леглото ви в много хубаво и голяма,аз не исках да купуваме защото го ползва само ката сме в кухнята и като няма къде да легне ,но това сега много си го харесва и му е точно

Публикувано: 27 March 2012 - 12:47 PM

Публикувано: 31 March 2012 - 04:37 PM

Публикувано: 02 April 2012 - 09:37 PM

Публикувано: 02 April 2012 - 11:29 PM

Публикувано: 06 April 2012 - 10:23 AM

Публикувано: 07 April 2012 - 11:00 AM

Публикувано: 07 April 2012 - 08:58 PM

Публикувано: 09 April 2012 - 12:33 PM
 и никъде другаде не ми е направил беля.Все трепери и все е гладен.Той яде по 3 пъти на ден ,но общо изява по 25 грама .Толкова казаха за неговите килограми .Храня го само с гранули Роял Канин,но все е гладен милия.Незнам каква каишка да му взема ,толкова е мъничък тук не намирам засега толкова малка ,а обиколих доста магазини.Между другото сме от Бургас -пропуснах да пиша.Гледам в онлайн магазините има нагръдничета за кученца до 2 кг.,но по 25-30 лв и с доставката вече идва доста скъпо .Но ако нищо не открия тук може и да поръчам-няма начин.
  и никъде другаде не ми е направил беля.Все трепери и все е гладен.Той яде по 3 пъти на ден ,но общо изява по 25 грама .Толкова казаха за неговите килограми .Храня го само с гранули Роял Канин,но все е гладен милия.Незнам каква каишка да му взема ,толкова е мъничък тук не намирам засега толкова малка ,а обиколих доста магазини.Между другото сме от Бургас -пропуснах да пиша.Гледам в онлайн магазините има нагръдничета за кученца до 2 кг.,но по 25-30 лв и с доставката вече идва доста скъпо .Но ако нищо не открия тук може и да поръчам-няма начин. 

Публикувано: 09 April 2012 - 01:00 PM

Публикувано: 09 April 2012 - 05:58 PM
 .Хвана го някаква болест на корема и докато разберат какво е си отиде .Беше на 6 години .И така сега вече си имам друг любимец надявам се всичко да е наред
 .Хвана го някаква болест на корема и докато разберат какво е си отиде .Беше на 6 години .И така сега вече си имам друг любимец надявам се всичко да е наред

Публикувано: 12 April 2012 - 08:44 PM

Публикувано: 12 April 2012 - 09:22 PM

- тука е за изложба
         - тука е за изложба - пак си е изгубил кестена и рови за него
            - пак си е изгубил кестена и рови за него   

Публикувано: 13 April 2012 - 11:52 AM

Публикувано: 13 April 2012 - 05:17 PM
 и ще стане белята.
  и ще стане белята.