Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1301 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2006 - 09:24 PM

Лина , радвам се ,че дребчо си яде бактерииките и му се услаждат. Дано да помогнат. Стискам палци доктора да каже ,че излишно сте се разкарвали и ,че е здрав Чафи.
Да се похваля -моят Арчо сега се тъпче яко ,защото Роксана е разгонена и той се прави на много як и си хапва всичко. Ама като реши да яде е като помияр ,нищо не подбира и ако е хубава надробена помийка - най му харесва. Граби големи хапки и мляска кат прасенце. Тя и Рокса сега яде покрай него ама ,защото иска да си пази храната само за нея си.
До сега не ми се беше случвало да видя кучка да се разгонва без кръв. Това е нормално,но моите винаги са кървяли. Роксито изобщо не цапа.

#1302 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 09:42 PM

b) Здравейте момичета,аз малко се бях поизгубила....но сега съм тук,е малко е късничко но нищо.Ами така е - това е месеца на мъжете-само мачове.... victoryVVV и покрай тях victoryVVV и drink та се налага да вършим и тяхната работа bash Ама после-другия месец ще им го връщаме ;) и happydence
Аз ще стискам палци на Чафун да се оправи ,дано го ремонтират успешно в Ст. Загора l) защото те са нашите душици и много ни е страшно като боледуват ouu преди малко и ние се върнахме от чичо доктор-пак ни пукнаха аналните жлези,бяха набрали ужасно а после след антибиотика повърна два пъти worthy оххх втория път беше направо жълт стомашен сок,ама аз упорито му наливах в устата водичка с малко мед,после му натъпках и смачкани гранулки с булъонче и сега слава богу заспа!!Та така......надявам се временцето вече да се пооправи та да можем да се разхождаме повече....
Много целувки на всички муцунки w) w) w) и утре пак ще си пишем!!
User's Signature

Качена снимка

#1303 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 10:09 AM

choko_an, защо не кажиш, как си изнудила доктора да ти прегледа Чокито а? l) На мен Лина ми снесе информацията и се смях много - ТАКА СЕ ПРАВИ bravoS
Лина и Чафи ги оставих да чакат в института. Много кучета s) Тя на бързо схарка един стопанин дето си мъкнеше кучето за козинката на вратлето fow Пък той се защитава - Много е мръсно, как да го гушна? (love)
Та оставих ги, че доктора дето щял да взима кръвта бил пиян и Лина няма зор да влиза oleeee Мота се напред назад и се надява да поизтрезнее l)
Иначе казаха, че няма да му правят снимка, само кръв и резултатите в понеделник.
Срещата на двамата юНаци беше 1super след малко ще кача и снимки dribble

#1304 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 10:32 AM

Ето го Чочо в очакване на Чафи
Качена снимка

Чафи беше посрешнат с целувка w)
Качена снимка
Ама как да не го разцелуваш - толкова кротко, мило и послушно същество w) а майка му все го колади, че бил бяс bl)
Ще го видим другия месец на негова територия b)

#1305 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 10:42 AM

Чакаме да изтрезнее доктора oleeee
Качена снимка

А това са ни подаръците от Чафунчо w)
Качена снимка
Стискайте палци и лапи, всичко да е наред и да се окаже, че Чафи е идвал до Ст. Загора за да се запознае с Чочко worthy

#1306 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 11:34 AM

s) Ами сега говорих с Лина,резултатите на Чафи са излезнали и има проблем с черния дроб s) -но ще чакаме подробности от нея като се прибере.
User's Signature

Качена снимка

#1307 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 11:40 AM

И аз се чух с нея по телефона - един месец ще пие лекарства и след това пак ще го доведе на изследвания.

#1308 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 11:49 AM

Кети и на мен все ми се въртат в главата тези хапчета-противопаразитни,дето ги тъпчем с отрова през 2-3 месеца!Ами това си е натоварване на дробчето излишно!!Аз ги давам редовно-и няма нищо!!Ще взема да ги разредя-то направо вече да не знаеш какво може да им навреди на тези мъници.....
User's Signature

Качена снимка

#1309 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:00 PM

Аз съм ги питала нащите ветеринари дали вредят. Бяха категорични - НЕ. Опасно било само ако се предозира.
Ама ми казаха, че за мое успокоение, ако искам мга да им правя изследвания всеки месец и ако нещо се появи тогава хапчета.
За сега си ги обезпаразитявам на три месеца, но им нося хапчето, да ми претеглят кучето и те да определят дозата
1super

#1310 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:08 PM

Абе то и ние гледаме да не предозираме..ама при положение че не излизат много навън,а дори и да излезе Чоко като види чуждо"л"просто отдалеч го подуши и отминава...нищо не яде от улицата...и няма откъде да хване такива паразити..-поне аз си мисля така!Аз и Лина им даваме Дронтал-и въпреки че е добро за да убие тези предполагаеми гадини..то вреди и на стомахчета и всичко друго на кученца....
Лина каза че ще пита в института и затова и направо нямам търпение да се прибере...
User's Signature

Качена снимка

#1311 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:14 PM

r) Искаше ми се и аз да дойда на Ст.Загора да се запознаем с Чочко..ама дано стане другия път,на снимката изглежда като батко 1super ама е много миличък,и другото което забелязах е без каишка...значи слушка!!А нашите разбойници само да се почустват свободни и хукват където им скимне-пък ти си викай oleeee
User's Signature

Качена снимка

#1312 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:31 PM

Като се върне Лина от морето ще дойдем и ще се запознаят и опознаят 1super на БОР
Слушка - аз съм му казала той да ме гледа да не се загубя, че съм много завеяна oleeee Като видях Лина и Чафи и дъра, бъра.... Лина гушнала Чяфи и се катерим по едни метални стъпала с големи дупки. Нашия преценил, че с неговите солетки няма да може да мине и скимти - да се върна и да го гушна l) сече му пипито, затова е без каишка.

#1313 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2006 - 03:28 PM

Та върнахме се.Уморени и разтревожени-кърлежа ми е с болен черен дроб.Сега ще пием 1 месец-ЕСЕНЦИОЛ ФОРТЕ.И после пак ще правим изследвания.
Кети като гледам Чочко май е харесал пчеличката Мая--радвам се.Как я е окупирал маже и да не даде на маймунка да я погледне b) b) да не верваштя му е взела страха.
Питах за дронтала-дава се при всички положения.
Сега Чафи ще е на диета--ориз-ентерофермент и тук -там мръвка a) после пак ще пиша b) b)

#1314 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2006 - 03:51 PM

Забравих да ви кажа нещо интересно.Гушнала съм Чафи ма точно като бебе с краката нагоре и ми лежи на ръцете пред кабинета на док.Той излиза и ме пита за какво чакаме и аз говора--и той го гледа и по едно време вика ЯЯЯЯ-му пипа едното яйце.И аз в същия момент слагам едната ръка отгоре и викам.ААА нищо му нема там--добре си е.Той взе да се смее .А пък една сестра къса парче бинт и върви към мен и посяга към Чафун.Аз го дърпам и я питам кво иска да прави-Ми да му вържа устата да не ни ухапе---И аз отговарям ---в никакъв случай-нали ша му изместиш акъла --не давам b) b) b)

#1315 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 03:52 PM

Цитат

Кети като гледам Чочко май е харесал пчеличката Мая--радвам се.Как я е окупирал маже и да не даде на маймунка да я погледне b)  b) да не верваштя му е взела страха.

Лина и двете играчки са си за него 1super тя си има много и всичките са скъсани a) из цялата къща вата ouu А той ги подуш и им се нагуши 1super
Милия Чафи - цял месец, само ориз (love) (love) (love)

#1316 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 08:53 PM

дано се оправи малкия Шушко - Чафи, че ми е много тъжно за него, дали страда и го боли ?

да го гушкате много ей, не е змей той, една малка душичка е worthy

#1317 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2006 - 09:04 PM

Нито страда нито го боли-като изтребител е по къщи.А за гушкането вечно е в лиги от целуване b) Вчера като купих на Чочко и Алба по една играчка ги оставих на стълбището за да не ги види.Но малкия се прибира и той взе да лае и мъжа ми го пусна ----малееее като торпедо на пчеличката.Ми сега като не иска да се махне та чак вибрира.Взех играчката и я вкарах вътре--неможе да я носи само я дърпа и я влачи.Спре се подпре главата -почине си и па я дърпа.Чак се притесних да не я скъса че вече късно и няма отворен магазин.Ма го излъгахме и я скрих та да е читава за Чочко.Днеска му поръчах да му донесат b) b)

#1318 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 June 2006 - 09:58 PM

Лина , не се безпокой за черният дроб - той ще се оправи. Може да му купиш Карсил - билково лекарство за ч. дроб с извлек от магарешки бодил, хуманно. Абсолютно е безвредно и укрепва ч. дроб. Можеш да даваш по 1-2 на ден. Аз даже и за бебинката ми като имаше физиологична жълтеница пиех ,за да и помага.
За вътрешните паразите аз давам Цистал. Доктора ми каза ,че е най-ефективен и най- широкоспектърен препарат.

#1319 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 10:10 PM

Лина дано да му мине на душичката като на кученце b) Как ще го преживее милия цял месец на ориз oleeee На Сарка днес и вадихме кърлеж беше се забил от вътрешната страна на ушенцето .Сигурно е от доста време е там защото беше доста голям .Сара умря от страх докато го извадима аз три пъти повече .

#1320 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 June 2006 - 10:15 PM

Да се похваля ,че отново станах баба. Имам си три момченца и едно момиченце b) Днес цял ден раждаме с мъжо ми, а тя се стиска. Още от зарана започна предродилната подготовка и роди чак в 17.05ч. , а завърши в 18.45ч. Трите бебока са черни ,а единият е пясъчен. Сега гордата мама си ги гушка и никой не смее да припари до нея. Сега им се чуват тънките глашчета като си сънуват. Първото като се показа , още крачетата му не се бяха измъкнали , и хвана цицата и си засука спокойно. Кой кат него тариката ,суче и се храни от пъпната връв, а е най-дребничък. За нула време и напълниха тумбаците.
Пийте по едно за тяхно здраве и на мама, да са с късмет и при добри стопани в бъдеще. super best super best super best super best worthy worthy worthy worthy

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни