valentina_pl, в 02 February 2012 - 11:35 PM, написа:
Здравейте! Не знам до колко моят мини пинчер е мини пинчер, но знам че е най-обичаното и гледано куче! На 15 години е, навърши ги миналата седмица :) От 2 години има проблеми със сърчицето. От 2 седмици се влоши - задъхва се и кашля при съвсем малко движение. Няколко дни и слагаха подкожно соффили, вит. C, а вкъщи ежедневно и даваме новфилин, дехидрин и вит.C. Диагнозата е кардиомегалия и клапанна недостатъчност. Ако някой тук се е срещал с подобен проблем и може да ми даде съвет по какъв начин можем да й помогнем да се чувства по-добре ще бъда изключително признателна! Все още си е толкова жизнена, закачлива, игрива, джавка както обикновено, вече по-слабо чува и вижда, и след игра трудно се успокоява кашлицата. Знам, че вече е старичка, но сме много силно привързани към нея и бихме направили всичко, за да си я гледаме по-дълго!
Здравей
наистина си е старичка и трябва да се подготвите за неизбежното.....което сигурно ще е много трудно след като сте привикнали към нея толкова години аз го казвам но просто незнам как става такава подготовка да загубиш нещо любимо......има един доктор казва се Димитар от карнобат е той е извадил от критични ситоации много животинки дано да успее да ти помогне звънни му и му обясни по телефона положението и дано има идея за спасение....0888869644
пожелавам ти късмет дано се оправи животинчето...