Пишете ми на скайп : desi.georgieva.
Мини Пинчер
Публикувано: 08 November 2010 - 06:27 PM
Пишете ми на скайп : desi.georgieva.
Публикувано: 10 November 2010 - 02:00 PM
Bonbonita, в 08 November 2010 - 05:47 PM, написа:
Здравей,
Много много сте красиви и елегантни!И това якенце ли е от ибей?
Ако може искам да се включа в поръчката!Дано не си поръчала вече!
Може да ми ги ипратиш после с наложен платеж!
Ще ти бъда много благодарна!
За сега ползваме едни накраиници за столове за обуви, който купих от Кауфланд!Много е смешна с тях, но за вкъщи на терекота стават!
Прикачени файлове
-
photo1.php (88.24K)
Брой сваляния: 300 -
photo.php (88.12K)
Брой сваляния: 95
Публикувано: 10 November 2010 - 04:08 PM
И аз бих се абонирала за плетени дрешки и с удоволствие ще си закупим - както дават застудяване до /-30С/ тази зима смятам че и на Мони и на Имаги ще съм им нужни . Сега първите студове ги понесоха без проблеми - но за под 5С мисля ,че ще им трябват дрешки . Ще се радваме да споделиш моделите на едно форумно модно ревю :)
Имаги в спор за собственост над пръчка - познайте кой спечели спора
Мони и Имаги на училище подготовка за изложба - сега те учат малките си хендлери на правилно отношение и работа с кучето
Публикувано: 11 November 2010 - 12:27 PM
trenertg, в 10 November 2010 - 03:13 PM, написа:
И аз бих се абонирала за плетени дрешки и с удоволствие ще си закупим - както дават застудяване до /-30С/ тази зима смятам че и на Мони и на Имаги ще съм им нужни . Сега първите студове ги понесоха без проблеми - но за под 5С мисля ,че ще им трябват дрешки . Ще се радваме да споделиш моделите на едно форумно модно ревю :)
Имаги в спор за собственост над пръчка - познайте кой спечели спора
Мони и Имаги на училище подготовка за изложба - сега те учат малките си хендлери на правилно отношение и работа с кучето

Разбира се, че ще споделя всичко, но да отбележа, че съм от начинаещите плетачки
Да отбележа - И Мишел и Мони и Имаги са супер - неземни сладурковци.
Даже за якенце от ибей и аз мога да се включа, ако офертата е валидна е не е направена поръчката.
Публикувано: 12 November 2010 - 10:27 AM
Archy - благодаря ти за оценката, мила. Няма как да ги покажа върху манекенката - много е малка все още
Fluxie - и аз съм начинаеща в плетивото
Аз вчера разглеждах в руски сайтове различни кройки за шиене на дрешки - рокли, палта, якета, долнища и тн за нашите кучовци, но шевната ми машина къса конеца и ще й трябва ремонт. Другата седмица ще я завлека на мйстор и се впускам и в шева и кройката
За сега е това - отчетох се
Желая Ви хубав и ползотворен ден.
Публикувано: 12 November 2010 - 11:40 AM
My link БРФК ИЗЛОЖБИ
Публикувано: 12 November 2010 - 05:25 PM
http://myworld.ebay.co.uk/szdepot88/
Публикувано: 13 November 2010 - 01:38 PM
Незнам дали точно тук е мястото да пиша по този повод.
Имам от скоро мини пинчер на 53 дни. Досега е хранен с Royal Canin Starter. Ще се радвам,ако някой ми сподели какъв е препоръчителният грамаж на ден и колко е нормално да наддават на седмица?
Благодаря,Ви предварително!!!
Публикувано: 15 November 2010 - 10:19 AM
Malibu, в 13 November 2010 - 12:43 PM, написа:
Незнам дали точно тук е мястото да пиша по този повод.
Имам от скоро мини пинчер на 53 дни. Досега е хранен с Royal Canin Starter. Ще се радвам,ако някой ми сподели какъв е препоръчителният грамаж на ден и колко е нормално да наддават на седмица?
Благодаря,Ви предварително!!!
Здравей!
И моето мъниче е на същата възраст
Поздрави.
Публикувано: 15 November 2010 - 11:53 AM
Благодаря ти, n_nova за подробните указания
Ние го заведохме на ветиринар,още когато го взехме и той извърши всички тези манипулации,след 10 дни му постави първата бебешка ваксина.Давам му всеки ден витамини и калций.За хранене не ми каза точен грамаж ,а само 3 пъти по 1 лъжица.Затова реших да се консултирам.
Поздрави и ще споделям как се развива кученцето!
Публикувано: 15 November 2010 - 12:59 PM
Malibu, в 15 November 2010 - 10:58 AM, написа:
Благодаря ти, n_nova за подробните указания
Ние го заведохме на ветиринар,още когато го взехме и той извърши всички тези манипулации,след 10 дни му постави първата бебешка ваксина.Давам му всеки ден витамини и калций.За хранене не ми каза точен грамаж ,а само 3 пъти по 1 лъжица.Затова реших да се консултирам.
Поздрави и ще споделям как се развива кученцето!
Моля те, с каквото мога ще помагам
Публикувано: 15 November 2010 - 02:18 PM
А по повод храненето взимайте пакетирана храна, зашото насипната се окислява и мириса се губи. НА всеки пакет пише препоръчителната дажба за съответните килограми и възраст. Това е таблицата за MINI JUNIOR на Рояла.

Чакаме снимки на дребосъчето!
Публикувано: 15 November 2010 - 10:39 PM
Виждам, че има много нови тънкокраки Ушковци, големи сладури са
На нас с Габка ни предстой пътуване със самолет
Има ли някой от вас някой, който е разхождал тънкокракото си по въздуха, и ако да нека да разкаже за въздушната разходка, много ще ми е интересно

Публикувано: 16 November 2010 - 12:03 AM
Публикувано: 16 November 2010 - 09:43 AM
На изложбата беше много весело ,имаше много кучета включително и гости от Румъния - развъдник Импала с няколко невероятни кафяви пинчера . Обещаха пак да дойдат до София ,но преди това ще са на САС в Русе.
ВНашия клас 6-9месеца -
Kimon Chernaya Liniya klas 6-9 m. very promising/много перспективен - BEST PUPPY
Image chernaya Liniya klas 6-9m, veri promising/много перспективен
След цялата тази дандания бяхме офицялно поканени с Мони и Имаги на спецялката- клубната изложба Швейцарски Пастирски кучета където Мони получи Папионка от бернерска шампинска розетка , разтопи пезпристрастото сърце на съдийката и се снима с цяла група шампион,и и приятелчета в игрите .
уморени и щастливи след това цяла нощ не мръднаха, даже се успахме на другата сутрин за училището .
Имаги

Мони

Вход

Горе
Цитиране +