Здравейте!
Благодаря Ви за отговорите - кутрето е у дома. Късно прочетох отговорите Ви, а както писах в предишния пост никога не съм гледала куче. Четох из сайтовете, че 40 ден най-подходящ за отделяне от майката (нашата девойка е на 35 дни - за това не се и замислих). Споделих с хората от които я взехме, притесненията си за това че е прекалено мъничка, но те казаха че не могат да ги задържат до 50 ден. Майката е родила 4 мъника и няма кърма, изтощена е до краен предел, отслабнала е много, просто няма да издържи повече. Тя самата е прекалено мъничка.Предишните стопани ми дадоха много полезни съвети, казаха че ще помогнат, ако имам проблем и/или въпроси. Имам всичките им координати, а и хубавото е че не живеят далеч - така че ще поддържам тясна връзка с тях. Добрата новина е че бебчовци са захранени с обща храна и наистина като начало нямахме проблем с това (дано и занапред да е така). Нашето момиче яде като за последно

- казаха ми като за начало пилешка супичка да й направя - вчера за вечеря омете всичко в купичката. Сухото мляко също и е много любимо. Днес ще ходя на пазар. Ще купя и Роял канин мини джуниър - ще я свикна на гранулки (ще ми е по-лесно). Като цяло е кротичка, скимтя в 2 и в 5 часа нощес - но като изпи по малко млекце и се гушна в топлата бутилка, която бях сложиха в креватчето заспа веднага, като къпана. Иначе опика и оака целия хол - ходя по нея и чистя (незнам като за начало какво да предприема за да я почна да я приучвам да прави това в банята). Проблем ми е и това, че имам стъпало на входа на банята и тя не може самичка да влезе в нея. Вчера докато я гушках намерих и една бълхичка, хората казаха че е обезпаразитена, но факт. Сега незнам за толкоз малко бебче какво да взема да я мажа. Също малко намирисва, знам че не мога да я къпя, но ако имате идея с какво мога да премахна миризмата ще съм много благодарна. Забравих и това, че хапе - мисля че зъбки я мъчат. Намерих й играчки - гумени, плюшени. Много ги хареса, не ги оставя на спокойствие, каква борба пада само. Моля се само да е здравичка - ще я ваксинирам другата седмица и паспорт ще извадим - говорих вече с ветеринаря. Надявам се всичко да е наред. Ще съм благодарна на всеки, който се включи и ми даде съвет. Желая хубав ден.