Мини Пинчер
Публикувано: 08 October 2010 - 09:45 PM
zahoo, в 08 October 2010 - 06:45 PM, написа:
:) Мисля че доста трудно да сбъркаш между двете породи, (Немский пинчер тежи 14-20 кг.) но като и да е.
В переводе стандарта на руский до шест кг.
Обаче може и грешка не преводач, не съм чела оригинала.
Все пак доста едричка, за женско куче не е хубаво да е бъда на верхна граница на стандарта, но аз пък търсила точно такъв пинчер, за това че , според мен, по-дребни кучета до някъде по холеричен темпирамент имат.
Немский пинчер тежи 14-20 кг.
Ако интересно мога да копирам на този сайт стандарт на цверг пинчер преведен на руский език.
Публикувано: 09 October 2010 - 08:29 PM

Моята Сарка сигурно и тя ще ги докара до 6 кг взех и Петнил последния път като ходихме на лекар и сега такъв апетит я гони че чак започнах да я ограничавам иначе гранулките и стоят по цял ден в купичката . Поне сега спря да и капе козинката но умира от студ милата все гледа при някого да се гушне или чака да я завия с нейното одеалце за да си спинка на топличко .Гушакме всички

Публикувано: 10 October 2010 - 11:09 AM
Пинчер, в 04 October 2010 - 02:37 PM, написа:
С удовольствие ще кача още снимки, обичам да фотографира кучето си.
И пак ще питам- дали има в форума хора с хубав мъжки пинчер, скоро кучето ми ще разгони, бих искала да я заплодя, но не мога да намеря схпръг за Киара:)
И аз търся мадама на моя Рекси,че направо е полудял

Публикувано: 10 October 2010 - 12:53 PM
И аз търся мадама на моя Рекси,че направо е полудял

[/quote]
Тази мадама допада ли ви ?

Ние си търсим кавалер за около Януари
Публикувано: 10 October 2010 - 05:08 PM
Вие тук като гледам го обърнахте на тема за междусъседски скачки....

Нищо няма да им стане на кученцата ви ако не ги размножите....
Смятате ли , че има нужда от още безпородни кученца като вашите ???
Публикувано: 10 October 2010 - 09:00 PM
Искам да ви попитам кога е по- добре да се кастрира мъжко куче? Ние мислим на пролет или сега- зимата. Не искам сега, защото Арчи има сконост към надебеляване и не ми се ще да стане табуретка, но ми се иска по- бързо да свършим и на пролет да не полудява по женските. Четох доста по въпроса и знам, че ако се спазва диета 9определен грамаж от гранулките) няма да се получи така и че рисковете са минималки, но зимата не се натоварва достатъчно и намаляваме разходките от 2 -3 часа на 30тина минутки. Бихте ли помогнали?
А по въпроса с търсенето на женска или мъжки, мисля че само Пинчер има право. На всички други кученцата им си нямат родословие е не са пинчери. Не мисля, че размножаването на безпородни е за похвала. Според мен всяко безпородно куче трябва да се кастрира... Намалява се шанса от много заболявания и си решавате проблемиет с разгонването при женските и полудяването на мъжките пролеттна и есента... Тази година писаната ми имаше пиометра и да не ви казвам какъв ужас преживяхме, а сега- месец по- късно даже и белег няма...

Публикувано: 10 October 2010 - 09:47 PM

Публикувано: 10 October 2010 - 10:36 PM
Публикувано: 11 October 2010 - 01:35 PM
Първо искам да приветствам прекрасната Киара - НЕВЕРОЯТНА е!Искам и да попитам как поддържате този неустоим и елегантен блясък на казината?Ние колкото и да се къпем , пудрим,ядем специална храна за козина , не сме така блестящи! Може би и това е разлика между чистокръвния пинчер и нашите подобия?! А по характер как е - злобна ли е много или не?
Арчи е много сладък с новото якенце!Ако ги съберем с Лайла ще са много сладка гледка - синьо и розово пинчо:))
А иначе как сте всички в тези студове? Лайла само гледа да се скътава на топло и нещо не й се стой много много навън?Иначе не трепери не само гледа да се гушне в някого или в някое одеалце:))
Публикувано: 11 October 2010 - 01:49 PM
julietka7, в 10 October 2010 - 10:41 PM, написа:
Недей и купува хапове! Често се получават странични ефекти и става страшно. Най- добре и сигурно е да я кастрирате, защото хем ще си спестите разгонването на 5-6 месеца и ще сте сигурни, че няма да има кученца. Ние точно от такива хапове си изпатихме...
А Вълна не е забранено със закон, но както какви ще се дават? Пинчерчета или малки сладки безпородни? Кое ще се търси повече според теб? Просто няма смисъл... Нито за кучето е добре да ражда, нито нищо... А и форума не толерира междусъседското развъждане...
Публикувано: 11 October 2010 - 03:53 PM
valnata, в 11 October 2010 - 02:14 PM, написа:

Това не мога да ти кажа, но колкото прочетох из статийте тук и в другият форум раждането крие много рискове.
Лилинцето6 ако сте от София може да ги срещнем двамката да поиграят. Арчи е решил да се прави на куче и иска да излиза и сутрин и вечер... За мен си е направо шок, защото не иска да се прибира след 10- 15 минути, а след час два тичане... Не знам как не му е студено, но цял ден виси пред кутията с поводите и чака да бъде изведен... вчера се разхождахме без дрешка с надеждата да не мръзнем толкова дълго, но не... Диването си е решило, че му трябва мноого разхождане... И той яде храна за красива козина и има доста блестящ косъм, но гледайки Киара изглежда... Пинчер с какво подържате козината? То на моя не очаквам да стане толкова бляскажа, защото кой знае с какво е мешан, но все пак с какво я купете и тн? Арчи не му понасят шампоаните от зоомагазините, а не ми се иска да купувам от скъпите Алл Сиситемс и тн, защото 5 литра има да го къпем до живот. Последноят път го изкупах с един душ гел с неутрално ПХ подходящ зьа чувствителна кожа и пърхота намаля видимо, но все пак ще се радвам да споеделите с какво купете кучовците си.

Публикувано: 11 October 2010 - 08:45 PM
julietka7, в 10 October 2010 - 10:41 PM, написа:
Препоръчвам ти да говориш с вет и да вземемте най- правилоното решение. Само искам да ти кажа, че тези хапове и инжекции не водят до нищо добро... Ние сме преживявали отрицателният ефект от хапове за разгонване и не препоръчвам на никой такива неща... Мисля, че всеки вет ще препоръча кастрацията, защото няма 100% гаранция дали с напове и инжекции ще се предотвръти нежеланата бременност, а и може да доведе до много заболявания. С писаната си изпатихме от пиометра и да не ви казвам какъв ужас беше... Така, че говорете с вет и дано да нямате проблеми от тук нататък. Ние позлвахме едни хапове и за кучето и котки, но доведоха до пиометра, а не беше описано на листовката такова заболяване като страничен ефект.

Публикувано: 15 October 2010 - 05:36 PM
Определението на Пинчер "крехкави кучета" е супер :)))) И аз съм на мнение, че кучетата не бива да се изнежват прекалено. Все пак, това са кучета, нали?
Лилинцето беше така добра да ми изпрати дрешка за Кари, но, за съжаление, тя се оказа малка за Кари. Така че, който има нужда от топло палтенце №0 да пише тук или на лични :)
Публикувано: 17 October 2010 - 07:57 PM

Публикувано: 17 October 2010 - 09:05 PM

Айде и клипа с гадното качество..