Мини Пинчер
Публикувано: 12 November 2005 - 06:12 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 08:19 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 08:37 PM
Искам да ви попитам с какво извеждате вашите d) с нашийник или с нагръдник с какво е по удобно на нашата глезла се опитах да и сложа нашийник а тя направо побесня bl) Вчера бяхме на 2 ваксина и се държа геройски милата аз обрах страха .Аз кога трябва да започна да я къпя в момента е много студено и ме е страх да не я простудя
Публикувано: 13 November 2005 - 02:54 AM
Вие за има няма няколко часа и две страници сте изписали.:)))) А аз ...ами на работа бях до към 7 в петък и чак днес съм на един клуб - играя на една игра DotA с влизам да ви видя какви сте ги наразказвали.:)))
Ама какви са сладки всички, хубаво е че има все повече снимки - невероятни са ви сладурите. angelpik w)
Браво на родителите ти Меела че са приютили това невероятно същество - не мога да разбера как има хора които си вземат животинче и после се държат гадно с него - има наистина ужасни комплексари на този свят...
Майлс също м/у другото понякога не иска да е храни незнам защо...просто няма апетит и не му се яде, а понякога си излашва паничката много бързо. Сега налисме в 5 месец и е много сладък като постоянно му става пишката :))))))))))))))))))))))))))))))) само като ни види ако не сме се виждали няпример цял ден и от радост се подало нещ розово отдолу ... ама невероятен е.:))
За паразити ние му давахме един път само от както сме го взели - нещо приличащо на течен шоколад беше, но ..не помян името сега.. СКоро пак ще ходим че минаха три месеца и ще гледам да е каквото вие давате.:)))
За къпане - ами даже по-рядко от веднъж месечно, а иначе четох че един път е ОК.:) Майлс не харесава ... :( а искам да го науча да плува...
Сега като навали сняг ще отидем да видим как ще се чувства на планина... Дрешките ...ами не ги долюбваме, но няма избор.:)))
А за излизане винаги без каишка, но е много послушен. Когато трябва гушим го в нас. Но иначе си има и сме я ползвали два пъти, но не я харесваме разбира се . w)
Хайде че ме чакат да играем до скоро и целувки на всички бебета w) w)
Публикувано: 13 November 2005 - 04:07 AM
Аз като чета само през какво сте минали с малкия Чафи и се побърквам.:( Сигурно ти е било много трудно s) и си много смела ... аз направо се побърквам при мисълта че може да има някакви проблеми с мъничето. Постоянно се опитвам поради тази причина да чета какво е правилно и какво не, за да не му стане нещо ... но то си е до късмет някой път май... Ще видим сега като влезем в 6 - ти месец дали ще почнем да сменямае зъбки w) дано да успее самичък и много се надявам и той и вашите мъничета да нямат никакви проблеми със здравето.
Което ми напомня че днес приятеля ми се чу по телефона с брата на бившата си приятелка, който има мини пинчер на 18 години!!! е вярно че е на хапченца милия за сърце и тумор, но ... w)
Хайде пак чао от мен засега w)
Публикувано: 13 November 2005 - 10:40 AM
Мерси за комплиментите r) и не се ослушвайте дайте да видим и Вашите сладури-и-и-и-и d)
Чафи, жилетчицата ни е от миналата зима, когато Чочо беше 1.100кг. малка ние, но той моного си я харесва.... victoryVVV сега ще му плета друга.
Определено и на мен ми се вижда доста големичък на тази снимка, но тя е с такова заглавие - Колко съм голям super best Иначе аз съм дребничка oleeee Аз лично мисля, че е малък - 2.300кг. По стандарт ги дават над 3кг. Женските (по-точно стопаните на пинчерките) не ни харесват: не щото сме големи, а защото ние голяма пишката love
А за Бека.... за сега се справяме. Много е суетна и като види гребена започва да се радва. Реша я по 30-на минути на ден и нищо, че няма още достатачно козина за панделки, всеки ден и слагам по едно кукуриго да свиква с тази процедура. С къпането на Бека също по-често. един път в седмицата, а ако цопне в някоя локва стават два oleeee
Чочо го къпя един път в месеца. Много гое страх, но стои мирен и не скимти. Всъшност аз съм си виновна за този страх, защото започнах да го къпя много късно.
Публикувано: 13 November 2005 - 11:00 AM
За нагръдник или нашийник - определено мисля, че за малките породи е по-добре нагръдник.
На мен два пъти ми се е налагало рязко да вдигам Чочо от земята ( змия и котка) Първият път прехварча над главата ми oleeee Смятай, ако беше с нашийник ..... angelpik
Чочо лесно свикна с нашийника, но като закопчеех повода превърташе fow около 20- на дни бяхме fow
А Бека отраз си прие и нашийника и повода..... r) Ама тя си пада малко хулиганка drink и е готова на всичко само да е вън. super best
Публикувано: 13 November 2005 - 11:12 AM
И другото умира от страх като види нокторезачка s) а неговите разходки са повечето в гората и ноктите за две седмици му стават като на Лили Иванова l)
Публикувано: 13 November 2005 - 11:44 AM
Публикувано: 13 November 2005 - 11:49 AM
Цитат
А когато се разболя моето КОЛИ и почина /беше на 13 год./ лекарят каза, че по-дълго живеят дребните породи и аз бях много учудена, щото си мислех, че е обратното. Явно е индивидуално, но ви пожелавам дълги, дълги години с вашите съкровища и много приятни емоции и моменти. Кучетата умеят да се раздават. Де да бяхме и ние хората, като тях! w) d)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 13 November 2005 - 12:06 PM
Публикувано: 13 November 2005 - 12:07 PM

Публикувано: 13 November 2005 - 12:12 PM
Цитат
4afi, не ги слушай! Те просто не разбират колко много губят, щом не са живяли с кученца. Вкъщи чудесно съжителстват бебчо на 8 месеца и лабрадор на 1 год. и вече 3 дена. И на никой не му минава през ума да изхвърля когото и да било. b)

Публикувано: 13 November 2005 - 12:30 PM
Публикувано: 13 November 2005 - 03:01 PM
Преди Чочо имахме Нюфаундленд nok беше 60 кг. Малкият ми син като го хранеше си мушкаше цялата ръчичка в голямата му уста l)
Ени да ти е живо и здраво бебчето и лабрадорчето d) Чувала съм, че са моноги интелигентни кучета bravo
Публикувано: 13 November 2005 - 03:22 PM
Цитат
Кети, благодаря ти ! Наистина е разкошно същество, ама то това е малко на принципа "моето гардже....." нали се сещаш?! Иначе си мисля, че всичките кучета са интелигентни същества, и сигурно повече от някои човеци. И приемам кучето точно като приятелче с най-хубавото място до мен /както казва 4афи!/
Когато съм на разходка само с него, може и да ме "повози" на повода, но когато бебчо е в кенгурото и се разхождаме тримата - върви толкова внимателно, че се чудя какво ли разбира хубавата му главица. Ама явно усеща! w) d)

Публикувано: 13 November 2005 - 03:42 PM
1.Знаете ли какво си казва котката когато я галят стопаните?
2.И какво си казва кучето когато го галат стопаните?
Май няма да мога да дочакам Чафи и на мен ми се пийва нещичко BEER
А къде се изгуби Чоко? Липсва ми s)
Публикувано: 13 November 2005 - 04:48 PM