Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12121 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 March 2012 - 06:04 PM

Много е сладка качи още снимки да и се порадваме.
User's Signature

Качена снимка

#12122 Потребителят е офлайн   tsveti_8511 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 March 2012 - 08:05 PM

na6ite u6i pak klepnaha dali e normalno tova na 3 meseca i desed dni sme.be6e gi vdignal i izvedna6 gi svali, na kakvo moje dase dalji tova?

#12123 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2012 - 10:50 PM

Ми може нещо да почват зъбите да я болят нали ще падат ,но се съмнявам малко е рано.Ми просто така моя и той почна да ги вдига ама ся си клепнаха в едно такова средно положение.
Ето малко снимки да го видиш .Впрочем днес ставаме на 4месеца :af_089:

Дай снимки да я видя.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12124 Потребителят е офлайн   tsveti_8511 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 March 2012 - 07:20 AM

Roko e mnogo po malak 1.400kg e ama napravo sa si klepnali va6te sa si na sredno polojenie
:smile:

#12125 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2012 - 11:27 AM

Мисля че ще ги вдигне по-късно ,щом ги е бил вдигнал значи би трябвало.Ние няма да ги вдигнем ,сега сме на 4 месеца и 1 ден и тежим 3.000 килограма.
User's Signature

Качена снимка

#12126 Потребителят е офлайн   tsveti_8511 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 March 2012 - 04:35 PM

:smile:

#12127 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2012 - 07:08 PM

tsveti_8511 дай снимки да видя ушичките.
User's Signature

Качена снимка

#12128 Потребителят е офлайн   Paylina_G Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 March 2012 - 08:31 PM

Здравейте! Моя сладур е вече на 10 месеца и май е влюбен в една съседска дама :dry: Първо ми се струваше малко странно, но след като днес успя да избяга през дупка в мрежата от двора на майкини ми и отиде при нея вече ми стана ясно, че наистина е влюбен в нея... :be_107:
Няма лошо..., ама само дето дамата е от порода кокер шпаниол....ха сега ми кажете какво да правя? :md_064:

#12129 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 March 2012 - 08:36 PM

Здравейте, моля отговорете ми. Изправена съм ако може да се каже пред дилема. В момента имам заек но той не иска нито да го вземам, нито да се играя с него и с една дума само го гледам през глетката и му сменям стърготината. Майка ми не иска много много куче но баща ми каза че иска да ми вземе защото от малка искам. И реши че най малкото и компактно кученце ще бъде пинчерче :md_064: Виждала съм много злобни кучета които постоянно се зверят на хората та искам да ви попитам вашите как се държат и зависи ли отношението към животинката от това дали ще е злобно. Защото понякога отсъствам от града и ще стои при майка ми а тя е малко страхлива и не искам да се държи грубо към нея. Много ли пишка вашето куче и как го научихте да ходи до тоалетна защото няколко месеца още ще съм с мукет. Дере ли вашите мебели и дрехи. Ходи ли да гризе кабелите ви защото няма как да скрия кабелите ми на компютъра ми. Прави ли ви много бели. И според вас лошо ли постъпвам ако дам моето зайче и си взема кучее. Чувствам се ужасно виновна но и заекът ми просто е за красота в кущи а ужасно много искам куче. Та питах ви тези въпроси защото искам да знам дали пинчера прави много бели вкъщи ..

#12130 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 12:00 PM

Някой от вас има ли мини пинчер. Но не тези средните, а чух че имало пинчери които ставали 25 см и мъжкият тежал 3.500 а женската 3.00 . И ако може да ми кажете за колко си ги купихте или д/г колко им върви цената. И такъв пинчер от магазин за животни ли се поръчва. И НАЙ ВАЖНОТО : ВЕРНО ЛИ Е ЧЕ КОЛКОТО СА МУ ПО ЖЪЛТИ ОЧИТЕ ТОЛКОВА Е ПО ЗЛО. СЕГА ПРОЧЕТОХ ЕДНА СТАТИЯ В КОЯТО ПИШЕ ЧЕ МИНИ ПИНЧЕРИТЕ СА МНОГО ЗЛИИ :(

#12131 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 March 2012 - 02:21 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 12:00 PM, написа:

Някой от вас има ли мини пинчер. Но не тези средните, а чух че имало пинчери които ставали 25 см и мъжкият тежал 3.500 а женската 3.00 . И ако може да ми кажете за колко си ги купихте или д/г колко им върви цената. И такъв пинчер от магазин за животни ли се поръчва. И НАЙ ВАЖНОТО : ВЕРНО ЛИ Е ЧЕ КОЛКОТО СА МУ ПО ЖЪЛТИ ОЧИТЕ ТОЛКОВА Е ПО ЗЛО. СЕГА ПРОЧЕТОХ ЕДНА СТАТИЯ В КОЯТО ПИШЕ ЧЕ МИНИ ПИНЧЕРИТЕ СА МНОГО ЗЛИИ :(

Може би има и такива. Може би зависи от начина на възпитание. Незнам, но моя сладур е много добричък. Досега само мен е ухапал и то погрешка, тъй като го държах, докато лаеше и се беше ядосал на едно куче :smile: , а иначе мен най-много обича. Но трябва да знаеш, че вземе ли си кученце човек се обвърза и е зависим от това същество. Трябва да помислиш преди да си вземеш, дали ще можеш да го гледаш. Защото то свиква с теб и в един момент, ако решиш че се отказваш от него какво става...... Моят сладур ще умре от мъка, ако го дам на друг, толкова е свикнал с мен. Помисли!!!
User's Signature

Качена снимка

#12132 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 March 2012 - 03:37 PM

Здравей
Отговора на всичките ти въпроси освен за заека са едно голямо НЕ понеже ти си поредната заблудена българка....чети внимателно.
Няма такива пинчери по 3кг както казваш.....това са мелези кавито са куетата от тази тема..те са мелези между Руски той териер,Чихуа хуа,испански и чешки мишелови и т.н. малко назад има тема за миниатюрен пинчер или както още се казва цверг пинчер опгледни я и ще видиш разликата не обиждам никой и аз имам такива мелези и си ги обичам не по малко от родословните
Ако си ограничена финансово може да си купиш такожа от 150 до 400лв вървят цената се определя от това колко маки ще останат но никога нищо не се знае и непременно се копува от развъдчик за да може да видиш майката и бащата ...е ако не те излъжат естествено да защото има и такива хора , но никога от зоомагазин там задължително ще те излъжат че ще те и одерат.
Каквото си надробиш такова ще сърбаш.....няма такава порода кучета - освен галапагоската лайка за която не твърдя защото не знам нищо за нея освен че е с два реда зъби,зеленикава и със страшно силна захапка-при която се раждат злобни кучета.
Куче с жълто в очите е болно от жълтеница и е заразно за хората.
Най-дребните кучета в света са Руския той териер и Чихуа хуато и двете породи имат дългокосмести и късокосмести представители назад си имат теми и двете породи може да прочетеш......
Ако имаш финансови средства ти препоръчвам родословно породисто куче но непременно от развъдник защото търгашите ще те измамят....по скъпи са ....от 1000лв до около 4000евро стигат но знаеш какво имаш и какво ще стане също знаеш и поколението му до четвърто коляно....ако искаш разгледай тези два развъдника тук са кучета шампиони и със шампионко потекло
http://ruskitoyterier.alle.bg/
http://zlaticamountain.com/
Разбира се че има и други но тези кучета ги знам лично и мога да гарантирам за тях
Надявам се да съм ти бил полезен ако имаш още въпроси или съм пропуснал нещо питай....може да имам правописни грешки някаде ма маината им....
:flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#12133 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 March 2012 - 04:13 PM

toy terier, ти съвсем обърка момичето. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#12134 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 04:36 PM

Показване на мнениетоtoy terier, в 15 March 2012 - 03:37 PM, написа:

Здравей
Отговора на всичките ти въпроси освен за заека са едно голямо НЕ понеже ти си поредната заблудена българка....чети внимателно.
Няма такива пинчери по 3кг както казваш.....това са мелези кавито са куетата от тази тема..те са мелези между Руски той териер,Чихуа хуа,испански и чешки мишелови и т.н. малко назад има тема за миниатюрен пинчер или както още се казва цверг пинчер опгледни я и ще видиш разликата не обиждам никой и аз имам такива мелези и си ги обичам не по малко от родословните
Ако си ограничена финансово може да си купиш такожа от 150 до 400лв вървят цената се определя от това колко маки ще останат но никога нищо не се знае и непременно се копува от развъдчик за да може да видиш майката и бащата ...е ако не те излъжат естествено да защото има и такива хора , но никога от зоомагазин там задължително ще те излъжат че ще те и одерат.
Каквото си надробиш такова ще сърбаш.....няма такава порода кучета - освен галапагоската лайка за която не твърдя защото не знам нищо за нея освен че е с два реда зъби,зеленикава и със страшно силна захапка-при която се раждат злобни кучета.
Най-дребните кучета в света са Руския той териер и Чихуа хуато и двете породи имат дългокосмести и късокосмести представители назад си имат теми и двете породи може да прочетеш......
Ако имаш финансови средства ти препоръчвам родословно породисто куче но непременно от развъдник защото търгашите ще те измамят....по скъпи са ....от 1000лв до около 4000евро стигат но знаеш какво имаш и какво ще стане също знаеш и поколението му до четвърто коляно....ако искаш разгледай тези два развъдника тук са кучета шампиони и със шампионко потекло
Разбира се че има и други но тези кучета ги знам лично и мога да гарантирам за тях
Надявам се да съм ти бил полезен ако имаш още въпроси или съм пропуснал нещо питай....може да имам правописни грешки някаде ма маината им....

Не съм никаква заблудена българка, затова питам тук за да ми кажете .. Нали това казвам че не съм виждала такова куче до сега , и всичко това за размерите и за очите го ппрочетох в сайта ето тук http://forum.dog.bg/...scher-fci-n185/ . За средствата не е затруднение. Искам пинчер защото е мъничко. И се допитах до хората тук КОИТО ИМАТ ПИНЧЕР да ми отговорят на въпросите които имам и които са важни преди да предприема да си взема кученце защото знам че това не е нито като заек нито като рибка а си е направо като бебе което е винаги с теб

#12135 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 05:55 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 04:36 PM, написа:

Показване на мнениетоtoy terier, в 15 March 2012 - 03:37 PM, написа:

Здравей

Не съм никаква заблудена българка, затова питам тук за да ми кажете .. Нали това казвам че не съм виждала такова куче до сега , и всичко това за размерите и за очите го ппрочетох в сайта ето тук http://forum.dog.bg/...scher-fci-n185/ . За средствата не е затруднение. Искам пинчер защото е мъничко. И се допитах до хората тук КОИТО ИМАТ ПИНЧЕР да ми отговорят на въпросите които имам и които са важни преди да предприема да си взема кученце защото знам че това не е нито като заек нито като рибка а си е направо като бебе което е винаги с теб

Нещо не ми допада тона ти....не си заблудена така ли?...мислиа че грешиш....аз не се заяждам с теб просто ти обяснявам неща които малко хора биха ти обърнали внимание но точно затова че това не е заек и нежелая да си поредната жертва на търговците и след време кучето което купиш да стане поредното бездомно куче затова ти казах чети внимателно а не бързаи да ми отговаряш и да ми се караш че не си била заблудена...добре нека да не си заблудена как да ти го кажа друго ядче че си необразована ли? нали ти казах че мини пинчера е голямо куче за твоите искания той стига до 6кг. по малък пинчер няма момиче ....всяка порода има стандарт питай чичко гугал там си напиши породите дето съм споминал и напиши след породата стандарт...и наистина трябва да четеш...и ще видиш до колко килограма кое куче става....и наистина е член на семеиството че някога даже и кавги стават заради тях и пак трябва да се обича животинчето....аз просто изках да ти помогна с избора а то стана.....все едно си отишла на доктор и му викаш боли ме глава искам да ме прегледаш и да си кажеш диагнозата а той ти обяснява диагнозата след прегледа и ти казва пий аналгин а ти му викаш аз искам да пия спазмалгон защото съм го чела някаде кадето някой си е измислил че е това лекарството дето ми трябва а и отгоре на това имам више образование нещо като строителен инженер примерно.......мисля че ме разбра ако не да си жива и здрава ако имаш наистина смислени въпроси към мен ще ти отговоря ако мислиш пак да ми драснеш някоя глупост нямам намерение да превръщам тази тема в тоалетна и хората които я четът да се смеят на глупости....наистина чети добре и вземи куче което наистина ще гледаш с любов ..щом имаш пари вземи си чистокръвно с родословие проверено и заверено в БРФК-това е ...моля не ми отговаряи ако искаш нещо да ми се караш направи го на личната не занимавай хората с ...........
Бъди здрава

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#12136 Потребителят е офлайн   Qsmina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 06:00 PM

Аз пък друго се питам... Ти имаш заек който искаш да дадеш на някой защото не искал да си играе,така ли? Ами какво ще стане ако ти си вземеш куче и един ден и то не иска да си играе с теб или пък се разболее, или пък е злобно или нещо друго? Щом си готова да си дадеш заека,значи същото може да се случи с кученцето което може би ще вземеш.И какво правим тогава? Ще дойдеш да пишеш пак тук във форума "подарявам си кучето,щото е еди какво си и не го искам...."
Моето мнение е: не си взимай куче.
Аз съм имала заек,който почина на 1г 5-6м,плаках за него като дете а тогава бях на 21-22г,колкото и да му сменях стърготината много цапаше и много миришеше,хапал ме е,но си го гледах и за миг не съм си помисляла да го дам на някой...обичах си го.
Другото което е че,зайците не стават много за игра...по скоро са радост за окото или поне моето,защото беше декоративно зайче...
pebbi на колко години си?
Аз имам пинчер на 7м 15д.. До преди 10 дена си мислех че е добра със всички непознати,но се оказа че е добра с непознатите които влизат само у дома.Много е щастлива когато имаме гости.. :af_089:
На вън не дава чужд човек да я пипне,а ако даде,ръмжи докато я галят. Абе мисълта ми е,важното е теб и семейството ти да обича.

А ето я и моята Тайра:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#12137 Потребителят е офлайн   Qsmina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 06:03 PM

Аз пък друго се питам... Ти имаш заек който искаш да дадеш на някой защото не искал да си играе,така ли? Ами какво ще стане ако ти си вземеш куче и един ден и то не иска да си играе с теб или пък се разболее, или пък е злобно или нещо друго? Щом си готова да си дадеш заека,значи същото може да се случи с кученцето което може би ще вземеш.И какво правим тогава? Ще дойдеш да пишеш пак тук във форума "подарявам си кучето,щото е еди какво си и не го искам...."
Моето мнение е: не си взимай куче.
Аз съм имала заек,който почина на 1г 5-6м,плаках за него като дете а тогава бях на 21-22г,колкото и да му сменях стърготината много цапаше и много миришеше,хапал ме е,но си го гледах и за миг не съм си помисляла да го дам на някой...обичах си го.
Другото което е че,зайците не стават много за игра...по скоро са радост за окото или поне моето,защото беше декоративно зайче...
pebbi на колко години си?
Аз имам пинчер на 7м 15д. тежи 2,200. До преди 10 дена си мислех че е добра със всички непознати,но се оказа че е добра с непознатите които влизат само у дома.Много е щастлива когато имаме гости.. :af_089:
На вън не дава чужд човек да я пипне,а ако даде,ръмжи докато я галят. Абе мисълта ми е,важното е теб и семейството ти да обича.

А ето я и моята Тайра:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#12138 Потребителят е офлайн   Qsmina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 06:04 PM

Извинявам се за двойни пост,исках да редактирам,но нещо се обърка... четете втория пост... :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#12139 Потребителят е офлайн   pebbi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2012 - 06:52 PM

не съм искала да се дразня със никого. Просто исках да знам всичко за тази животинка. Не съм казала окончателно че ще си го взема, защото както казах ми е жал за заека ми и дори сега обмислям дали ще мога да ги гледам и двете защото не искам да го давам на никого.За разходите не вярвам да ми пречат, защото чух че пинчерът яде по 10-15 лв на месец а заекът яде 4 лв. но друг е въпросът как ще се приемат. Много искам куче но по лесно щеше да ми е да нямам заек а той ми е подарък и нямаше как да кажа .. ами вземи си го не го искам.. Та може и заради това да не мога да си взема кученце :(

#12140 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 07:35 PM

Показване на мнениетоpebbi, в 15 March 2012 - 06:52 PM, написа:

не съм искала да се дразня със никого. Просто исках да знам всичко за тази животинка. Не съм казала окончателно че ще си го взема, защото както казах ми е жал за заека ми и дори сега обмислям дали ще мога да ги гледам и двете защото не искам да го давам на никого.За разходите не вярвам да ми пречат, защото чух че пинчерът яде по 10-15 лв на месец а заекът яде 4 лв. но друг е въпросът как ще се приемат. Много искам куче но по лесно щеше да ми е да нямам заек а той ми е подарък и нямаше как да кажа .. ами вземи си го не го искам.. Та може и заради това да не мога да си взема кученце :(

Ако наистина желаеш куче не ти е никакъв проблем да си вземеш но съветите ми остават първо чети това което ти казах и решавай чак когато прочетеш и стандартите на породите....ако си взимаш куче и да задържиш заека съвета ми е да е малко на възраст за да може да свикне със заека и те после ще си играят двете а кучето както си го отгледаш такова ще стане няма злобни породи ти си чувала за злобата на пинчера но не си разбрала нищо....това животинче е толкова превързано към собственика си че дори едно рязко посягане с ръка то го тълкува като заплаха за любимия му човек и моментално е готово да рискува дори живота си за да го защити......разгледа ли саитовете които ти написах......
А ти готова ли си да рискуваш -свободното си време? нервите си в началото? и недай си боже приятела ти да каже аз имам алергия към песове или я да я махаш тая мастия от тук че заради нея немога да те.......? имаи предвид всичко и тогава деиствай...
Дано вземеш правилно решение...а не след време да кажеш ма защо моето кученце не го допускате на тази изловба......отговира ще е че си е мелез животинчето и нямя родословие....но това не означава че трябва да го изриташ на улицата както други недобросъвестни хора или да си купиш за 100-150 лв куче и като стане 5-7 кг да кажеш ма тия ма излъгаха аз не исках такова и пак на улицата.....затова първо чети моля те и разгледай стандартите на породите и имай предвид че за малко пари ще гледаш коло максималното тегло на породата защото никой няма да ти даде шоу клас евтино.....
Успех

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема