Публикувано: 20 June 2006 - 04:57 PM
Aбе, ние ли сме най-шашнатите майки или на мен така ми се струва oleeee Днес, ако не ми беше прилошало във ветеринарната клиника, щяха да ми набият канчето bash
Сутринта им разсипвам гранулите по паничките. Чочко c) а Аби захапа една гранула и хукна с нея да обикаля цялата къща - един час, след което си свърш и двете работи, пийна вода и си легна гладничка лудетината a) След два часа се събуди и пак отказа да яде - не дивее, а ми се навира в краката и презкимтява. Викам си: - Нещо лошо и страшно ще да е сънувала s) я да си я гушна... bl) свири й коремчето, ама много-о-о-о та чак вибрира.
На бързо отъркалях гранулите в малко пастет и една по една, изяде една шепичка. Облякох се и реших, че ще я водя на доктор - само да се изходи (очаквам разтройство)
Изходи една кафяна лъжичка прозрачно бяла слуз без грам ако по нея n)мирише много лошо. Поразгледах го и си го оприличих на чревце. Лепнах й на бързо диагнозата (парвовироза) Изрових от боклука и сутришното ако, метнах ги в две отделни шишенца и хукнахме.
Като ме видяха - Акита ли ни носиш? И се смеят (това, защото вчера ходих да ги питам за профилактични изследвания)
А аз ни жива, ни умряла им викам: -И акита и парвовироза (роня сълзи) и тримата подскочиха като ужилени... С един поглед разбраха, че аз съм си аз - все за глупости ходя при тях (пр. бързо, бързо кучето ми има два дълбоко забити кърлежа, а то се оказва, че кучето ми си има мамили, като всяко друго)
Като ме погледнаха в очите и като си отвори устата ветеринаря - аз не бях готова да чуя лошата новина и тикнах Аби в ръцете на най-близкия до мен, и забих колената. Доближила съм двете граници. Понамокриха ме и ми казаха, че това слузестото се получава често няколко дни след обезпаразитяване или когато интервалите между храненията са големи -натрупвали се полепи някви по вътрешната страна на червата - при бебетата де.
Та ще се храним по начестичко.
А акито не си го взехме, оставихме го да ни го изследват.
Айде стига сте чели - бегом да намачкате и нагушкате мъничетата!
w) w) w)