Бруно, ако знаеш само колко съм я носила днес, но се мъча и да се правя на строга (последното не се получава много). Това създание е родено само за гушкане.
Да се отчета от прегледа - много съм впечатлена. Попаднахме на чудесен ветеринар, много спокоен, много обстоен и най-важното ни предостави всичко, ама абсолютно всичко.
Първо я прегледа, каза че е чудесен екзепляр

- всичко е наред, здравичка е.
После й даде някаква течност (розова) със спринцовка - каза, че е вътрешно обезпаразитяване. После прахче (вече е напудрена и спи кротко). Даде човека спринцовка с течност да я разтворя в литър вода и да напръскам и у дома, та да сме сигурни, че всичките бълхи са мортос.
За храната - сложи ми плик с гранулки за бебе - Роял канин джуниър (по 20 грама на ден). Мъчи ги малката като се прибрахме (повече си игра с топчетата), но ще ги яде, няма къде да иде. Така ако кара - ще ни стигнат за около година

. Витамини - 2 малки хапчета, 1 огромно (да ги стрия заедно и всеки ден без събота и неделя да й давам количество колкото на върха на ножа). И паспорт ни направи, и се уговорихме за първата ваксинация, и това е накратко всичко. Та всичкото продължи около час.
Малкото се оказа герой - сложих я в мека чантичка с нейното одеалце - спа на отиване, там цял час беше кротичка, после спа и на връщане.
Започнах да се уливам в писане - но е голямо щастие. До скоро.