Здравейте момичета

!
Archy - благодаря ти за оценката, мила. Няма как да ги покажа върху манекенката - много е малка все още

. Плета ги по-големи, сега все още не излиза от дома - чакаме декември вет-а да постави 3-тата ваксинка и ще се гласим. Иначе Бри расте много бързо. Вчера гледахме снимчици от деня, в който я взехме и я сравняваме със сега - еми за месец е станала двойна. И белите се увеличават с всеки изминал ден

- върши си нуждите, където си пожелае; смъква тапетите упорито - един по един; хапе все по силно, въпреки нашите непрестанни забележки; започна да се катери навсякъде. Вече лае и явно тези звуци много й харесват, защото като се приберем от работа пуска веднага алармата. Забелязахме, че когато иска нещо (да я гушнем, да й дадем нещо за хапване и/или да играем с нея) сяда на дупето, наостря ушета и започва упорито и силно да залайва и докато не й обърнем внимание не престава. Голям инат се оказва, въпреки че една шепа.
Fluxie - и аз съм начинаеща в плетивото

. Уча се от интернет

. В youtube.com има много клипчета, в които подробно се разяснява и показва целият процес (от началото - заплитането, до края - завършването на дадена дрешка). Има клипчета за плетене на всякакви модели и видове - от дрехи за нас, за кукли, до дрехи за кучета и котки. Също така може да намериш и плетиво на аксесоари - шапки, шалове, ръкавици. С две думи за всичко и ако се интересуваш, пиши ми на лични да ти пратя това, което съм намерила и прегледала до момента. Със сигурност, ако имаш желание, можеш да се научиш и то много бързо.
Аз вчера разглеждах в руски сайтове различни кройки за шиене на дрешки - рокли, палта, якета, долнища и тн за нашите кучовци, но шевната ми машина къса конеца и ще й трябва ремонт. Другата седмица ще я завлека на мйстор и се впускам и в шева и кройката

. Разбира се ще споделям с Вас всичко, което успея да измайсторя.
За сега е това - отчетох се

.
Желая Ви хубав и ползотворен ден.