Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11791 Потребителят е офлайн   mimomimo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2011 - 03:36 PM

Показване на мнениетоmimomimo, в 31 May 2011 - 10:06 PM, написа:

Здравейте,имам едно питане към вас. Горд собственик съм на 3 мини пинчера ...... две женски(Чоча-1,8кг. и Мери-2,0кг) и един мъжкар(Чочо-1,5кг.) Двете женски са майка и дъщеря ,но нямат нищо общо с мъжкаря. Чоча е майката и сега ще ражда пак(за втори път). Последния път като роди малките бяха 3,живи и здави и до сега,купирах им опашките,но сега се чудя дали да ги купирам опашките и на малките....пак ще са 3.... видях ги на видеоозон... :be_107:

3 мъжкаря ,днес си имаме.....Прикачена снимка

#11792 Потребителят е офлайн   Шерил Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 June 2011 - 02:18 PM

Показване на мнениетоteodora_88, в 28 May 2011 - 05:41 PM, написа:

Mn e sladi4uk :) zna4i tegloto na moeto e normalno ,no ne e vdignal u6i4ki :( kazaha mi 4e na 2 meseca naistina minitata bili 400 500 grama :( :)

мйто ги вдигна ушенцата между 3ти и 4ти месец,на 4 месеца е 1.130кг :)

#11793 Потребителят е офлайн   sergioR Икона

Публикувано: 12 June 2011 - 12:54 PM

Търся си домашен любимец Пинчер кученцето ще се гледа перфектно но нямам възможността да платя 100-200лв на стопанина област Русе благодаря предварително.От 1 месец стана си мечтая за Пинчер даже сънувам пинчерчета вече искам много да си имам пинчер :)))

#11794 Потребителят е офлайн   mimomimo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 June 2011 - 01:24 PM

Показване на мнениетоsergioR, в 12 June 2011 - 12:54 PM, написа:

Търся си домашен любимец Пинчер кученцето ще се гледа перфектно но нямам възможността да платя 100-200лв на стопанина област Русе благодаря предварително.От 1 месец стана си мечтая за Пинчер даже сънувам пинчерчета вече искам много да си имам пинчер :)))

Здравей,искам да те питам наясно ли си как се гледа бременна кучка( мини пинчер) ,а после и малките кученца до момента в който вече могат да се хранят нормално. Знаеш ли какви са финансовите разходи, аз мога да ти кажа перо по перо...не са никак малко - по време на бременноста и след раждането... как да ти "подари" някой...извинявам се за тона ако е разбран погрешно...

#11795 Потребителят е офлайн   sergioR Икона

Публикувано: 12 June 2011 - 01:35 PM

Показване на мнениетоmimomimo, в 12 June 2011 - 01:24 PM, написа:

Показване на мнениетоsergioR, в 12 June 2011 - 12:54 PM, написа:

Здравей,искам да те питам наясно ли си как се гледа бременна кучка( мини пинчер) ,а после и малките кученца до момента в който вече могат да се хранят нормално. Знаеш ли какви са финансовите разходи, аз мога да ти кажа перо по перо...не са никак малко - по време на бременноста и след раждането... как да ти "подари" някой...извинявам се за тона ако е разбран погрешно...

Да знам за всичко аз не казах,че нямам пари родители не ми дават да платя иначе когато ще роди или за хранене ваксини ще ми отпуснат паричкии :) но 200лв да платя и около 150 да изхарча за ваксините е 350лв по добре за тез 200лв да му усигоря по вече и по качествени неща :)) (ако се съгласи някой може и на части да платя)

#11796 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2011 - 02:02 PM

За тези пари ще си намериш безпородно малко кученце с неясен произход. Ако искаш мини пинчер ще трябва да заделиш поне 800, че и повече лв. От форума само тренертг и Пинчер имат родословни кучета. Ако не те интересува толкова породата защо не осиновиш куче от приют и там има дребни кучета?

Днес кастррахме Арчи. Вече се събуди и започна да ходи напред назад. Засега още не е пил водичка и все още трепери, но се надяваме до вечерта да отмине. за сега няма да го натоварваме няколко дни, за да се въстанови. И пак да попитам дали ще е добре да го заведем на 19 на мероприятието "Живей Активно -спорт и красота с нашето куче "? Да не му стане нещо?

#11797 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 12 June 2011 - 08:47 PM

не се притеснявай за Арчи всичко ще е ОК .
Изкушавам се да пусна няколко снимки не с моите пинчери- те са почивка, а с баба Алма на аджилити днес :) ... Мисля че Арчи или който и да е пинчер няма да се затрудни да премине през тези препятсвия . Така че заповядайте на ЖИВЕЙ АКТИВНО 19 юни 2011 Южен парк гр.София

#11798 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2011 - 03:06 PM

Показване на мнениетоmimomimo, в 11 June 2011 - 03:36 AM, написа:

Показване на мнениетоmimomimo, в 31 May 2011 - 10:06 PM, написа:

Здравейте,имам едно питане към вас. Горд собственик съм на 3 мини пинчера ...... две женски(Чоча-1,8кг. и Мери-2,0кг) и един мъжкар(Чочо-1,5кг.) Двете женски са майка и дъщеря ,но нямат нищо общо с мъжкаря. Чоча е майката и сега ще ражда пак(за втори път). Последния път като роди малките бяха 3,живи и здави и до сега,купирах им опашките,но сега се чудя дали да ги купирам опашките и на малките....пак ще са 3.... видях ги на видеоозон... :be_107:

3 мъжкаря ,днес си имаме.....Прикачен файл 4o4a+++.jpg

Честито....да са Ви живи и здрави..... :dog:
User's Signature

Качена снимка

#11799 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2011 - 03:11 PM

Показване на мнениетоsergioR, в 13 June 2011 - 12:54 AM, написа:

Моля да бъда извинена, но щом нямаш парички да си го купиш ......моля не се захващай .....ваксини, ежемесечно вътрешно и външно обезпаразитяване и недай боже да се разболее мъника....какво ще го правиш....отглеждането на куче не е само да го водиш на разходка и да го гушкаш под завивките .....дори и играчките са скъпи. И не на последно място е правилното хранене...Не ми се сърди ,,,но отговорноста не е малка .....
User's Signature

Качена снимка

#11800 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 June 2011 - 10:08 AM

Показване на мнениетоGalka43, в 14 June 2011 - 03:11 PM, написа:

Показване на мнениетоsergioR, в 13 June 2011 - 12:54 AM, написа:

Моля да бъда извинена, но щом нямаш парички да си го купиш ......моля не се захващай .....ваксини, ежемесечно вътрешно и външно обезпаразитяване и недай боже да се разболее мъника....какво ще го правиш....отглеждането на куче не е само да го водиш на разходка и да го гушкаш под завивките .....дори и играчките са скъпи. И не на последно място е правилното хранене...Не ми се сърди ,,,но отговорноста не е малка .....

Ами да, направих груба сметка, че за една година ще ти трябват приблизително 300 лева само за храна, ваксина, обезпаразитяващи и витаминки, което си е задължително. А да не говорим, ако се разболее, колко още ще трябват, а пък за легло, играчки, дрешки /защото пинчерите са зиморничави/ и други аксесоари, за които в момента не се сещам. Разбирам желанието ти за кученце, защото и ние бяхме така, но си помисли хубаво. :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#11801 Потребителят е офлайн   teodora_88 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 June 2011 - 05:32 PM

Показване на мнениетоШерил, в 11 June 2011 - 02:18 PM, написа:

Показване на мнениетоteodora_88, в 28 May 2011 - 05:41 PM, написа:

Mn e sladi4uk :) zna4i tegloto na moeto e normalno ,no ne e vdignal u6i4ki :( kazaha mi 4e na 2 meseca naistina minitata bili 400 500 grama :( :)

мйто ги вдигна ушенцата между 3ти и 4ти месец,на 4 месеца е 1.130кг :)

ami moq sega e na po4ti 3 i e 1,050 kg ,emi zna4i gore dolu kum 4 meseca bi trqbvalo da e ne pove4e ot 1,300 :) moq sladur.Vdigna sega 2 te u6i ,posle ednoto kliumna.
Kazaha mi nqkakvi babini divitini za razteja na ku4eto (kapka rom v hranata na ku4eto v prodaljenie na 2 meseca ili kupi4ka s vino i hlqb i si ostavqli drebni4ki :( kakvi sa tezi raboti ,tova ne uvrejda li ku4eto i tova spirane na rasteja ne e li za smetka na ne6to drugo po dqvolite :(

#11802 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2011 - 08:13 PM

Здравейте! Намерих храна Бош на много добри цени. Проблемът е, че имат опаковки от по 15 кг само и ще ни дойде множко като количество (става въпрос за Мини алдулт Агне и ориз). Ако някой иска да делим един чувал (по 7 кг се падат на куче) да ми пише лично да се разберем. Намираме се в София. :)

Ето го и Арчи:

Качена снимка
Качена снимка

#11803 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 21 June 2011 - 01:12 PM

За всички приятели които дойдоха на Живей Активно - който се намери тук да пише да му пратя снимките :)
Имаше много мъници и големи награди - Арчи също беше перфектен участва в няколко конкурса :)
My link Живей Активно
Качена снимка

#11804 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2011 - 03:20 PM

Днес Арчи става на 4 години! :be_107: Да ми е жив и здрав и да е с мен още много време!

Качена снимка :wub:

#11805 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2011 - 11:13 PM

Честит рожден ден на адашчето.....да ви е здравичък и мнооого години да ви радва
Прикачена снимка

и едно виртуално подаръче ......
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#11806 Потребителят е офлайн   Апостолов Икона

Публикувано: 04 July 2011 - 09:18 AM

Здравейте на всички, казвам се Георги и съм на 25 години от Пловдив.

От 25 Май си имаме мини пинчерче. Казва се Максимилиан (Макс/Макси). Ето го и него :):

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Голям пакостник е. Още го учим къде да ходи до тоалетна и къде не.

Естествено, с всяко малко кученце се започват и големите проблеми. При нас, всичко вървеше добре, до петък. В петък вечерта повърна яденето 3 пъти. Заведохме го по спешност във ветеринарна клиника, обиколихме 4, докато намерим работеща. Докторката го прегледа и му би инжекция против повръщане и каза да не се притесняваме. В събота сутринта го заведохме в същата клиника, този път на смяна беше мъж. Направи му снимка и каза, че дробовете и стомаха са наред. Сложи ма абокад на десния преден крак, инжекция и ни даде друга храна (консерва от дроб на Royal Canin). В събота цял ден е плакало, въпреки успокоенията от нас. Хранихме го през 4 часа с по 1 чаена лъжичка. Снощи (Неделя) ходихме да му махнат абокада, всичко беше наред. Днес сутринта пак повърна. Корема му беше празен и повърна нещо като плюнка с мехурчета и някаква жълта течност. Едва яде и заспа. Не иска да пие вода. Аз сега съм на работа и се чудя какво да правим довечера. Майка ми си е у нас и го гледа. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, моля да сподели.

Въпреки това се надявам всичко да е наред

EDIT:
Сега прочетох в една друга тема следното:

Цитат

Повръщане се развива в отговор на попадане в стомаха на отровни треви и изобщо при отравяне, при глистна инвазия, пътуване в транспорт. Повръщане и нарастваща физическа слабост в съчетание със запек свидетелства за непроходимост на червата и за присъствие на чужди тела в червата.

На нашето му даваме през 2 седмици лекарства за глисти, защото се оказа че има. Може и да е от това.

#11807 Потребителят е офлайн   deesi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 09:35 AM

Здравейте, може и да е коментирано преди, но са страшно много страници, затова ще попитам: с каква храна храните вашите пинчовци?
Имам женско пинчи на около 10 месеца, хранила съм я с Роял Канин и Фрискас, както и с готвена храна-бульон с ориз и морков, малко ябълка...
Изчетох доста от темите за храненето, но се обърках още повече-коя за вас е най-добрата храна за здрава козина и жизненост?
Давате ли допълнително някакви добавки?
Смятате ли, че голяма част от храните са "незаслужено прехвалени"?

#11808 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2011 - 11:16 AM

chocolate80, мерси за пожеланията!
deesi, ние храним Арчи с Arden Grange . Като за нашите мъници има мини адулт с агне и ориз и на нашето куче се отразява много добре. Витамини или някакви добавки не даваме, защото храната е премиум клас. Преди хранехме с Роял канин, но всички храни за дребни породи са с птиче месо и на кучо му омръзна. Сега редуваме на Арден мини адулт със храна за средни породи с пиле или сьомга. :smile:

Качена снимка

#11809 Потребителят е офлайн   Desito138 Икона

Публикувано: 05 July 2011 - 11:56 AM

Здравейте
Аз съм нова във форума,казвам се Деси,имам си мини пинчер на 2 месеца и половина,казва се Буби.Много е палава,голяма сладурана е:) Аз живея в Кипър сега,имаме си кученце в България мини пинчер Джеси,тя роди 2 кученца и аз си взех едното.
Преди седмица пристигнахме в Кипър с Бубето,пътувахме със самолет,малката пътува добре,беше ми много притеснено,но всичко мина добре. Искам да Ви попитам нещо.В България малката се хранеше с Pedigree junior в пакетчета,хапваше с голям апетит,но и кърмеше все още от майка си..Когато пристигнахме в Кипър,и донесох от нейната си храна,тя си хапваше пак с апетит,беше притеснена само първият ден.Тук и купих Pedigree,но консерва,не я хареса,купих и други марки Friskies,Royal Canin,всичките те junior...но Бубито не иска да яде,нищо не и харесва,и ми е притеснено,незнам с какво да я храня...Храната която и носих от България свърши и тя се инати не иска да яде,пооtsлабна,но пак си е доста игрива...Споделете с какво храните вашите кученца...То със сигурност по напред пише,но това са мн страници,не е възможно да прочета всичко...
Благодаря Ви

#11810 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 July 2011 - 09:52 AM

опитай Hill's puppy - няма начин да я няма в Гърция - моите мъници Кимон и Имаги бяха захранени с нея -дажбата за около 2м бебе е около 40г дневно

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни