Мини Пинчер
Публикувано: 22 June 2006 - 02:28 PM
Когато беше болен и се чудиха точно от какво bl) предположиха, че може да е ухапан от кърлеж и да има натравяне на кръвта, но кръвните изследвания си бяха добри - само лека анемия
И тогави ни казаха, че този месец очакват внос на някви по специални тестове - пак за зарази от ухапвания -> кърлеж или комар
Не знам, колко ще струват - утре ще ги плащаме 1super
Публикувано: 22 June 2006 - 02:36 PM
От километър се усети и започна да скимти и да се гуши в мен.
А като слезнахме - първото дърво беше негово- дигна крак, капка не пуска и ме гледа в очите и се прави, че пишка цели 10 минути (аз се правя, че ме е заблудил и чакам) worthy
много ми дожаля, ама няма как.
Взимането на кръвта мина бързо и безполезнено - не жукна, на мама страхливото мъжкарче super best

Публикувано: 22 June 2006 - 02:53 PM
Знаех си, че нещо ще сътвори тази калпазанка, ама не очаквах, че ще се докопа (още разследвам как?) до пастата за зъби на Чочо и че ще я изклйопа oleeee звъня на докторите, а те се смеят и ми викат - Нищо и няма -повечко вода й давай да пие, ама ако ни я беше довела да я намачкаме, нямаше да му изяде пастата на солетчо (така му викат на Чочо)
А МееЛа й изпраща целувки, че и две - b)
Публикувано: 22 June 2006 - 04:23 PM
абе защо ги водите толкова често на доктори,ако се чувстват добре няма нужда да ги стресирате, знам че когато се паникьоса човек все за лошо си мисли, ама то един доктор викаше, че има 2 вида пациенти - болни и неизследвани ouu oleeee
Публикувано: 22 June 2006 - 04:34 PM
Големи емоции сте имали тези дни покраи сладурите и пък Аби се очертава голяма панта .Сара вчера изкарала акъла на децата ми извели я на разходка и тя се спуснала пред едно такси добре че спряло на време и не е станала беля oleeee
Публикувано: 22 June 2006 - 05:04 PM
Цитат
Уж, нямаше да пиша oleeee дрън, дрън b)
Ами той Чочко един единствен път е боледувал и то от нещо си bl)
Та сега докторите си шетат на акъла - да разберат нещото
Че и аз на моя... worthy МееЛа, не го ли виждаш, как му се броят ребрата? Една баба, даже се изказа, че кокалите му дрънчели, като се движи ouu
Гале, добре, че Сарка е била с децата d) че те по се държат от нас. Колата е най-големият враг на кучето s) а за пинчето... (love)
Публикувано: 22 June 2006 - 05:46 PM
ПП:Не искам да прозвуча като няква гнусарка или да обидя някой,просто така мисля аз! angelpik
d)
Публикувано: 22 June 2006 - 06:04 PM
Да ни кажеш за Чочко--чак ми се обърна корема като бу гледам лепенката с памучето--пак се стресирах затова ша пия бира сега та да ми мине b)
Малееее Аби кво ли ще ака тия дни b) w) w) w) чакам с нетърпение да я доведеш при нас----ша си и купим неколко тубички подарък b)
В момента пазя Чоко--и моя квато е скръндза гледа да налапа всичко и нищо му не дава --затова съм го гушнала та моя да го е яд w) w) w)
Публикувано: 22 June 2006 - 10:50 PM
Публикувано: 23 June 2006 - 08:28 AM
Цитат
Ака си нормално, малко по мекички, ама не са бели де b)
Снощи си легна по-рано, а сутринта oo не можим да я събудим - беше кротичка около 30-на минутки (прояви майчина загриженост към Чочко - облиза го от ушите до опашката) и сега си е същата щурачка ouu
Публикувано: 23 June 2006 - 08:38 AM
Цитат
Можем бе 1super
Първо трябва да си изберем двато най-хубави развъдника, да си купим два-три хубави, ама мноооого хубави пинчера d)
Второто е лесна работа - откриването на клуба 1super Единия ден ще обикаля едната майка, на другия ден другата и така докато се извъртим по няколко пъти 1super ще си имаме клуб super best
Публикувано: 23 June 2006 - 12:46 PM
Цитат
l) l) ама защо ще купуваме????Та ние си ги имаме-наааай красивите d) А за развъдник всичко е уредено...е тук на Бор има зелена площ подходяща за любов w) ,мини басейн за гасене на силните чуства dribble и достатъчно бунгала за майките drink

Публикувано: 23 June 2006 - 03:21 PM
Абе я ги премерете и претеглете - може да ни излезе късмета 1super
от 25 до 32см. - височина и 3.100кг. ->момиченца, 3.800кг.-> момченца oleeee (за Лина и Чоко-ан - тези размери са направо за теленца b)
Ако някой икара такива размери имаме шан и развъдник да си направим 1super

Чочко е 30см. и 2.650гр. цяло кило ни трябва worthy
Публикувано: 23 June 2006 - 03:27 PM
Прикачени файлове
-
SSA40812.JPG (182.8K)
Брой сваляния: 198
Публикувано: 23 June 2006 - 03:54 PM
Спор, няма - ще си ги гледаме по къщите и полянките d)
Ще си правим по накоя друга изложба victoryVVV Първата ще е в Ракитово - Бор
Втората може да е на Аязмото dribble
Пък и аз от две години не съм чула някой да търси стандартен пинчер bl)
Всички казват да не е по-голям от 1.500гр.
Публикувано: 23 June 2006 - 04:25 PM
нашата САРА сигурно има вече 4.500 кг къде ще и търсим ерген не знам oleeee
А пък клуба ни е в кърпа вързан
Публикувано: 23 June 2006 - 08:26 PM
Кети да си имаме уважението.....ама този стандартния на снимката е много грозен n) явно журито не разбира нищо....е това са красавци :
Прикачени файлове
-
F1020016.JPG (37.57K)
Брой сваляния: 207

Публикувано: 23 June 2006 - 10:14 PM
- мини -до 2100кг.
- среден - този от снимката
- стандартен -40 см, 12кг
не са ми абсолютно точни данните ,защото ги споменавам само приблизителните стойности.
Аз много харесвам стандартният пинчер, но няма у нас. За разцветки -черно с подпали , пясъчен , шоколадов(кафяв) с подпали, арлекин. За чисто черните нямам представа дали са признати като цвят. Даже им режат и ушите като на доберманите.
И естествено, че нашите са най-красиви super best super best И циганка не ни трябва да ги хвали , то е очевидно angelpik