Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11205 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 September 2010 - 09:31 PM

На Арчи имам снимки само след годинка за жалост... :dry: той не е пинчер, а е поредното пинчероподобно в Бг... Ти откъде ще си взимаш кученце?

#11206 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2010 - 09:40 PM

Ами обмислям но за мен не е важно да е чист поинчер ако намеря като твоето просто го взимам без да мисля много е хубава смеската навоя незнам какво е но е уникално и иаз искам такова.

#11207 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2010 - 09:51 PM

За мен си е най- прекрасното куче... В България няма развъдник за пинчери и само trenertg има двама предтсавители на породата. Имах възможноста да ги видя и нямат много общо с Арчи. Такива като Арчи и подобни има по борси, ферми и зоомагазини, но така се подкрепя търговията с животни като стока. Бг пинчерчетата може са доста по- итерични, приличат повече на пражки крисарик... Ето и няколко снимчици на Арчи... Надява, се да ви харесат.
Качена снимка - Слънчево куче!
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка - Много вариации на Бг пинчерчета...
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#11208 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 01:39 PM

Приятели,имам много голям въпрос...току що забелязах нещо като пърхут в/ху Мишел,но само на 2-3 места по кожата и то е като прашинки отплющени от козината.Това обаче ме вкара в шок - отново,защото първата мисъл е гъбички,а не искам да го преживяваме отново...
Ще идем на ветеринар след 2 дни,че сега нямам опция,но въпроса ми е следния - тъй като говорих предварително за вета ни и той каза,че има вероятност просто да й е раздразнителна кожата и не във всички случай да е гъбична инфекция,та ме посъветва да потърся добър антисептичен шампоан,който действа включително и против себорея,гъбични инфекций и т.н,та дайде ми съвет за шампоан ?
Иначе Мишел не се чеши,хапе,ближе и т.н ,което ме навежда на мисълта,че няма нещо което да я дразни по козината и кожата.До момента я къпем с един евтинджос шампоан в комбинация с Низорал (казвам евтинджос защото минахме през какви ли не скъпи шампоани,а ефекта не е нищо особено)
User's Signature

Качена снимка

#11209 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 08:59 PM

Bonbonita Низорала няма ли да ти свърши работа нали е за тази цел :ba_025:
fergiebако искаш да видиш новородено влез моя сайт там са бебетата на Сара те вече са големи моми на по 1год
отговарям на въпросите ти
1 Бебето започваш да го учиш да пишка на памперс в банята още като го вземеш някой по бързо свикват други по бавно все пак е бебе и ти трябва много търпение .
2 Разходка по 2 часа на ден е напълно достатъчна а зимата и почти невъзможна умират от студ милите .
3 Дрешките са задължителни когато е студено иначе треперят като лист освен това ще ти трябва и къщичка и одеалце за да му е топло на мъника .
4Кастрацията е по желание но ти казвам че ще ти спести много от проблемите .
5 Играчките са много необходими иначе ще ти изяде къщата :ab_041:
Сега докато си вземеш бебето най добре упорито чети темите и ще имаш подготовка поне на теория
Ето я нашата глезла как спи

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11210 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 11:10 AM

Страх ме е е да я изкъпя,понеже този месец се падна 2 пъти да я къпя,но нямах избор,защото 1вия път си беше редовно къпане,а 2рия ходихме на плажа и тя се търкаля в пясъка като прасе и нямаше вариант.Какво ще кажеш сега да я мина с един низорал ли :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#11211 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 10:15 PM

Здравейте!
Ние само да се похвалим с новата си придобивка - екипировка за студените дни.Но имаме проблем с нея, не иска да ходи с якето и стои като препарирана.Вие имате ли си дрещки вече?Как ги понасят вашите пинчове?Аз имам чувството ,че или ще я изяде или ще я скъса:)))Ето и снимки да ни видите

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11212 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2010 - 01:20 PM

И ние имахме същият проблем с Арчи. Като му сложехме палтето и замръзва. Реших си проблема като го носех на ръце д акажем първо на 2 метра от входа и го оставях. След като няколко дни постудува, но не мръдна за да се прибере на топличко вече си ходи без да замръзва. Постепенно увеличавам разстоянието от входа и общо взето проседурата я правим всяка есен. И малко снимки на Арчи...И спирам вече, защото малко прекалих...

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#11213 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 September 2010 - 01:41 PM

Показване на мнението(archy), в 30 September 2010 - 01:25 PM, написа:

И ние имахме същият проблем с Арчи. Като му сложехме палтето и замръзва. Реших си проблема като го носех на ръце д акажем първо на 2 метра от входа и го оставях. След като няколко дни постудува, но не мръдна за да се прибере на топличко вече си ходи без да замръзва. Постепенно увеличавам разстоянието от входа и общо взето проседурата я правим всяка есен. И малко снимки на Арчи...И спирам вече, защото малко прекалих...

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

О не се притеснявай, не прекаляваш със снимките!)))Той е толкова фотогеничен и е толково сладък, и много ме радват неговите фотоси,особено тази със котето направо ми е любима!
User's Signature

Качена снимка

#11214 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2010 - 05:40 PM

Всички пинчовци за много красиви!
lilinceto6 твоята маадама е много красива с новото си кожухче! :wub:
На Арчи с палте имам само една снимка от миналата зима, но не я намирам.... КАто започнем да излизаме с палте ще го снимам задължително :smile:.

#11215 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2010 - 09:43 AM

Показване на мнението(archy), в 27 September 2010 - 09:27 PM, написа:

Здравей!
От къде ще си взимаш мъника? За хигиената Арчи лесно се научи на кучешки пелени. За разходките на Арчи минимално го разхождам час, а 2 ще са идеални. Зимата задължително дрешка, защото са доста нежни... И ти препоръчвам да кастрираш мъника, за да си спестите доста проблеми. Прочети раздела за обучение. Надявам се да съм била от помощ. :smile:

А и днес купих метален душач на Арчи. Точно по мярка му е и му седи много красиво. Скоро снимки. :be_107:

Много е хубаво изглежда металният душач, много искам да купя и на Рони такъв, но ме е страх да не го дразни, защото , когато излизаме дърпа страшно много... :dh_188:

#11216 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2010 - 04:00 PM

Рони с нашийник или нагеъдник е? Имаам почти всякакви нагръдници и нашийници( кожен нашийник, от плат, от метал, като кърпа и два надръгника) С нагръдник не тегли супер много, но нагръдника го стимулира да се тегли. С нашийниците е като агънце. Сега с металният върви до мен и досега нямаме проблеми. Аз го взех от магазина на Славейов. Имат доста разнообразни аксесоари за кучета. Вчера купихме дъждобранче на Арчи подобно на това на lilinceto6, но качулката и задните крачоли могат да се махнат и се синичко де... Скоро снимчици... А също го записах за утре на конкур за най- аткрактивно куче... Щ се проведе на НДК на платформата от 14 часа. :smile:

#11217 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2010 - 09:13 PM

Ето и клипче на Арчи... http://www.vbox7.com/play:8e7ba4dd

П.с. Съжалявам за двата поста един под друг, но не мога да редактирам.

#11218 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2010 - 10:03 PM

Показване на мнението(archy), в 02 October 2010 - 04:05 PM, написа:

Рони с нашийник или нагеъдник е? Имаам почти всякакви нагръдници и нашийници( кожен нашийник, от плат, от метал, като кърпа и два надръгника) С нагръдник не тегли супер много, но нагръдника го стимулира да се тегли. С нашийниците е като агънце. Сега с металният върви до мен и досега нямаме проблеми. Аз го взех от магазина на Славейов. Имат доста разнообразни аксесоари за кучета. Вчера купихме дъждобранче на Арчи подобно на това на lilinceto6, но качулката и задните крачоли могат да се махнат и се синичко де... Скоро снимчици... А също го записах за утре на конкур за най- аткрактивно куче... Щ се проведе на НДК на платформата от 14 часа. :smile:

С нагръдник е и тегли страшно много, колкото повече успее да се изтегли напред, толккова по- добре за него, не изчаква въобще. Явно трябва да пробвам с нашийник... :ba_025: успех на конкурса, Арчи е страхотен красавеци и заслужава да спечели. Много красиво кученце е!

#11219 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 October 2010 - 10:39 PM

Здравейте приятели)
Първо искам да се извиня за лош българския ми език- не съм българка и все още имам трудности с посаието и говорението(разбирам добре езика).
Имам женско пинчерче на две години е.
Искам да я заплодя тази есен, но, понеже кучето е чист цверг пинчер, с родословие, за това бих искала да намеря същото чистокровно мъжско.
Ние сме от Благоевград, тук няма подобни кучета. Ако в форума има хората притежаващи подоьно куче и желаюшие да го размножават моля да ми отговорите тук, или на адресс- Lika-44@ya.ru

#11220 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 October 2010 - 06:50 AM

Fluxie на аватарата Ви много хубаво пинчерче, ще опитам да кача подобна снимка която била направена на възраст на 3 месяца на моята Киара.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11221 Потребителят е офлайн   Пинчер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 October 2010 - 06:57 AM

И още няколко снимки:)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11222 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2010 - 09:29 AM

Пинчер, страхотен пинчер имаш. :ba_025:

#11223 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2010 - 11:33 AM

Пинчер, кучето ти е много красиво, както и името Киара :) Покажи ни още снимки.
User's Signature

Качена снимка

#11224 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2010 - 02:10 PM

Много е красива Киара! Ние вчера бяхме на шествието по случай дена на животните. Ето и няколко снимки на кучо.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 560
  • 561