Цитат
Анче --в моя се е вселил цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b) b) b)
Да Лина, наистина ги развъждам. Дребните още не съм заплождала ,но иам други кучки ,които не са мои. Даже ако имате мъници ,които да продавате може да ми кажете ,защото аз търся . Сега като съм в майчински трябва да се занимавам и с надомна работа, няма как.
Ау, ама как само го определяш твоят сладур-не вервам. Тои е толкова миличък на вид , чеее сигурно малко преувеличаваш. b)
Ти да видиш моите какво чудо са... направо като петглава ламя
Като излязат и ако видят комшийският ротвайлер ииии става страшно.Хич не мога да ги надвикам. А той ,като вдигне главата, обърне весело уши назад и направо ще си счупи опашката от мятане. Те моите не признават такава игра и го искат в купичката си веднага. dribble
Аз и кавказката я заплождам ама нещо не уцелвам мъжкар.Единият дебел едвам се надига и нищо не направи , другият пък се оказа ,че вече му натежали годинките и краката не го удържаха и докато се пробвам с тях и момента минава. Сега си диря хубав мъж за нея.
Сериозно ,ако имате кутрета и искате да ги продавате ми се обадете.
И понеже няма ден на домашният любимец аз включвам моите към утрешният празник. И желая на всички много здрави ,весели ,умни и влюбени във вас любимци. Нека да са ви спътници много години и да изживеете прекрасни моменти с тях. w) w) w)