Мини Пинчер
Публикувано: 31 May 2006 - 08:49 AM
Постоянно се опитва да ми подражава...после нека някой да ми каже че не са умни :))) Сега като седна на масата, слагам една чашка вода за мен и една за него.Като си легнем една чашка за него на столчето до спалнята да си пие през ноща и сме доволни и щастливи w)
Аз много исках да научим Майлс да се храни само от неговата купичка, но когато беше вече на 6 месеца заминахме в Добрич и то там с възпитанието...дядо му го научи на вредните навици и тъй като азбрах че няма да изляза наглава с тях просто му отпуснах края w) Най-интересното че до този момент не беше му и хрумвало че ние като седнем да ядем и той може да дойде до нас и да проси, но ... като му го показаха бързо се научи :)))
Публикувано: 31 May 2006 - 08:53 AM
Цитат
Цитат
сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним a)
b) Katrina, аз съм им намерила цаката на тези хора r)
Нося си в чантата едно парче салам (щото за гранулите казват: Пробвай със салам, стига си го мъчила с тези гранули)- подавам им го и казвам, ако го нахраниш ще ти дам и 10 лева b)
Гледат ме като изтървани, а Чочко даже не го и подушва 1super
Та на следваща среща само се подсмихват b)
Страхотни емоции си имаш с малката Аби w) дано все да е така и все да са хубави - е вярно че ти е трудно, но пък си е забвано :) Мерси за съвета, ще пробвам и аз със саламче :) - хич не го обичаме l)
Публикувано: 31 May 2006 - 05:35 PM
Цитат
Анче --в моя се е вселил цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b) b) b)
Да Лина, наистина ги развъждам. Дребните още не съм заплождала ,но иам други кучки ,които не са мои. Даже ако имате мъници ,които да продавате може да ми кажете ,защото аз търся . Сега като съм в майчински трябва да се занимавам и с надомна работа, няма как.
Ау, ама как само го определяш твоят сладур-не вервам. Тои е толкова миличък на вид , чеее сигурно малко преувеличаваш. b)
Ти да видиш моите какво чудо са... направо като петглава ламя
Като излязат и ако видят комшийският ротвайлер ииии става страшно.Хич не мога да ги надвикам. А той ,като вдигне главата, обърне весело уши назад и направо ще си счупи опашката от мятане. Те моите не признават такава игра и го искат в купичката си веднага. dribble
Аз и кавказката я заплождам ама нещо не уцелвам мъжкар.Единият дебел едвам се надига и нищо не направи , другият пък се оказа ,че вече му натежали годинките и краката не го удържаха и докато се пробвам с тях и момента минава. Сега си диря хубав мъж за нея.
Сериозно ,ако имате кутрета и искате да ги продавате ми се обадете.
И понеже няма ден на домашният любимец аз включвам моите към утрешният празник. И желая на всички много здрави ,весели ,умни и влюбени във вас любимци. Нека да са ви спътници много години и да изживеете прекрасни моменти с тях. w) w) w)
Публикувано: 31 May 2006 - 06:45 PM

Публикувано: 01 June 2006 - 12:11 AM
А за любовника , хем малко спя и пак не остава време да си помисля за такъв. А мъжлето си ми е добричко и трябва да си отварям очите bl)
Сигурно вече ме намразихте s) и ви се иска bash .
Публикувано: 01 June 2006 - 07:55 AM
и аз имам едно прекрасно маниче ( на година и 6 месеца е ама карай ) пак е манинко :РР
сега ше ви го покажа :))))) w) w)
MOD:Като остовим настрана факта, че постът ти е написан забележително неграмотно - колко време трябва да бъдеш в този форум, за да разбереш, че не бива да се качват снимки по-широки от 500 пиксела?
Прикачени файлове
-
post_29_1149141315.jpg (49.99K)
Брой сваляния: 217
Публикувано: 01 June 2006 - 07:56 AM
МОД: Снимките се ОБРАБОТВАТ, когато изглеждат така или размерът им е неподходящ. И прочети ТОВА, моля. То се отнася до подписа ти.
Прикачени файлове
-
Image_370_.jpg (22.8K)
Брой сваляния: 199
Публикувано: 01 June 2006 - 09:40 AM
Да им купите днес по едно кучово шоколадче - та да си го хапват до 01.07 dribble b)
Да му мислят тези с големите кучета, дето трябва да къпуват 5 шоколада за 5 мин. b)
cheers
Публикувано: 01 June 2006 - 10:28 AM
Аз като ме ядоса моя му казвам---Прозорците ли да измия пак или да взема да си хвана любовник.Па той ми се хили насреща и ми вика пак да ги измия тия прозорци.Та така си се смеем с Чоко-ан.
Мукито разказвай за твоето мъниче--та те наште са по стари о твоето b)
Публикувано: 01 June 2006 - 10:58 AM
.
Радвам се ,че не ме линчувахте. А това за прозорците много ми хареса , но да не ми се налага да го правя ,че ужасно мразя да ги мия. s) Май да го заплаша ако ме ядоса той да ги измие е по-добре, а? fow
Мукито сладурана ти е куклата. Точно като твоето мъниче съм виждала в Плевен.
Вие може да давати шоколадчета ама моите зверчета днес чак се сбиха за дъждовни червеи навън. Вчера се смях с тях -малката Лили тича с един червей и всички след нея ,а духаше много силен вятър и като я духна вятъра и направи няколко кълбета. Вече се чудя дали изобщо ще порастне тази бълхичка. Ама цял ден се боричкат с Мая.
Публикувано: 01 June 2006 - 01:39 PM
Katrina
здравей .. Мъжко е Арчи се казва апак питбулката ми е на 48 дена и за сега се разбират перфектно да не ги урочасам ;))) d) играят си много и 2 та ги обичам много w) ако имате някакав по конкретен въпрос питайте ;) super best
Публикувано: 01 June 2006 - 02:05 PM
Публикувано: 01 June 2006 - 05:18 PM

Публикувано: 02 June 2006 - 01:07 PM
Цитат
1super много са готини w)
на една от снимките - Питя и Арчи - Питя изглежда като родвайлер в сравнение с Арчи b) Колко килограма е?
Публикувано: 02 June 2006 - 03:19 PM
От вчера Арчи ходи като Шварценегер у нас ,защото има доведена мадама.
Вече втори ден моите дребуси са разочаровани ,защото не ги взимам на разходка. Веднага се навират в багажника на коичката и се крият ,за да дойдат с мен. Ама бебчето ми се разболя и ходих по болници и не мога да ги извеждам с мен.
Много им е мъчно ама няма как. След ден ,два пак ще надничат от багажника и хората ще се чудят какво е това ръмжащо бебе brows b)
Публикувано: 02 June 2006 - 05:11 PM
Публикувано: 02 June 2006 - 05:51 PM
Трябва да я снимам като я обикалят кучетата .Веднъж докато си я кърмих и котката минава и цап едно езиче по косичката и гледа господарски.
Гали , не си кастрирай Сара. Много често правят тумори и бъбречни проблеми ако са кастрирани. Женското куче много лесно се опазва ,а ако те е страх от цапане може и гащи да и сложиш или памперс. Даже ще ти кажа как да не го събува.
Като си намеря фото -шоп ще пускам и тука снимки.
Публикувано: 03 June 2006 - 09:25 AM
Вчера ходихме сас Сара и татко и на центъра коронясваха Царица Роза голяма излагация беше закъсняха 40 мин . отделно бяха сложили на средата на центъра пет реда скамейки от които нищо не се виждаше .Нашата Сара по едно време и омръзна да я гушкам а пък и на нас ни омръзна да надничаме от тук и там и пак нищо да не видим и си тръгнахме .Сигурно има пет килограма вече откъснаха ме се ръцете да я нося че не иска и в съпруга ми да стои другия път ще си изровя кенгурото от децата b) пък като искат да ми се смеят

Вход

Горе
Цитиране +