Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12241 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 May 2012 - 08:27 AM

Барбаронче, да Ви е жив и здрав юнака :dog: :wub: :vb_024: и още дъъъъъълги години да Ви радва....

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12242 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2012 - 12:05 PM

Здравейте! Не съм писала тук от поне 2 години. :rc_036: Влизам с въпросче - мои приятели искат да си вземат пинчер, но не искат от най-дребните пинчери, а такива, които са около 6 кг. Някой знае ли къде можем да намерим?
User's Signature

Качена снимка

#12243 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 11 May 2012 - 08:55 AM

Развъдник за цвергпинчер Т&IA Регистриран в FCI 49/99 и БРФК
имаме мъжко кученце с родословие и 2 женски вече са готови за нови стопани - ваксинирани ,чипирани и с родословен документ от БРФК
Мъжкото Bajirao von T&IA вече има оценка от изложба - експерт съдията е от Белгия.
My link -сайт

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#12244 Потребителят е офлайн   sevdad Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 May 2012 - 07:13 AM

МАЙК
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#12245 Потребителят е офлайн   vesssity Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 May 2012 - 08:10 AM

Имам няколко въпроса относно мини пинчерите :) Боледуват ли често? Булнави ли са? Могат ли да живеят с котка? Ще се радвам да ми отговорите. :)

#12246 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 14 May 2012 - 02:43 AM

Цвергпинчерите/ мини пинчерите/ са излючително здрави ,при правилно развъждане с абсолютно стабилен характер и нервна система - моите кучета имат приятели котки, а Давиде живее с женска персийка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12247 Потребителят е офлайн   eli20 Икона

Публикувано: 15 May 2012 - 07:57 AM

Здравейте,виждам че тук има много привъженици на пинчерчетата :) аз си взех кученце на 3 месеца,женско,казва се Каси.Много е сладка и игрива,но изяде ъгъла на дивана,а си има 2 плюшени играчки и един гумен кокал(ветеринарката го препорача за зъбките).Та мисълта ми е как да й покажа че не е правилно да яде мебелите? Карам й се,но тя не ме отразява :( маха се и след малко като не гледам пак отива.Иначе е голяма сладуранка,има си нейните номерца и е много умна:)

#12248 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2012 - 10:28 AM

Тренер, благодаря за информацията. Аз лично смятам, че моите познати няма да се възползват от случая да купят куче от развъдник, но лично аз смятам да си запазя координатите и да се възползвам след време. Почти две години минаха, откакто черничкият красавец от аватара ми вече не е с нас :rg_057: . Много ми е болно и мъчно все още за него, но ми се ще да си вземем отново второ куче. Мъжът ми вече е категорично против, а детето пък не иска да го заменя, но мисля, че след време ще се съгласят.
User's Signature

Качена снимка

#12249 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 May 2012 - 03:02 PM

Показване на мнениетоeli20, в 15 May 2012 - 07:57 AM, написа:

Здравейте,виждам че тук има много привъженици на пинчерчетата :) аз си взех кученце на 3 месеца,женско,казва се Каси.Много е сладка и игрива,но изяде ъгъла на дивана,а си има 2 плюшени играчки и един гумен кокал(ветеринарката го препорача за зъбките).Та мисълта ми е как да й покажа че не е правилно да яде мебелите? Карам й се,но тя не ме отразява :( маха се и след малко като не гледам пак отива.Иначе е голяма сладуранка,има си нейните номерца и е много умна:)

Нашият хубавец миналата година беше започнал да дълбае дупка в килима :ab_041: та напръсках аз мястото с дезодорант и той престана. Явно миризмата го отблъсна. Но това не значи, че няма да се прехвърли на друго място. Все пак може да опиташ. Успех!
Вземи й кокал от пресована кожа от най-малките и гледай винаги да има такъв /понеже малко помалко ги изяждат/
User's Signature

Качена снимка

#12250 Потребителят е офлайн   eli20 Икона

Публикувано: 16 May 2012 - 08:21 AM

ivas,благодаря ти много за съвета :) Сега ще пробвам дано да стане

#12251 Потребителят е офлайн   Дамянова Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2012 - 07:47 PM

Здравейте,от вчера се регистрирах във вашия форум и искам да споделя моя проблем.Имаме пинчер на 8 месеца и в един момент се оказа,че имаме асептична некроза на бедрената глава на задно дясно краче.Куца и не стъпва на него.Лекарите казаха,че трябва да се оперира.Нямам представа дали това е единствения начин за лечение.Вече месец сме на хапчета,но няма полза.Може би операцията е задължителна!!!Моля,ако някой има такъв проблем да сподели!В миналите публикации видях,че Buddy28 е имала същия проблем,но не мога да се свържа с нея.Ако някой знае как,да ми пише.Моля,помогнете!Нашият Ърни сладурчето търси помощ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12252 Потребителят е офлайн   alechka97 Икона

• Покажи галерията
  • Interests:Рисуване, разходки и животни <3

Публикувано: 27 May 2012 - 10:34 PM

И аз вече мога да се похваля от вчера и аз имам малко сладурче на 5 месеца наще ми го купиха от един зоомагазин от Борово малката се казва Рая, разбира от НЕ и като и се скарам спира но голям проблем ми е с пишкането моля ви дайте ми съвет как да я науча. Приятели ми казаха да сложа вестници в тоалетната и да пишка там, но изпишка се веднъж във вестника и това беше продължи да си пишка където й скимне. Не съм я извеждала на вън още защото е лошо времето иначе я зехме за 400 лв. със 3те ваксини обезпаразитена и чип : )ето и снимка да я видите много е сладка : )

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12253 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2012 - 07:52 PM

За 400 лв. и не е породиста ,много скъпо сте я взели иначе е много сладка .Няма значение дали вали вън изкарвай я тя е на 5 месеца и ще стане късно скоро ако не я научиш вън ,моя е на 6 месеца и постоянно сме вън макар и времето да е лошо той отказва да пикае вече вътре (но все пак е при мен от бебе беше на 30 дни)

Та така ето малко нови снимки на Макси.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка - едно дупе
User's Signature

Качена снимка

#12254 Потребителят е офлайн   blah Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 May 2012 - 10:27 AM

Май е време и аз да се похваля с едно такова чудо.Тя се казва Сара и е на 1 година и 7 месеца.Когато я взехме бе на 11 месеца с гъбички :dry: Храим с храната Eukanuba.Родена е на 8.10.2010 г. Снимка:

http://prikachi.com/...37/4801737Y.jpg
User's Signature

Качена снимка

//http://imageshack.us/a/img194/2606/sasasaep.jpg

#12255 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2012 - 11:05 AM

Хе много е сладка ,аз ви знам от другия форум :mg_062:
User's Signature

Качена снимка

#12256 Потребителят е офлайн   alechka97 Икона

• Покажи галерията
  • Interests:Рисуване, разходки и животни <3

Публикувано: 29 May 2012 - 09:39 PM

Как реши че не е породиста? Днес я изкарам 3 часа сме били по градинките, но вкъщи пак си върши работата ... :s

#12257 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2012 - 10:39 PM

Не се засягай и моя не е ,но тя е много красива иначе ето как изглеждат чистокръвните http://forum.dog.bg/...scher-fci-n185/
User's Signature

Качена снимка

#12258 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 May 2012 - 03:57 PM

Показване на мнениетоalechka97, в 29 May 2012 - 09:39 PM, написа:

Как реши че не е породиста? Днес я изкарам 3 часа сме били по градинките, но вкъщи пак си върши работата ... :s

Имай търпение, няма да стане от раз. Още повече, че не сте я взели съвсем малка. Сега трябва да добива нови навици. Като се изпишка навън я награди с нещо, което обича и я похвали. А ако направи беля в къщи й се скарай и се прави на сърдита :ab_041: / но само ако я хванеш точно в момента, иначе няма да разбере за какво й се караш/. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#12259 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 May 2012 - 06:44 AM

Показване на мнениетоДамянова, в 27 May 2012 - 08:47 PM, написа:

Здравейте,от вчера се регистрирах във вашия форум и искам да споделя моя проблем.Имаме пинчер на 8 месеца и в един момент се оказа,че имаме асептична некроза на бедрената глава на задно дясно краче.Куца и не стъпва на него.Лекарите казаха,че трябва да се оперира.Нямам представа дали това е единствения начин за лечение.Вече месец сме на хапчета,но няма полза.Може би операцията е задължителна!!!Моля,ако някой има такъв проблем да сподели!В миналите публикации видях,че Buddy28 е имала същия проблем,но не мога да се свържа с нея.Ако някой знае как,да ми пише.Моля,помогнете!Нашият Ърни сладурчето търси помощ.

Здарвейте , аз съм ветеринарен лекар и развъждам чистопородни пинчери с родословие / представям се за да знаете че имам опит с породатата/

Заболяването на вашето кученце не се лекува по друг начин освен с операция - отговаря при големите породи на дисплазия при малките се нарича Legg calve perhtes .Наследствено е и се предава от родителите в поколенията.My link literatura na anglijski

С риск отново да ме анатемосате :) ще кажа, че когато се купува куче от зоомагазин или от между-съседско развъждане никой не следи за тези наследствени заболявания . Там просто се плодят на килограм без да се следи здраве и кръвни връзки камо ли характер или екстериор .
В Бг има два развъдника за миниатюрен пинчер и в момента има бебета - верно че не са по 150 -400лв по 800-1000 са ,но развъднчика носи отговорност за всяко кученце и родителите са с изследвания на стави и очи за наследствени заболявания .

Пожелавам ви леко лечение на мъника и успешно възстановяване , ако имате някакви въпроси или желание за консултация тел 0886 55 24 19 д-р Гетова . Успех!

Прикачена снимка

#12260 Потребителят е офлайн   Дамянова Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2012 - 08:41 PM

trenertg Благодаря ви за подробната информация,която ни предоставихте.Ние също се заинтересувахме и доста четохме за тези генетични проблеми.Докато не се сблъскаш с този проблем, нямаш представа за какво става въпрос.Успяхме да се свържем с Buddy28 и благодарим за нейния отзив.Много съжалявам,че хората сме толкова жестоки и винаги ще има такива"ПЕЧАЛБАРИ". "Човек няма две сърца-едно за хората,друго за животните.Той или има сърце,или няма".-Алфонс Дьо Ламартин. Много страдат малките ни любимци,а и ние покрай тях.Направихме операцията в "Тракийски университет" в Стара Загора.Сърдечно благодарим на професор Борисов,доктор Филипова и на целия екип.Надяваме се всичко да е било успешно и малкия ни фъстък бързо да се възстанови!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема