавалер за около Януари

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11247 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2010 - 05:08 PM

Пинчер--Доста ясно написа , че търси РОДОСЛОВЕН МЪЖКИ

Вие тук като гледам го обърнахте на тема за междусъседски скачки.... :dh_188:
Нищо няма да им стане на кученцата ви ако не ги размножите....
Смятате ли , че има нужда от още безпородни кученца като вашите ???
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#11248 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2010 - 09:00 PM

Здравейте!
Искам да ви попитам кога е по- добре да се кастрира мъжко куче? Ние мислим на пролет или сега- зимата. Не искам сега, защото Арчи има сконост към надебеляване и не ми се ще да стане табуретка, но ми се иска по- бързо да свършим и на пролет да не полудява по женските. Четох доста по въпроса и знам, че ако се спазва диета 9определен грамаж от гранулките) няма да се получи така и че рисковете са минималки, но зимата не се натоварва достатъчно и намаляваме разходките от 2 -3 часа на 30тина минутки. Бихте ли помогнали?

А по въпроса с търсенето на женска или мъжки, мисля че само Пинчер има право. На всички други кученцата им си нямат родословие е не са пинчери. Не мисля, че размножаването на безпородни е за похвала. Според мен всяко безпородно куче трябва да се кастрира... Намалява се шанса от много заболявания и си решавате проблемиет с разгонването при женските и полудяването на мъжките пролеттна и есента... Тази година писаната ми имаше пиометра и да не ви казвам какъв ужас преживяхме, а сега- месец по- късно даже и белег няма... :smile:

#11249 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2010 - 09:47 PM

Кога забраниха размножаването на нашите кученца..? :dh_188: Не ми давайте примери с борси, магазини и др. Нищо лошо няма човек да си отгледа малките кутрета в прекрасни условия и да им намери добри стопани. Някой сега ще каже, че ще отидат на улицата и ще са болни... О мъка. :ab_041: Кой закон забранява заплождането на пинчерите и тяхното отглеждане? Щом иска жената-момичето нека си отгледа кученцата. :ae_085:

#11250 Потребителят е офлайн   julietka7 Икона

Публикувано: 10 October 2010 - 10:36 PM

Здравeитe.Бях писала прeди врeмe за моeто куче коeто нe e чст пинчер че e разгонeна и сe чудeх дали да я заплождам.Рeших да нe я заплождам,но живeeм в каща и тя си намeрила дупка и излязла и отишла при сасeдското куче.Питах в eдна вeтeринарна аптeка за хапчета случаино ако e брeмeнна да го махнeм но ми казаха че били забранeни от миналата година и вeче нe сe продавали.Някои ако знаe някакви хапчета,как сe казват и кадe мога да ги намeря моля да пише :) благодаря

#11251 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 October 2010 - 01:35 PM

Здравейте на всички,
Първо искам да приветствам прекрасната Киара - НЕВЕРОЯТНА е!Искам и да попитам как поддържате този неустоим и елегантен блясък на казината?Ние колкото и да се къпем , пудрим,ядем специална храна за козина , не сме така блестящи! Може би и това е разлика между чистокръвния пинчер и нашите подобия?! А по характер как е - злобна ли е много или не?

Арчи е много сладък с новото якенце!Ако ги съберем с Лайла ще са много сладка гледка - синьо и розово пинчо:))

А иначе как сте всички в тези студове? Лайла само гледа да се скътава на топло и нещо не й се стой много много навън?Иначе не трепери не само гледа да се гушне в някого или в някое одеалце:))
User's Signature

Качена снимка

#11252 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2010 - 01:49 PM

Показване на мнениетоjulietka7, в 10 October 2010 - 10:41 PM, написа:

Здравeитe.Бях писала прeди врeмe за моeто куче коeто нe e чст пинчер че e разгонeна и сe чудeх дали да я заплождам.Рeших да нe я заплождам,но живeeм в каща и тя си намeрила дупка и излязла и отишла при сасeдското куче.Питах в eдна вeтeринарна аптeка за хапчета случаино ако e брeмeнна да го махнeм но ми казаха че били забранeни от миналата година и вeче нe сe продавали.Някои ако знаe някакви хапчета,как сe казват и кадe мога да ги намeря моля да пише :) благодаря

Недей и купува хапове! Често се получават странични ефекти и става страшно. Най- добре и сигурно е да я кастрирате, защото хем ще си спестите разгонването на 5-6 месеца и ще сте сигурни, че няма да има кученца. Ние точно от такива хапове си изпатихме...

А Вълна не е забранено със закон, но както какви ще се дават? Пинчерчета или малки сладки безпородни? Кое ще се търси повече според теб? Просто няма смисъл... Нито за кучето е добре да ражда, нито нищо... А и форума не толерира междусъседското развъждане...

#11253 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2010 - 02:09 PM

Никой не толерира това развъждане, но щом човека е решил и не е престъпление може да опита.. Сигурно ще се дават като пинчерчета. :ba_025: След като раждането не е полезно защо мъчим тези кучета в развъдниците :dh_188:

#11254 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2010 - 03:53 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 11 October 2010 - 02:14 PM, написа:

Никой не толерира това развъждане, но щом човека е решил и не е престъпление може да опита.. Сигурно ще се дават като пинчерчета. :ba_025: След като раждането не е полезно защо мъчим тези кучета в развъдниците :dh_188:

Това не мога да ти кажа, но колкото прочетох из статийте тук и в другият форум раждането крие много рискове.

Лилинцето6 ако сте от София може да ги срещнем двамката да поиграят. Арчи е решил да се прави на куче и иска да излиза и сутрин и вечер... За мен си е направо шок, защото не иска да се прибира след 10- 15 минути, а след час два тичане... Не знам как не му е студено, но цял ден виси пред кутията с поводите и чака да бъде изведен... вчера се разхождахме без дрешка с надеждата да не мръзнем толкова дълго, но не... Диването си е решило, че му трябва мноого разхождане... И той яде храна за красива козина и има доста блестящ косъм, но гледайки Киара изглежда... Пинчер с какво подържате козината? То на моя не очаквам да стане толкова бляскажа, защото кой знае с какво е мешан, но все пак с какво я купете и тн? Арчи не му понасят шампоаните от зоомагазините, а не ми се иска да купувам от скъпите Алл Сиситемс и тн, защото 5 литра има да го къпем до живот. Последноят път го изкупах с един душ гел с неутрално ПХ подходящ зьа чувствителна кожа и пърхота намаля видимо, но все пак ще се радвам да споеделите с какво купете кучовците си. :ae_085:

#11255 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 October 2010 - 07:05 PM

lilinceto6'

Благодаря?)
Не поддържа специально козина на Киара, но храня я с натуральна храна- задушено, или сурово месо с зеленчуци, или ориз. Плюс малко зехтин и один-два пъти годишно вкомплексни витамини за кучета.

#11256 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2010 - 08:45 PM

Показване на мнениетоjulietka7, в 10 October 2010 - 10:41 PM, написа:

Препоръчвам ти да говориш с вет и да вземемте най- правилоното решение. Само искам да ти кажа, че тези хапове и инжекции не водят до нищо добро... Ние сме преживявали отрицателният ефект от хапове за разгонване и не препоръчвам на никой такива неща... Мисля, че всеки вет ще препоръча кастрацията, защото няма 100% гаранция дали с напове и инжекции ще се предотвръти нежеланата бременност, а и може да доведе до много заболявания. С писаната си изпатихме от пиометра и да не ви казвам какъв ужас беше... Така, че говорете с вет и дано да нямате проблеми от тук нататък. Ние позлвахме едни хапове и за кучето и котки, но доведоха до пиометра, а не беше описано на листовката такова заболяване като страничен ефект. :dh_188:

#11257 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2010 - 05:36 PM

Киара е невероятно красива. Тъй като много често съм в Благоевград, ще ми бъде много приятно да я видя и на живо. Пинчер, къде и кога се разхождате?
Определението на Пинчер "крехкави кучета" е супер :)))) И аз съм на мнение, че кучетата не бива да се изнежват прекалено. Все пак, това са кучета, нали?
Лилинцето беше така добра да ми изпрати дрешка за Кари, но, за съжаление, тя се оказа малка за Кари. Така че, който има нужда от топло палтенце №0 да пише тук или на лични :)
User's Signature

Качена снимка

#11258 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2010 - 07:57 PM

И аз съм на мнение, че не трябва да се изнежват прекалено много.. Аз Арчи го третирам като голями куче, тоест без да го гушкам постоянно и да изпадам в ужас като някое куче го приближи... НЕщо темичката замря на последък... Ето и една снимчица на Арчи... :ae_085:

Качена снимка

#11259 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2010 - 09:05 PM

Арчито-моя любимец се показва в другата си светлинка. :wb_052: :db_046: И аз да пусна три стари снимки на Richco VON ivoni alexander, че темата наистина замря :dh_188:

Прикачена снимкаПрикачена снимка :ab_041:

Айде и клипа с гадното качество.. :be_107: http://vbox7.com/play:05b4d563

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11260 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2010 - 09:10 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка :re_037:

• (625 Страници) +
  • « Първа