По повод зададените въпроси мога да отговоря като стопанка на вече поотраснало кучунце.
Пишкането и акането го овладях почти за дни....на остъклената тераса постлах весници и памперси ,но наща пикла си пишкаше където я хване зора. наблюдавах я доста и разбрах , че след сън винаги пишка и след ядене ака/ и след игра с топката пак кляка където свари/ ....и така с търпение стояхме на терасата докато си свърши с нуждите....и докато сложихме всички имунизации и да можем да излизаме на вън.......повече у дома не е ходила
За храната я храним с гранули висок клас ...варен жълтък , извара, кисило мляко .....прясното мляко е вредно за кучетата....варено месо...дори и заешко.....
да не забравя ,че съм и давала и калций за костите...сирена ,кашкавал и сега и давам от тези храни Никога не давайте
А за Вет в Бургас мога да дам информация, но не искам да е като реклама и затова ми пишете в лични съобщения........много доволна съм от нашия вет който е само лекар , а не търговец на храни и аксесоари......добър диагностик е....

Вход

Горе
Цитиране +