Мини Пинчер
Публикувано: 03 June 2006 - 10:58 AM
Колкото до килограмите имах една превъзходна кучка ,която ми я убиха ветеринарите от некъдърност, тежеше 5 кг , но никъде не съм ходила без нея. Това животно даже ми четеше мислите и не се налагаше да говоря. Ако си видяла снимките Робин и е син ,но стана много едър и само в главата прилича на майка си. Тогава се подлъгах от тъпите съвети на ветеринарите ,че женското куче трябвало да роди поне веднъж. Глупости на търкалета. Ако не ги бях послушала сигурно още щеше да сме заедно или поне до скоро. Сестричката и я бях подарила на една приятелка и преди два месеца почина от старост. Тази Роксана е живяла с много различни животни от змии до лъвчета. Абе поне си поживя докато беше жива и ме дари с много любов и щастие.
Оф, аз яко се отплеснах със спомени ама много си ги ги обичам всичките предишни кучета, но това не означава ,че сегашните ги обичам по-малко.
Публикувано: 03 June 2006 - 12:51 PM
Прикачени файлове
-
SSA41105.JPG (193.36K)
Брой сваляния: 203
Публикувано: 03 June 2006 - 12:54 PM
Прикачени файлове
-
SSA41107.JPG (191.78K)
Брой сваляния: 193
Публикувано: 03 June 2006 - 07:02 PM
Цитат
dribble да го цункаш по коремчето този "лигльо" w)
Отучих Аби да пишка и ака на спалнята super best тази сутрин и взех акото и го метнах в нейната къщичка ouu ама не ми издържаха нервите. Голямо фучене и кихане му дръпна. Извадих го и го поставих на весник, след четири часа се изходи до него victoryVVV преди малко пак там.
А Чочо горкия се чуди и поли bl)
Поздрави и целувки на всички сладури w)
Публикувано: 03 June 2006 - 08:04 PM
Чочко ще ме слуша много - Аби Не
децата искат да им оставя Чочо
ако оставя и двете ще настане голяма терор в къщи - децата заедно с Чочо трябва цял ден да са горе на дивана на най-горното, защото тя на дивана си се качва worthy
Публикувано: 03 June 2006 - 10:49 PM
Цитат
Да там работя.
Кети ,защо не вземеш и двамата , стига да не се притесняваш от ваксините. Така хем Аби ше се умори и къщата ще ти е чиста. Чочко пък ще я учи и закриля. Веднага ще и се вдигне самочувствието, а после ще спи 24ч.
Публикувано: 03 June 2006 - 10:55 PM
Публикувано: 04 June 2006 - 07:52 AM
Тази сутрин понеже е неделя и аз мога да си поспя по до късно Сара ми направи едно мокро събуждане още в 7,30 уми ми лицето от -до oleeee и нямаше на къде трябваше да си играем .После се прехвърли на татко си понеже си подал краката от одеалото а тя много обича да си играе с пръстите на краката му .Най накрая трябваше да я пратя на разходка с малкия да могат другите да си поспят .
Кети не е ли опасно за Аби да я вземеш с теб да не се разболее като няма всички ваксини .Вземай Чочи да можеш спокойно да си свършиш работата а пък Аби ще дойде другия път .
Сара сега покрай празниците я водя с нас но много се изнервя от многото хора а като види малките деца да тичат около нас започва да ги лае и става голям панаир .
Целувки на всички
Публикувано: 04 June 2006 - 10:18 AM
А за целуването на Чафун-та той си е се в лиги от нас b) даже ни ръмжи и се дърпа ма кой го пита w)
Публикувано: 04 June 2006 - 03:58 PM
Цитат
Имах такъв ,но нямам снимка .Ако исткаш погледни снимките от линка ми и виж Робин той има окраската на пинчер арлекин, но е от по едрите. О, сетих се имам снимки и ще трябва да я кача ,но се вижда малко в гръб.
Публикувано: 05 June 2006 - 01:15 PM
Разбрах, че имаш куче на 45 дни - да ти е живо и здраво worthy
Води ли го на доктор?
Ние с Чочо се завърнахме super best изкарахме си супер 1super
Много ме слушка особено на закуска l)
Публикувано: 05 June 2006 - 06:00 PM
Момичета от 13,7 заминаваме на почивка за 10 дни на Несебър и Сарка ще ходи на гости на село при моите родители .За съжаление не разрешават да се вземат кучета и още от сега ми е мъчно че ще сме разделени (love) но тя много лае и не мога да рискувам да ме изгонят още на втория ден .Моята колежка миналата година води нейния дакел но той е кротичък и не лае а нашата е детектор за движение а някои е минал покрай входната ни врата а е залаяла .
Публикувано: 05 June 2006 - 06:56 PM
И на мен вече ми се ходи на море--ма Чафи в къщи при големия и маща му.То нема да разбера нищо от почивка -ще ме направи рошава от лаене b) b)

Вход

Горе
Цитиране +