Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1151 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 May 2006 - 12:18 AM

Момичета, със спането в коша стигнахме до следния сценарий: който в къщи се събуди през нощта, обикаля леглата, докато намери кой последно е гушкал Скип и е заспал с него, и си го взема в неговото легло b) bravoS b)
Малкият е непрекъснао залепен за някого.
Днес се опитах да го възпитам малко на тема пиш. Направих му котешка тоалетна и като се изпиша на килима, му се скарах и го занесох там. На второто изпишкване (и съответно скарване) той самичък отиде до тоалетната и започна да дъвче пясъка. Миличкият, разбрал е, че нещо е сгафил, но не разбрал какво точно да прави w)
Сега минахме на варианта с вестниците, там сякаш имаме напредък. Поне след сън винаги му се пиша и го нося там. Вие кога се научихте? Май е още бебе, няма ще два месеца. w) w) w)
А за снимки...не стои мирен r) А на тази се вижда как обича да се гуши angelpik
btw...ако успея да прикача файла
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1152 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2006 - 07:41 AM

b) Аз моя си го взех научен-на 30 дена си ходеше в банята b) b) Скип ще се научи спокойно.Чафи пикаше до 4-5 месеца където и когато си пожелае а аз тичах по него с гъба в кофичка l) И ние така със спането-всеки иска да е при него ама Чафун иска да е при мен--та се е гушнат в мен.
Ти да не си го събудила та да го снимаш-едвам гледа милия l) l) l)

#1153 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 08:25 AM

oo00ooo искам и аз едно такова Скипърчеее, мн е сладурест, направо ми иде да го целувам, целувам докато не започне сам да ме бута с лапа да спра w) l)

Да ти е жив и здрав и да ти носи много хубави и весели моменти! 1super

Онзи ден Тайра видя една чухуа-хуа на 6 мес ама беше толкова дребничка, че моята само стоя и я гледа и не посмя да я подуши даже, може би се чудеше коте ли е или куче,а то го страх горкото... представям си ако такова мъчниче влезе в къщата ми, тя ще стои като препарирана за да не го уплаши l)

#1154 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 08:59 AM

Добре дошли на СКипър и неговата мама и от мен w) w) w) Невероятен е - и толкова много ми напомня за Майльо като малък w) Много се радвам за вас, за решението ви и за присъствието ви! и да ни засипвате със снимки и с информация как расте малкия сладур :)
Майльо се научи да пишка само навън едвам на 9-ия месец, на вестник - 2 седмици след като го взехме, но като ходим на друго място...правеше бели...Скоро преминахме преиода с пускане на предмети от леглото и подаването им..пуска ги и почва да скимти, аз му ги подавам и той пак... абе като малко дете на 2-3 годинки :)))) Целуваме ви всички и чакаме снимки и на Чоко и Чафи на вилата w)
User's Signature

Качена снимка

#1155 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 09:13 AM

Точно се канех да пиша, че Скипър много прилича на Майльо w) и Катрина ме изпревари. ГОЛЯМ-МАЛЪК сладур, да го намачкаш и намляскаш от нас! Лапичките са му много пухкави, нашия Чочко беше с лапички като клечки за зъби, а сега са като солетки. За пишкането - още първите дни си избра едно местенце до вратата и там си пишка до третия месец.
Ани, щом не сте си тръгнали посряд нощите към къщите, значи всичко е било ОК 1super И аз очаквам снимките dribble

#1156 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:34 PM

кети то ние по лапичките на чочко приличаме w) - много сладко определение - клечки за зъби и солетки :))
сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним a)
User's Signature

Качена снимка

#1157 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:38 PM

Момичета в тема - померан на 12 стр. може да видите малките сладури w) дето ви бях обещала да снимам oleeee ама то с мойто бебе до тоалетната не мога да отида... Две деца съм изгледала - такъв зор не съм виждала worthy
Подмята гранулите из цялата къща, яде и бафка - шашкам се да не се задави.
Пие вода задъхана с последни сили и забива главата в паничката - шашкам се да не се удави.
Отивам до тоалетната и я чувам да квичи - скочила от дивана и виси за едното кучешко зъбче на пердето (love) а ми кажете как и къде да мръдна?

#1158 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:46 PM

Цитат

сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним a)

b) Katrina, аз съм им намерила цаката на тези хора r)
Нося си в чантата едно парче салам (щото за гранулите казват: Пробвай със салам, стига си го мъчила с тези гранули)- подавам им го и казвам, ако го нахраниш ще ти дам и 10 лева b)
Гледат ме като изтървани, а Чочко даже не го и подушва 1super
Та на следваща среща само се подсмихват b)

#1159 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2006 - 04:06 PM

Ми то нема една снимка на която да са в покой-те беха като ужилени от пчела.Пподскачане комбинирано с тичане нон стоп.
b) b) b) Кети живота ти става голем купон l) ми кво ще я правиш тая лудетина.Чочко шашка ли се покрай нея worthy

Прикачени файлове

#1160 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 04:39 PM

Мале много сладък бебо все едно Сара не е била такъв дребосък а пък за спането хич не го мисли те всички са големи глезанковци и искат да спят гушнати .Кети аз за това казвам че по добре да си бях родила бебе покрай Сара има повече тичане от едно дете ама пък и ние нали си ги обичаме всичко им прощаваме .Очакваме снимки и от двете бебета .
Целувки на всички пинчета и на техните майки .

#1161 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 05:22 PM

Цитат

Подмята гранулите из цялата къща, яде и бафка - шашкам се да не се задави.
Пие вода задъхана с последни сили и забива главата в паничката - шашкам се да не се удави.
Отивам до тоалетната и я чувам да квичи - скочила от дивана и виси за едното кучешко зъбче на пердето (love) а ми кажете как и къде да мръдна?

l) l) l) Кети ми то си е направо луд купон l) l) Ама снимай я де...тая глезорана да се посмеем и ние l)
Чочко сигурно пак ще си почива на високо... oo върху дивана,то от тия момичета няма спасение...
User's Signature

Качена снимка

#1162 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 05:31 PM

Кети видях ги бебетата померан много са хубави направо да си ги умориш от гушкане .Сара мисля да я кастрирам всички сме за обаче големия син не дава и дума да се издума а пък нали било хубаво да стане преди първото разгонване не знам дали ще мога да го убедя .Мен ме е страх да я подложа на операция но нали ще е за нейно добро oleeee

#1163 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 29 May 2006 - 07:44 PM

Гали, защо ще я кастрираш Сарка? Тя е много красива . Защо те притеснява разгонването?
Моля ви кажете ми някой дребен пинчер или чихуахуа до 1,4кг да го сватосам с моето Рокси. Айде да станем сватове.

#1164 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 29 May 2006 - 07:46 PM

Ето я Рокси.
Ама се оказа огромна снимка и я махнах

#1165 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 08:08 PM

bl)Анче, ами аз като гледам Арчи-той е досущ като моя Чоко,а ти казваш че е чи хуа bl)
А иначе за сватосването...ти обясни на Рокси да задържи мераците до лятото може да дойдем на морето и да стане свадбата.. w) от цялата банда моя Чоко е най-дребен 1.8кг ама може да отслабне l) щом трябва да е 1.4кг ......l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1166 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 29 May 2006 - 10:47 PM

b) ми той Чочко има много добър вид .Не е кат моя чипс. Как го караш да яде? Да не би да го гушиш? b)
Ама на онази снимка е много готин и има супер гадже.
Понеже не мога да покажа снимките тука ще пусна нови в албума.
Пък тя мойта Роксана като е дебЕла е 1650 г. Е, колко съм доволна тогава ако знаеш. Пък твоят Чочко наистина прилича на чихуахуа. То има голяма мешаница в кръвта на тези дребните ,но е по-добре така заради израждането на гените. Пинчерите имат много по-малък стоп и тясна глава. Аз не съм виждала родителите на моя ,но го взех за чи хуа хуа. Само дето са му кръцнали опашока. Предишната ми Лиляна беше с естествено къса опашка.
Да са живи ,здрави и много весели мъниците на всички. super best

#1167 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 08:34 AM

Цитат

Кети    при вас има ли померани?

Има за сега само едно померанче w)
Anche, аз сега видях,че си ме питала - на колко е моята Аби oleeee
На 2 месеца и 5 дена, 1.500кг. Майка й е 3кг. а таткото е 3.200кг. Има си кътници и хрупа гранули, крака, маси, столове и т.н. 1super

#1168 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 08:48 AM

Цитат

l) l) l) Кети ми то си е направо луд купон l) l) Ама снимай я де...тая глезорана да се посмеем и ние l)
Чочко сигурно пак ще си почива на високо... oo върху дивана,то от тия момичета няма спасение...

Аха, как позна? Отново сме горе на дивана и по честичко на двора d) сега поне е топло.
И аз много трудно я снимам ouu Хубава снимка щеше да излезе, когато вися на пердето b) ама как - тя да квичи и да се мъчи, пък аз да я снимам bash или докато се дави в паничката с вода oleeee

#1169 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 02:34 PM

l) Кети,ами тогава снимай тебе...как се bl) след всяка беля......
User's Signature

Качена снимка

#1170 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 02:44 PM

Цитат

b) ми той Чочко има много добър вид .Не е кат моя чипс. Как го караш да яде? Да не би да го гушиш? b)
Ама на онази снимка е много готин и има супер гадже.

b) Ами това с яденето е цяла одисея...... (love) Сервирам му поне 3 вида ядене,пилешко,телешко,дробчета,език,сърца...и т.н.- и той като не иска му натърквам в устата,той плюе-аз тъпча.. oleeee ../само да не ме чуят......че ще ме разтропосат пак.....шегувам се/и накрая като не иска нищо-нахрана кучето на двора l) l) l) И става така че покрай Чоко ,,/от неговите остатъци/ който е едвам 2 кг.- храня и голямото куче-30 кг. dribble dribble

А на снимката по горе е не с гадже ами с Чафи-на Лина,и той е момченце,ама може да си организираме и гей парти drink поради липса на момиченца.........
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема