Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1305 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 June 2006 - 10:42 AM

Чакаме да изтрезнее доктора oleeee
Качена снимка

А това са ни подаръците от Чафунчо w)
Качена снимка
Стискайте палци и лапи, всичко да е наред и да се окаже, че Чафи е идвал до Ст. Загора за да се запознае с Чочко worthy

#1306 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 11:34 AM

s) Ами сега говорих с Лина,резултатите на Чафи са излезнали и има проблем с черния дроб s) -но ще чакаме подробности от нея като се прибере.
User's Signature

Качена снимка

#1307 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 11:40 AM

И аз се чух с нея по телефона - един месец ще пие лекарства и след това пак ще го доведе на изследвания.

#1308 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 11:49 AM

Кети и на мен все ми се въртат в главата тези хапчета-противопаразитни,дето ги тъпчем с отрова през 2-3 месеца!Ами това си е натоварване на дробчето излишно!!Аз ги давам редовно-и няма нищо!!Ще взема да ги разредя-то направо вече да не знаеш какво може да им навреди на тези мъници.....
User's Signature

Качена снимка

#1309 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:00 PM

Аз съм ги питала нащите ветеринари дали вредят. Бяха категорични - НЕ. Опасно било само ако се предозира.
Ама ми казаха, че за мое успокоение, ако искам мга да им правя изследвания всеки месец и ако нещо се появи тогава хапчета.
За сега си ги обезпаразитявам на три месеца, но им нося хапчето, да ми претеглят кучето и те да определят дозата
1super

#1310 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:08 PM

Абе то и ние гледаме да не предозираме..ама при положение че не излизат много навън,а дори и да излезе Чоко като види чуждо"л"просто отдалеч го подуши и отминава...нищо не яде от улицата...и няма откъде да хване такива паразити..-поне аз си мисля така!Аз и Лина им даваме Дронтал-и въпреки че е добро за да убие тези предполагаеми гадини..то вреди и на стомахчета и всичко друго на кученца....
Лина каза че ще пита в института и затова и направо нямам търпение да се прибере...
User's Signature

Качена снимка

#1311 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:14 PM

r) Искаше ми се и аз да дойда на Ст.Загора да се запознаем с Чочко..ама дано стане другия път,на снимката изглежда като батко 1super ама е много миличък,и другото което забелязах е без каишка...значи слушка!!А нашите разбойници само да се почустват свободни и хукват където им скимне-пък ти си викай oleeee
User's Signature

Качена снимка

#1312 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 12:31 PM

Като се върне Лина от морето ще дойдем и ще се запознаят и опознаят 1super на БОР
Слушка - аз съм му казала той да ме гледа да не се загубя, че съм много завеяна oleeee Като видях Лина и Чафи и дъра, бъра.... Лина гушнала Чяфи и се катерим по едни метални стъпала с големи дупки. Нашия преценил, че с неговите солетки няма да може да мине и скимти - да се върна и да го гушна l) сече му пипито, затова е без каишка.

#1313 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2006 - 03:28 PM

Та върнахме се.Уморени и разтревожени-кърлежа ми е с болен черен дроб.Сега ще пием 1 месец-ЕСЕНЦИОЛ ФОРТЕ.И после пак ще правим изследвания.
Кети като гледам Чочко май е харесал пчеличката Мая--радвам се.Как я е окупирал маже и да не даде на маймунка да я погледне b) b) да не верваштя му е взела страха.
Питах за дронтала-дава се при всички положения.
Сега Чафи ще е на диета--ориз-ентерофермент и тук -там мръвка a) после пак ще пиша b) b)

#1314 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2006 - 03:51 PM

Забравих да ви кажа нещо интересно.Гушнала съм Чафи ма точно като бебе с краката нагоре и ми лежи на ръцете пред кабинета на док.Той излиза и ме пита за какво чакаме и аз говора--и той го гледа и по едно време вика ЯЯЯЯ-му пипа едното яйце.И аз в същия момент слагам едната ръка отгоре и викам.ААА нищо му нема там--добре си е.Той взе да се смее .А пък една сестра къса парче бинт и върви към мен и посяга към Чафун.Аз го дърпам и я питам кво иска да прави-Ми да му вържа устата да не ни ухапе---И аз отговарям ---в никакъв случай-нали ша му изместиш акъла --не давам b) b) b)

#1315 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 03:52 PM

Цитат

Кети като гледам Чочко май е харесал пчеличката Мая--радвам се.Как я е окупирал маже и да не даде на маймунка да я погледне b)  b) да не верваштя му е взела страха.

Лина и двете играчки са си за него 1super тя си има много и всичките са скъсани a) из цялата къща вата ouu А той ги подуш и им се нагуши 1super
Милия Чафи - цял месец, само ориз (love) (love) (love)

#1316 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 08:53 PM

дано се оправи малкия Шушко - Чафи, че ми е много тъжно за него, дали страда и го боли ?

да го гушкате много ей, не е змей той, една малка душичка е worthy

#1317 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2006 - 09:04 PM

Нито страда нито го боли-като изтребител е по къщи.А за гушкането вечно е в лиги от целуване b) Вчера като купих на Чочко и Алба по една играчка ги оставих на стълбището за да не ги види.Но малкия се прибира и той взе да лае и мъжа ми го пусна ----малееее като торпедо на пчеличката.Ми сега като не иска да се махне та чак вибрира.Взех играчката и я вкарах вътре--неможе да я носи само я дърпа и я влачи.Спре се подпре главата -почине си и па я дърпа.Чак се притесних да не я скъса че вече късно и няма отворен магазин.Ма го излъгахме и я скрих та да е читава за Чочко.Днеска му поръчах да му донесат b) b)

#1318 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 June 2006 - 09:58 PM

Лина , не се безпокой за черният дроб - той ще се оправи. Може да му купиш Карсил - билково лекарство за ч. дроб с извлек от магарешки бодил, хуманно. Абсолютно е безвредно и укрепва ч. дроб. Можеш да даваш по 1-2 на ден. Аз даже и за бебинката ми като имаше физиологична жълтеница пиех ,за да и помага.
За вътрешните паразите аз давам Цистал. Доктора ми каза ,че е най-ефективен и най- широкоспектърен препарат.

#1319 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 10:10 PM

Лина дано да му мине на душичката като на кученце b) Как ще го преживее милия цял месец на ориз oleeee На Сарка днес и вадихме кърлеж беше се забил от вътрешната страна на ушенцето .Сигурно е от доста време е там защото беше доста голям .Сара умря от страх докато го извадима аз три пъти повече .

#1320 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 June 2006 - 10:15 PM

Да се похваля ,че отново станах баба. Имам си три момченца и едно момиченце b) Днес цял ден раждаме с мъжо ми, а тя се стиска. Още от зарана започна предродилната подготовка и роди чак в 17.05ч. , а завърши в 18.45ч. Трите бебока са черни ,а единият е пясъчен. Сега гордата мама си ги гушка и никой не смее да припари до нея. Сега им се чуват тънките глашчета като си сънуват. Първото като се показа , още крачетата му не се бяха измъкнали , и хвана цицата и си засука спокойно. Кой кат него тариката ,суче и се храни от пъпната връв, а е най-дребничък. За нула време и напълниха тумбаците.
Пийте по едно за тяхно здраве и на мама, да са с късмет и при добри стопани в бъдеще. super best super best super best super best worthy worthy worthy worthy

#1321 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 June 2006 - 10:21 PM

Гали , моят Робинчо беше го ухапал болен кърлеж от Бабезиоза и Робин се разболя. Добре ,че доктора веднага разбра какво му е и още преди кръвните проби предприе адекватно лечение. При тази болест се засяга и ч. дроб и тогава пихме дълго Карсил и много витамини след като го излекувахме. Самата болест е много коварна ,защото има период на затишие от 1-2месеца и след това е истински срив. Сигурно няма проблем за Сарка ,но ти си я наблюдавай постоянно.

#1322 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2006 - 05:17 AM

Анче какви са симптомите на тази болест за какво да следя .Кърлежа и го извади на моята приятелка мъжа тои ги вади и на тяхния Роко и не сме ходили на лекар .Водили са Роко на ваксина и лекарката им казала че като видят забит кърлеж да го напудрят добре и тои сам ще падне .

#1323 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2006 - 09:02 AM

Цитат

А пък една сестра къса парче бинт и върви към мен и посяга към Чафун.Аз го дърпам и я питам кво иска да прави-Ми да му вържа устата да не ни ухапе---И аз отговарям ---в никакъв случай-нали ша му изместиш акъла --не давам b)  b)  b)

b) Айде пак с бисерите на Лина l)
Тя MeeLa хубаво ни пожела - без лоши новини... Ама това си е махалото на живота -
лошо <-> добро r) спре ли махалото и нас няма да ни има ouu Та мисълта ми беше - по-малко си измествайте акъла за кърлежи, жлези, яйца и т.н. 1super И по-много, и по-истински се радвайте на
->доброто super best

#1324 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2006 - 09:09 AM

Цитат

Да се похваля ,че отново станах баба. Имам си три момченца и едно момиченце b)

Честито-о-о-о victoryVVV Още 4-ри близнака. Да са ти живи, здрави и много игриви super best
Да ги снимаш worthy и очакваме снимки 1super
Ей сега ще пийна едно за тяхно здраве drink

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема