Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 570
  • 571
  • 572
  • 573
  • 574
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11421 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 December 2010 - 10:20 PM

Аз съм ползвала тозиПрикачена снимка
,всъщност стои си почти пълен,но е с изтекъл срок на годност.Купувала съм го за първото ми куче-Чери.На капачката има четка и се мажат с нея лапичките- като лак за нокти.Не знам колко помага,то кучето не може да си каже,но специално Чери много мразеше да я мажа-винаги оказваше люта съпротива и накрая се отказах,притесних се че може да я щипе или боли.В състава има формалдехид, алое вера и някакви други неща.
Чери свикна с обувките по-лесно отколкото с гела.Тайра пък въобще отказва да излиза като е студено-като види че взимам якето и каишката и тича да се скрие...Отказах се да я насилвам да излиза,защото навън седи тъжна и унила и при ниски температури си стои вкъщи и вместо разходки я разнообазявам с ходене на гости при бабите.
User's Signature

Качена снимка

#11422 Потребителят е офлайн   Zorinka Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 December 2010 - 12:40 AM

Здравейте :) Малко ще отклоня темата, но искам да си купя книга за възпитание или обучение на кучето. Потърсих в големите книжарници, но има книги индивидуални за 5 породи (които не ме устроиват) и 2 книги, които са предимно за едва ли не анатомията на кучетата, и характеристика на всичките породи, енциклопедии и тн. Искам книга, в която да е обяснено подробно за хигиенните навици, за послушанието, как се постъпва в някой ситуации когато направи беля примерно... и други такива. Моля ако знаете за някоя такава книга да споделите. А може да споделите и някои сайтове с подробна такава информация :))))

#11423 Потребителят е офлайн   Zorinka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 December 2010 - 02:25 AM

И другото за което забравих да напиша. Когато се опитвам да кажа 'не' на Рая, тя се спира понякога, ноо после като че ли иска да ми го върне, че съм и казала "не". Радва се на родителите ми, и на мен но ме хапе много зловещо, и дори когато искам да я гушна да си полежи в мен започва да ме хапе където и падне (не знам доколко си играе). По този случай и като изляза от стаята си свършва работата точно пред вратата, напук. Не знам какво да правя, ако не и правя такива забележки ще ми се качи на главата. Все пак трябва да ги коригираме, когато не трябва да правят нещо, но Рая като че ли не ми позволява да я коригирам :( При вас имало ли е такива случай

#11424 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 December 2010 - 10:10 AM

С какъв тон казваш-не ?? че аз като викна НЕ и той замръзва където е стигнал.Хванала съм му челъма..гушкам го,допирам си устата до неговата и започвам да му се карам,тоя прибере ушите и не смее да мръдне :ab_041: След кавгата идва да ми се умилква,но аз съм твърда :ab_041: не прощавам .

#11425 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2010 - 12:10 PM

хера и тя в първия момент замръзва и после си знае нейното
User's Signature

Качена снимка

#11426 Потребителят е офлайн   Zorinka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 December 2010 - 03:17 PM

Показване на мнението4afi, в 12 December 2010 - 07:15 AM, написа:

С какъв тон казваш-не ?? че аз като викна НЕ и той замръзва където е стигнал.Хванала съм му челъма..гушкам го,допирам си устата до неговата и започвам да му се карам,тоя прибере ушите и не смее да мръдне :ab_041: След кавгата идва да ми се умилква,но аз съм твърда :ab_041: не прощавам .

Ами на мен ми е жал много да и викам НЕ, само и го казвам с по-висок от моя тон. А ако използвам твоя начин за използването на думичката "не" сигурно ще ме разнищи след това от хапане и бели :ab_041:

#11427 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2010 - 09:32 PM

Ето няколко снимчици на рони.Днес му направихме дрешка-черно и бяло.Много е сладък.
Качена снимка

http://prikachi.com/...81/2752081b.jpg

http://prikachi.com/...82/2752082X.jpg

#11428 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2010 - 09:45 PM

Здравейте!
Днес намерих в гардероба на Арчи, чисто нова дрешка за дребни кучовци. Подарена ни е, но понеже му е малка си стои в гардероба. Ще я измеря утре. Става въпрос за подплатено, светло розово палто. Не е обличано. Взето за 20 лв и го давам го за 10. Модела е подобен на този. http://shop.zoomania...-2-s-qka-2.html

