Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 613
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#12281 Потребителят е офлайн   pincher3211 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 20 June 2012 - 08:54 PM

Здравейте на всички ;) . Имам проблем с моят пинчер . Той е на година и 1 месец . Нашият проблем е че неможе да седи и 2 мин. сам във вкъщи. Винаги трябва да има някой във вкъщи или да е с нас навсякъде , ако можете да ми помогнете как да привикни да седи сам във вкъщи ще съм ви много благодарен . Иначе е много добро и изпълнително куче , мерси предварително :) .

#12282 Потребителят е офлайн   hrisi_2 Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2012 - 09:41 PM

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ, ПРЕДИ МЪНИЧНО ДОКАТО СЕ РОВИХ ИЗ ИНТЕРНЕТ ВИДЯХ ТОЗИ САЙТ И РЕШИХ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ :) ОТ 1Г. И 6 М. СИ ИМАМ МЪЖКИ МИНИ ПИНЧЕР - МНОГО Е СЛАДУК, КРАСИВ И УМЕН. ВСИЧКИ ГО ОБИЧАМЕ АДСКИ МНОГО И НЕ ИСКАМЕ И ДА СИ ПОМИСЛЯМЕ ДОРИ ЗА 1 ДЕН БЕЗ НЕГО.
ТЪРСИМ МУ ПРИЯТЕЛЧЕТА, С КОИТО ДА СИ ИГРАЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО :) ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО НЯКОЙ ПРОЯВИ ИНТЕРЕС. НИЕ ЖИВЕЕМ В ЛОЗЕН
ДО СКОРО

#12283 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2012 - 07:34 PM

Искам да попитам 1 въпросче имам мъжки пинчер на 8 месеца страх го е от всякакви кучета ръмжи им ,лае ги и се дърпа .Намерих му женско куче(то сега е на 6 месеца) с което искаме след 2,3 години да имаме кученца ,но като порасне дали ще стане нещо като види разгонено куче или страха ще попрече ?
User's Signature

Качена снимка

#12284 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2012 - 02:33 PM

И тези бъдещи кученца защо ще са ти???

#12285 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2012 - 11:40 PM

Няма значение това изобщо не се знае вече та въпроса ми вече не е важен.
User's Signature

Качена снимка

#12286 Потребителят е офлайн   Fintiflushka Икона

Публикувано: 19 August 2012 - 09:03 PM

Здравейте :-) От 4 дни си имам мини пинчер и всички в къщи много му се радваме. Мъничето е на 40 дни и искам да попитам как точно да го храня. Вет-а ни каза по 30грама гранули на ден разпределени по 3 пъти на Роял Канин за мини породи, но на мен ми се струват прекалено малко.

#12287 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2012 - 11:15 AM

Колко тежи малкото ,качи негови снимки и вто виж тук за храната ----> http://shop.zoomania...all-junior.html
User's Signature

Качена снимка

#12288 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2012 - 05:00 PM

Хайде малко нови снимки на Макси ,вече сме на 9 месеца и тежи 4,800 и стана страшен сладур и е много красив поне за мен де :ae_085: ето :
http://imageshack.us...09/dsc2665.jpg/
http://imageshack.us...41/dsc2622.jpg/
http://imageshack.us...0/dsc2548c.jpg/
http://imageshack.us...5/dsc2104z.jpg/
User's Signature

Качена снимка

#12289 Потребителят е офлайн   sosy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2012 - 05:29 PM

Не трябва ли ушите ви на тази възраст да са изправени ??? :wa_048:

#12290 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2012 - 10:03 PM

На по-едрите пинчери не трябва ,но някои ги изправят той щеше ,но тъй като загубих старото си куче ,а той беше с клепнали ,аз му ги мачках ,за да останат такива ,но и нямаше да му отиват ,защото са малко големи ,така е по-чаровен.
Ето той е колкото тях макар и да не е породист и те не вдигат уши някои ,а тези с изправените са с резани : http://forum.dog.bg/...5/page__st__160
http://www.dogbreedi...nPinTwiggy1.jpg
http://www.petstew.c...re-pinscher.jpg
User's Signature

Качена снимка

#12291 Потребителят е офлайн   imabang2012 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 August 2012 - 12:22 PM

Здравейте, леля ми е решила да си копува куче и ме накара да ви попитам нещо от нейно име. Иска да попита понеже е с нови мебели нови тапети всичко килими. Пинчер-а точи ли си ноктите и зъбите в новите мебели или в килимите.

#12292 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2012 - 02:07 PM

Не те не точат нокити ,а проблема с ръфането на мебели е само при по-едрите породи малките им стига да имат няколко играчки които да ръфат и някоя ръка :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#12293 Потребителят е офлайн   imabang2012 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 August 2012 - 07:36 PM

Едрите? Какво имаш превид едрите..

#12294 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2012 - 07:44 PM

Всяко куче може да ти нагризе мебелите, да ти скъса дивана и др. бели да направи. Размера няма значение. За да не се случи това кучето трябва да има играчки, да има човек който да го научи, че не трябва да прави тези бели. Това за размерите са глупости.. Щом няма опит и се страхува за мебелите си, да си вземе куче на 5-6 месеца, което е с хигиенни навици и е социализирано(демек е научено на основните неща). Иначе малките бебета хапят, пикаят, повръщат и др бели правят.. :ab_041:

#12295 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2012 - 11:14 PM

Здравейте! Търсим си мъжки мини пинчер за запознанство с моята Миша :) От гр.Варна
Хайде който е от Варна да пише ,да си организираме разходки и т.н ,защото много рядко срещаме приятелчета из морската :)
User's Signature

Качена снимка

#12296 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2012 - 11:14 PM

Здравейте и от нас!От няколко месеца съм във форума и най-сетне реших да ви запозная със моята малка сестричка,нашата малка капризна принцеска,нашето малко,макар вече поостаряло ангелче :wub:

Това е Лора.На 4-почти 5 годинки е.Тя е най-доброто,най-възпитаното и най-добронамереното куче.Всъшност тя за нас не е куче-от както майка ми я гледа тя е моята малка сестричка.Не мога да ви опиша колко е добра и умна.Имам чувството,че разбира всяка моя дума,толкова е нежна и гальовна,че просто нямам думи.Порода ли?Ами всъшност исках пинчер.Няколко години преди да я получа ми откраднаха старата пинчерка и аз много страдах дълго време.Е в момента,в който видях това..просто забравих всичко останало.Сякаш времето спря!Може да ви звучи налудничево,прехвалено,но това е самата истина.Тя е най-красивото куче,макар без родословие,макар,че е доста слабичка - тя е нашата слабост :wub: :wub: :wub:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12297 Потребителят е офлайн   muky Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 01:01 PM

Здравейте, имам мини пинчер от 9 месеца, като цяло е доста проблемно куче. Почти нищо не иска да яде, изключително слаб е, ходиме на ветове постоянно и всеки казва, че става въпрос за капризно куче, сега си купихме mera dog- meramin , който цели да подобри метаболизма. но не, за това Ви пиша, от както започнах да го извеждам навън започна да си вдига крачето и да пишка, като голямо куче, но постоянно се напикава - коремчето и предните крака. като се прибера го почиствам със сух шампоан, защото мирише ужасно, но сега идва зима и аз няма как да го облека, защото напикава и дрешките. последният вет при който бяхме ми каза, че ще го надрастне, но в край на сметка - какво ще правим тази зима ? другият вариант е да го кастрирам, ветката каза, че това щяло да помогне, да започне да пишка както трябва, но не ми се иска да стигам до тази крайност. ПОМОЩ !!!

#12298 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2012 - 01:18 PM

Че се опикава еми това е нормално моя е почти на 11 месеца и едва миналия месец почна да вдига крак и вече почти не се опикава научи се , а за дрешката купи 2 и ще переш 1 ,ще слагаш другата и така и ние имаме дреха вонаги е опикана няма как иначе .И това с кастрацията само не го разбрах какво е общото той пак ще се опикава ,дай снимка на малкия да го видим.
User's Signature

Качена снимка

#12299 Потребителят е офлайн   muky Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 03:10 PM

Относно опикаването, ветката каза, че кастрацията се отразява на пишкането, истината е, че и аз не я разбрах много. надявам се да спре защото е доста неприятно от към миризма. за дрехите, така и процедирам 2 якета и 2 тениски ;) снимката, която пращан е от преди няколко месеца, сега е малко по голям, но все така палав

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12300 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2012 - 08:54 PM

Сладурче ,ще свикнете да пиката както трябва има време ,чувала съм че от начало не вдигат крак както трябва било плахо,но като пораснели го дигали по-добре и по на високо.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 613
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема