Публикувано: 03 June 2006 - 10:58 AM
Гали , всяко куче се разгонва различно. Първата ми кучка се разгони на 7 м , а сестра и на 10м. Моята Роксана ще стане сега на 1г този месец и още не се разгонила ,а сестра и се разгони на 9-10 м. Давам ти примери със сестри защото така си проличава , че наистина е специфично за животното. Обикновенно по-дребните женски от едно котило се разгонват много късно. Природата си знае работата.
Колкото до килограмите имах една превъзходна кучка ,която ми я убиха ветеринарите от некъдърност, тежеше 5 кг , но никъде не съм ходила без нея. Това животно даже ми четеше мислите и не се налагаше да говоря. Ако си видяла снимките Робин и е син ,но стана много едър и само в главата прилича на майка си. Тогава се подлъгах от тъпите съвети на ветеринарите ,че женското куче трябвало да роди поне веднъж. Глупости на търкалета. Ако не ги бях послушала сигурно още щеше да сме заедно или поне до скоро. Сестричката и я бях подарила на една приятелка и преди два месеца почина от старост. Тази Роксана е живяла с много различни животни от змии до лъвчета. Абе поне си поживя докато беше жива и ме дари с много любов и щастие.
Оф, аз яко се отплеснах със спомени ама много си ги ги обичам всичките предишни кучета, но това не означава ,че сегашните ги обичам по-малко.