Здравейте да ви кажа какво стана днес ,много се изплаших

.Значи решихме да отидем аз,мама,тати и Макс на поход с кемпера ни на някоя река .Отидохме и спряхме кемпера и тръгнахме да се разхождаме по пътя до реката ,от другия край също имаше път .Та така вървяхме известно време и на другия бряг имаше 2 кучета(хъски и немска овчарка) със стопаните им ,в този момент Макси ги видя и почна да лае и се засили да бяга
към тях (да ги уплаши :

) ,но не се сеща че е високо и има вода долу и скочи от около 2 метра и половина и падна във водата ,която беше много бурна ,в този момент аз,тати и мама скочихме да видим дали реката не го е отнесла ,но слава на Бога беше се качил на брега леко и се беше оплел в едни къпини аз слязох по 1 пътечка отидох до него и го хванах беше чисто мокър целия и веднага тръгнахме към кемпера за кърпа да го подсушим , избърсахме го беше само влажен и след около 10 минути беше вече сух и пак тръгнахме на разходка вече вървеше до нас и после ние слязохме по 1 пътека ,но той седеше и не искаше лаеше от горе (все едно вика не мога страх ме е :ag: ),но пак го викнах и дойде.Та така смелия и безотговорен мъник такива ги върши после отидохме на 1 поляна и лаеше 1 хора те му се смееха ,и после подгони 1 крава и да не повярвате тя се изплаши и си тръгна :ag: :ag: :ag: .