#11429 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 December 2010 - 10:46 AM

Здравейте мили стопани на пинчета .......много се радвам ,че Чафи и :re_037: Чери се появиха и драснаха по нещо :re_037: Мила ,Чери моля да кажеш как е Тайричка? Как е Чафуни?
Относно ботушките в мразовитите дни ........аз не съм купила на Сиси ,но ми се струва ,че нейните крачета които са като солетки няма да държат такива атребути повече от минута.
Сиси не иска да пишка никъде другъде освен градинката .....няма пек, няма студ за нея......стиска се ,но не иска у дома на топло. Когато сме на вън и видя ,че започва да ходи на три крака я вземам и затоплям лапичките в ръкавиците и пак я пускам и така може и часове да издържи без проблем. Но обезателно е с дрешка и то ватирана и топла.
User's Signature

Качена снимка

#11430 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2010 - 02:34 PM

Здравейте на всички!
Често си влизам и си чета,гледам снимчици и Ви се радвам. Да са живи и здрави всичките въшчици. Ще представя и моята малка маймунка тук.Мацката е Дона,а снимката от лятото и е мокра.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11431 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 13 December 2010 - 11:01 PM

привет,
две думи за възпитанието My link следете тук , ще има интересни неща .
в събота при НДК ще има нещо като коледен карнавал за дом любимци от16ч - дрешки храни подаръци списания книги и прочие.

и последно Имаме си млад шампион на България - пинчер , 3 място в групата и 3 място на детския хендлинг конкурс Имаги .

.
Качена снимка

#11432 Потребителят е офлайн   Zorinka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 December 2010 - 12:22 AM

Здраейте :) искам да попитам trenertg, относно тези семинари. Въпреки, че моето кученце е още на 2 месеца и предполагам е още доста мъничко. Интересувам се заплаща ли се обучението и колко е то? В момента основният ми проблем е хигиенните навици, но имам желание да го науча и на командите седни,ела тук и тн. Ще съм благодарна ако ми разясните :) А този коледен карнавал В събота, е с вход свободен предполагам и дали трябва да водим кученцата? Много се извинявам, ако въпросите ми са неправилни, но отскоро съм във форума и не съм много наясно с нещата.

#11433 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2010 - 01:59 PM

И аз да питам за събота. Кучовците да ги водим ли? Плаща ли е? И тн... :)

#11434 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2010 - 02:00 PM

И аз искам да попитам за малко повече инфо, относно събирането в НДК.
И Честито на Имаги! Станала е голяма красавица. :wub:

#11435 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 December 2010 - 09:59 AM

Смея се на думичката НЕ,преди време взех котка в къщи,та докато свикнат двамата с Чафи,по цял ден му виках--НЕ...По едно време сигурно си е мислел,че съм му сменила името от Чафи на Не :ab_041:
Хич не ме беше жал когато му се карах,за да свикне на ред.да се научи къде може да пика,къде да спи....Не напуска къщата без да го поканя,казвам му идвай и тръгва.Иначе чуе ли ТИ,ТУК..не мърда.Сяда и чака :wb_052:

#11436 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2010 - 10:20 AM

Здравейте! Много отдавна не съм писала във форума. Представям ви новия си онлайн магазин за кучешки дрешки :) Надявам се да ви хареса!

mypuppy.bg
Качена снимка

#11437 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2010 - 11:07 AM

Здравейте, има ли някой от Пловдив който да приюти временно изоставения пинчер от тази тема? темата Така ми е жал за него,самичак в този студ.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#11438 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 15 December 2010 - 09:46 PM

събитието пред НДК , ще се състои от 16 ч. ,организатор е столична община . ще има дрешки ,карнавал , програма , ние от АБЦ ще сме там , КС София също , много награди . Важното е да си вземете кучето , с съответното облекло /грейки / една торба лакомства и куфар с добро настроение
това e :)

#11439 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2010 - 09:59 PM

Значи сме там най- вероятно! НАдявам се да се засечем, за да видя и намачкам Маги и Мони. :wub: И да се върнем с доста лакомства и други нещица.

#11440 Потребителят е офлайн   Zorinka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 December 2010 - 12:45 AM

А ще може ли и да разясните и тези семинари и обучението, по-горе бях написала :)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 570
  • 571
  • 572
  • 573
  • 574
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

6 потребители четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни