Мини Пинчер
Публикувано: 15 June 2006 - 09:24 PM
Да се похваля -моят Арчо сега се тъпче яко ,защото Роксана е разгонена и той се прави на много як и си хапва всичко. Ама като реши да яде е като помияр ,нищо не подбира и ако е хубава надробена помийка - най му харесва. Граби големи хапки и мляска кат прасенце. Тя и Рокса сега яде покрай него ама ,защото иска да си пази храната само за нея си.
До сега не ми се беше случвало да видя кучка да се разгонва без кръв. Това е нормално,но моите винаги са кървяли. Роксито изобщо не цапа.
Публикувано: 15 June 2006 - 09:42 PM
Аз ще стискам палци на Чафун да се оправи ,дано го ремонтират успешно в Ст. Загора l) защото те са нашите душици и много ни е страшно като боледуват ouu преди малко и ние се върнахме от чичо доктор-пак ни пукнаха аналните жлези,бяха набрали ужасно а после след антибиотика повърна два пъти worthy оххх втория път беше направо жълт стомашен сок,ама аз упорито му наливах в устата водичка с малко мед,после му натъпках и смачкани гранулки с булъонче и сега слава богу заспа!!Та така......надявам се временцето вече да се пооправи та да можем да се разхождаме повече....
Много целувки на всички муцунки w) w) w) и утре пак ще си пишем!!

Публикувано: 16 June 2006 - 10:09 AM
Лина и Чафи ги оставих да чакат в института. Много кучета s) Тя на бързо схарка един стопанин дето си мъкнеше кучето за козинката на вратлето fow Пък той се защитава - Много е мръсно, как да го гушна? (love)
Та оставих ги, че доктора дето щял да взима кръвта бил пиян и Лина няма зор да влиза oleeee Мота се напред назад и се надява да поизтрезнее l)
Иначе казаха, че няма да му правят снимка, само кръв и резултатите в понеделник.
Срещата на двамата юНаци беше 1super след малко ще кача и снимки dribble
Публикувано: 16 June 2006 - 11:49 AM

Публикувано: 16 June 2006 - 12:00 PM
Ама ми казаха, че за мое успокоение, ако искам мга да им правя изследвания всеки месец и ако нещо се появи тогава хапчета.
За сега си ги обезпаразитявам на три месеца, но им нося хапчето, да ми претеглят кучето и те да определят дозата
1super
Публикувано: 16 June 2006 - 12:08 PM
Лина каза че ще пита в института и затова и направо нямам търпение да се прибере...

Публикувано: 16 June 2006 - 12:14 PM

Публикувано: 16 June 2006 - 12:31 PM
Слушка - аз съм му казала той да ме гледа да не се загубя, че съм много завеяна oleeee Като видях Лина и Чафи и дъра, бъра.... Лина гушнала Чяфи и се катерим по едни метални стъпала с големи дупки. Нашия преценил, че с неговите солетки няма да може да мине и скимти - да се върна и да го гушна l) сече му пипито, затова е без каишка.
Публикувано: 16 June 2006 - 03:28 PM
Кети като гледам Чочко май е харесал пчеличката Мая--радвам се.Как я е окупирал маже и да не даде на маймунка да я погледне b) b) да не верваштя му е взела страха.
Питах за дронтала-дава се при всички положения.
Сега Чафи ще е на диета--ориз-ентерофермент и тук -там мръвка a) после пак ще пиша b) b)
Публикувано: 16 June 2006 - 03:51 PM
Публикувано: 16 June 2006 - 03:52 PM
Цитат
Лина и двете играчки са си за него 1super тя си има много и всичките са скъсани a) из цялата къща вата ouu А той ги подуш и им се нагуши 1super
Милия Чафи - цял месец, само ориз (love) (love) (love)
Публикувано: 16 June 2006 - 09:04 PM
Публикувано: 16 June 2006 - 09:58 PM
За вътрешните паразите аз давам Цистал. Доктора ми каза ,че е най-ефективен и най- широкоспектърен препарат.
Публикувано: 16 June 2006 - 10:10 PM
Публикувано: 16 June 2006 - 10:15 PM
Пийте по едно за тяхно здраве и на мама, да са с късмет и при добри стопани в бъдеще. super best super best super best super best worthy worthy worthy worthy