Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1341 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2006 - 11:12 AM

леле колко много рождени дни напоследък, вас явно ви обединява и зодията, а не само любовта по пинчитата w) d)
да сте живи и здрави, много щастие и късмет victoryVVV victoryVVV victoryVVV

#1342 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2006 - 03:06 PM

Катрина ЧРД да си жива и здрава cheers

#1343 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 June 2006 - 04:34 PM

Цитат

Катрина честит рожден ден w) много здраве и любов w) w)
Момичета дайте да вървим в София да ни черпи рожденничката с торта b) b)

Честито Кети!!!

#1344 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2006 - 05:41 PM

Искам да Ви помоля като горди соственици на Мини-Пинчери да видите дали не познавате намерения черен кафяв Мини Пинчер в БезДом?
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#1345 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2006 - 05:45 PM

Анче, мерси, мерси, ама моя рожден ден мина преди четири дни 1super

Ама на Катрина така и се полага, като ходи само по почивки и рядко се вясва тук b) (шегувам се)
Честит рожден ден cheers пожелавам ти от сърце две бебчета - едно човешко b) и едно померанче 1super
Весело изкарване на празника drink
Качена снимка

#1346 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2006 - 05:51 PM

Цитат

Искам да Ви помоля като горди соственици на Мини-Пинчери да видите дали не познавате намерения черен кафяв Мини Пинчер в БезДом?

Видях s) милото (love)
Аз съм от Ст. Загора и доколкото знам само Катрина е от София
дано се открият неговите стопани - сега най-много ще се нуждае от тях worthy

#1347 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 June 2006 - 12:42 AM

Ох, Кети , съм малко доста недоспала в последно време и само чета и ако пиша е съвсев поинерция ,та бързах да не остана аз без пожелания. ouu ouu .Ама то не ти пречи да почерпиш два пъти ,нали? b)

#1348 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2006 - 11:02 AM

Здравейте w) Много благодаря на всички за прекрасните пожелания!
Честит Рожден Ден с голямо закъснение за Лина - както казва Кети като ходя по морета и все не остава време за тук, а не трябва! Искаше ми се да ви посетя, ама в хотела - 6 лева на час интернет, а бях на Дюни и нямаше друго място... s) Анче честито ти дечица на теб! Страхотни са и здрави да растат!
Когато решите всички заповядайте към СОфия, ще ви събера - обещавам ви и така ще ви глезим с Майльо че няма да искате да си тръгвате w)
Ние не можахме да празнуваме много за съжаление вчера, че аз нали пътувах... но днес Майльо ще си получи подаръка и голяяяма разходка! w)
Целуваме ви всички и на Чафунчо бързо оздравяване, а на майка му - по=малко притеснения w) диваненцето ще се орпави - както казват ще му мине като на куче. w)
User's Signature

Качена снимка

#1349 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2006 - 11:10 AM

Цитат

Когато решите всички заповядайте към СОфия, ще ви събера - обещавам ви и така ще ви глезим с Майльо че няма да искате да си тръгвате w)

Привет 1super
Каква София бе Катрина oleeee един по една worthy
От зимата говорим за срещета в Ракитово-БОР d)
Само да се върне Лина от морето и сме там cheers drink Стига Чоко-ан да не замине тогава b)

#1350 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2006 - 11:35 AM

Цитат

Само да се върне Лина от морето и сме там cheers drink Стига Чоко-ан да не замине тогава b)

s) Кети,ми откакто измислиха часния"бизнес" вече трудно си плануваме времето за по-дълга почивчица като морето... bl) защото тъкмо се наканим и.....нещо се обърка- я клиенти,я машини все има нещо за правене...и от доста време решаваме от днес-за утре и така... oleeee
Но нашето море е за не повече от една седмица,та вие като решите да идвате ще постоите една седмица и все ще се улучим да се видим cheers
User's Signature

Качена снимка

#1351 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2006 - 11:53 AM

Вашите гости, по една седмица ли стоят dribble
А, дай от сега да се разберем ПИНЧЕРСКА СРЕЩА d) d) d) на Бор за един ден, да потичат мъниците, ние да изпием по една BEER
И що ние да решаваме bl) кажете вие с Лина? Някоя събота или неделя (че и аз съм на твоя хал) през другия месец super best

#1352 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2006 - 02:20 PM

да дайте да се разберм отсега и да си плануваме поне един уикенд там ! че така само ще отлагаме и нищо няма да направим ... Какво ще кажете например за 8-9 юли ?
имате седмица да мислите и седмица да се подготвяте w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#1353 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 June 2006 - 02:27 PM

Тая седмица ще вода Чафунчо в Пловдив--и ако се окаже че верно има проблем и трябва да му давам всеки ден хапче--ОТКАЗВАМ СЕ ОТ МОРЕ.Затова нека да го прегледат-изследват и ще се разберем.Ама Кети ---ква една бира кви няколко часа.Ми с преспиване worthy worthy Ще се уморите от пътуване s)
ИИИИ Кети с тоя форум вместо истинското ти име при истинска среща аз пак ти виках Кети oleeee

#1354 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2006 - 02:57 PM

Ние ще стискаме палци Чафунчо да е добре...
И не се отказвай толкова лесно от морето деееееееее - имаш нужда от почивка, а ако е за едно хапче и свекървати ще може да му го дава.

ИИИИ Кети с тоя форум вместо истинското ти име при истинска среща аз пак ти виках Кети
b) Той мъжа ми се усетил l) аз даже не съм забелязала oleeee

#1355 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2006 - 04:57 PM

Aбе, ние ли сме най-шашнатите майки или на мен така ми се струва oleeee Днес, ако не ми беше прилошало във ветеринарната клиника, щяха да ми набият канчето bash

Сутринта им разсипвам гранулите по паничките. Чочко c) а Аби захапа една гранула и хукна с нея да обикаля цялата къща - един час, след което си свърш и двете работи, пийна вода и си легна гладничка лудетината a) След два часа се събуди и пак отказа да яде - не дивее, а ми се навира в краката и презкимтява. Викам си: - Нещо лошо и страшно ще да е сънувала s) я да си я гушна... bl) свири й коремчето, ама много-о-о-о та чак вибрира.
На бързо отъркалях гранулите в малко пастет и една по една, изяде една шепичка. Облякох се и реших, че ще я водя на доктор - само да се изходи (очаквам разтройство)
Изходи една кафяна лъжичка прозрачно бяла слуз без грам ако по нея n)мирише много лошо. Поразгледах го и си го оприличих на чревце. Лепнах й на бързо диагнозата (парвовироза) Изрових от боклука и сутришното ако, метнах ги в две отделни шишенца и хукнахме.

Като ме видяха - Акита ли ни носиш? И се смеят (това, защото вчера ходих да ги питам за профилактични изследвания)
А аз ни жива, ни умряла им викам: -И акита и парвовироза (роня сълзи) и тримата подскочиха като ужилени... С един поглед разбраха, че аз съм си аз - все за глупости ходя при тях (пр. бързо, бързо кучето ми има два дълбоко забити кърлежа, а то се оказва, че кучето ми си има мамили, като всяко друго)
Като ме погледнаха в очите и като си отвори устата ветеринаря - аз не бях готова да чуя лошата новина и тикнах Аби в ръцете на най-близкия до мен, и забих колената. Доближила съм двете граници. Понамокриха ме и ми казаха, че това слузестото се получава често няколко дни след обезпаразитяване или когато интервалите между храненията са големи -натрупвали се полепи някви по вътрешната страна на червата - при бебетата де.
Та ще се храним по начестичко.
А акито не си го взехме, оставихме го да ни го изследват.
Айде стига сте чели - бегом да намачкате и нагушкате мъничетата!
w) w) w)

#1356 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 June 2006 - 05:08 PM

ЕЕЕ НЕЕЕЕ ОООХХХХ---направо ша фанем диабет worthy dribble bash аз вече сериозно се замислям дали да не покана ветеринара да си спи при мен oleeee ми то има място де.
Та да ида на море и да остава Чафун на некаква си свекърва ----НЕЕЕЕЕ
С мен да ми е пред очите-да гледам кво ака и кво гълта a)
Кети ССЪЧУВСТВАМ ТИ за днеска s) маймунка малка тя ша ти вземе акъла oleeee

#1357 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 20 June 2006 - 05:16 PM

Ох, Кети, аз днес щях да те питам как е Аби , а то какво станало. Спокойно ,и при нас е имало такива акита. Дано скоро да те успокоят докторите.
Внимавай и се пази и себеси много, не се оставяй на заден план. Днес да се наспиш и да се успокоиш ,че да не правиш друг път такива бели. NNN

#1358 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2006 - 05:21 PM

Цитат

Кети ССЪЧУВСТВАМ ТИ за днеска s) маймунка малка тя ша ти вземе акъла oleeee

Лина, това всичко е то ЛУДЕЕНЕ - не се спира за нищичко няма време милата... и аз на моменти я съжалавам r) най-много като си подпали лапичките (от изкуствения килим) и като отиде да ги топи една по една в паничката с вода b) до скоро си мислих, че ей така пробва водата, чуди се ква дивотия да измисли. Ама верно си ги подпалва - дигнах я един път когато профучаваше край мен и те направо си пареха, а тя скимтеше n) като я пуснах и хоп лапите в паничката.
Чудя се ако й взема още една, дали ще мога да я науча от коя да пие и в коя да гаси пожара l)

Нещо не разбах oleeee Чафунчо, ще идва с теб на море или ти няма да ходиш на море? Аз съм с двете ръце за първото super best victoryVVV super best

#1359 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2006 - 05:21 PM

oleeee oleeee oleeee Леле,ма хубаво си живеехме без форума...../шега/
нямаше ги тези много и различни болести...като се разболееха викахме селския доктор -хоп една инжекция и готово l) l) l) а сега само ги дебим как се държат,как кихнат и им измисляме разни изследвания... dribble worthy .момичета това беше в кръга на шегата l)
Кети съчуствам ти s) !!!аз също испадам почти в истерия като се случи нещо на Чоко,пък и ти като изгуби един мъник все си мислиш най-лошото.......ама споко,всичко ще се оправи!!!Айде отивай да я цункаш от мене и кажи че ще ги запознаваме скоро с нашата пинчи банда!!
User's Signature

Качена снимка

#1360 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2006 - 05:50 PM

Аз, хубаво ще и кажа worthy да ми е жива и здрава... ама трябва и намордник да й купя, че ще разкатае фамилията на бандата b)
А, щях да забравя - питах ветеринарите, дали може да пътуваме и по-скоро да ходим на голяма кучова среща след третата ваксина на Аби (нали се сещате, че още някой друг месец цялата къща ще сме вироносители на парвовирозата -м*** й ст***аааааааааа то вече трябва целия град да са вироносители покрай нас)
Казаха, че може само да нямаме контакт с бебета и че с кучетата дето ще се срещаме да са ваксинирани. Ако искате питайте и вашите доктори, какво ще кажат, че не ми се мисли....

Анчето е права 1super отивам да пия една ракия и ще се гъткам, че не се знае утре ква кушия ще ми спретне лудетинката w)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни