Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#141 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 12 November 2005 - 06:12 PM

Кети сладур е-- виж как те гледа w) единствена си за него b) и трае палтенце--лелееее кво добро кученце l) пък моито крокодилче неще и секунда да е облекан.Кети чочко ми се вижда много по голям от наште-особено от чоко.Само ме лъжат за a) снимките на чафи-дано вече утре ги сложа.Видях породата на Бека доста красива е-ама ми се струва сложна работа тая прическа-Требва да отнема доста време да я няправиш И кога ще и порасне тслкова косъма. d) чафи.

#142 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 November 2005 - 08:19 PM

Мислех да ви питам за къпането.през колко време ги къпете bl) че аз кат бях почнала през ден bravo щтото да му е хубаво де и да oo кат къпан.Та добре че доктора ми се скара a) иначе досега да го бех уморила d) Сега по веднъж в месеца с негов си шампоан!Много го е страх от сушоар.Някои ми каза че требва да го къпа 4 пъти в год. ма на мен ми се вижда малко d) чафи--------------------Катрина каде се загуби--да не си подарила Маилс на колегите на приятеля ти!

#143 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2005 - 08:37 PM

Кети много са ти сладки d) d) в момента плета палтенце на Сара но не знам дали ще го търпи b) имаме още време до първата разходка но нали трябва да свикне с него ще и го слагам в къщи от време на време .
Искам да ви попитам с какво извеждате вашите d) с нашийник или с нагръдник с какво е по удобно на нашата глезла се опитах да и сложа нашийник а тя направо побесня bl) Вчера бяхме на 2 ваксина и се държа геройски милата аз обрах страха .Аз кога трябва да започна да я къпя в момента е много студено и ме е страх да не я простудя

#144 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 02:54 AM

Малееееее какво сте направили бе хора w) w) w)
Вие за има няма няколко часа и две страници сте изписали.:)))) А аз ...ами на работа бях до към 7 в петък и чак днес съм на един клуб - играя на една игра DotA с влизам да ви видя какви сте ги наразказвали.:)))
Ама какви са сладки всички, хубаво е че има все повече снимки - невероятни са ви сладурите. angelpik w)
Браво на родителите ти Меела че са приютили това невероятно същество - не мога да разбера как има хора които си вземат животинче и после се държат гадно с него - има наистина ужасни комплексари на този свят...
Майлс също м/у другото понякога не иска да е храни незнам защо...просто няма апетит и не му се яде, а понякога си излашва паничката много бързо. Сега налисме в 5 месец и е много сладък като постоянно му става пишката :))))))))))))))))))))))))))))))) само като ни види ако не сме се виждали няпример цял ден и от радост се подало нещ розово отдолу ... ама невероятен е.:))
За паразити ние му давахме един път само от както сме го взели - нещо приличащо на течен шоколад беше, но ..не помян името сега.. СКоро пак ще ходим че минаха три месеца и ще гледам да е каквото вие давате.:)))
За къпане - ами даже по-рядко от веднъж месечно, а иначе четох че един път е ОК.:) Майлс не харесава ... :( а искам да го науча да плува...
Сега като навали сняг ще отидем да видим как ще се чувства на планина... Дрешките ...ами не ги долюбваме, но няма избор.:)))
А за излизане винаги без каишка, но е много послушен. Когато трябва гушим го в нас. Но иначе си има и сме я ползвали два пъти, но не я харесваме разбира се . w)
Хайде че ме чакат да играем до скоро и целувки на всички бебета w) w)
User's Signature

Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 04:07 AM

Свършихме играта и викам още малко да попиша l)
Аз като чета само през какво сте минали с малкия Чафи и се побърквам.:( Сигурно ти е било много трудно s) и си много смела ... аз направо се побърквам при мисълта че може да има някакви проблеми с мъничето. Постоянно се опитвам поради тази причина да чета какво е правилно и какво не, за да не му стане нещо ... но то си е до късмет някой път май... Ще видим сега като влезем в 6 - ти месец дали ще почнем да сменямае зъбки w) дано да успее самичък и много се надявам и той и вашите мъничета да нямат никакви проблеми със здравето.
Което ми напомня че днес приятеля ми се чу по телефона с брата на бившата си приятелка, който има мини пинчер на 18 години!!! е вярно че е на хапченца милия за сърце и тумор, но ... w)
Хайде пак чао от мен засега w)
User's Signature

Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 10:40 AM

Здравейте!!!
Мерси за комплиментите r) и не се ослушвайте дайте да видим и Вашите сладури-и-и-и-и d)
Чафи, жилетчицата ни е от миналата зима, когато Чочо беше 1.100кг. малка ние, но той моного си я харесва.... victoryVVV сега ще му плета друга.
Определено и на мен ми се вижда доста големичък на тази снимка, но тя е с такова заглавие - Колко съм голям super best Иначе аз съм дребничка oleeee Аз лично мисля, че е малък - 2.300кг. По стандарт ги дават над 3кг. Женските (по-точно стопаните на пинчерките) не ни харесват: не щото сме големи, а защото ние голяма пишката love
А за Бека.... за сега се справяме. Много е суетна и като види гребена започва да се радва. Реша я по 30-на минути на ден и нищо, че няма още достатачно козина за панделки, всеки ден и слагам по едно кукуриго да свиква с тази процедура. С къпането на Бека също по-често. един път в седмицата, а ако цопне в някоя локва стават два oleeee
Чочо го къпя един път в месеца. Много гое страх, но стои мирен и не скимти. Всъшност аз съм си виновна за този страх, защото започнах да го къпя много късно.

#147 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 11:00 AM

Галя, взела си правилно решение super -Не съм чула да има пинчер на който да не му е студено. Ще свикне. Сара е малка и сега и е времето да свиква с много неща. Като и оплетеш палтенцето не и го обличай вкъщи, а само когато я изкарваш. Така тя ще разбере, че с него излиза на разходка и когато иска да излиза, ще ти го носи в ръцете.
За нагръдник или нашийник - определено мисля, че за малките породи е по-добре нагръдник.
На мен два пъти ми се е налагало рязко да вдигам Чочо от земята ( змия и котка) Първият път прехварча над главата ми oleeee Смятай, ако беше с нашийник ..... angelpik
Чочо лесно свикна с нашийника, но като закопчеех повода превърташе fow около 20- на дни бяхме fow
А Бека отраз си прие и нашийника и повода..... r) Ама тя си пада малко хулиганка drink и е готова на всичко само да е вън. super best

#148 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 11:12 AM

Забравих да ви кажа, че Чочо повече държ на шалчето си victoryVVV отколкото на жилетката, явно на вратлето му е по-студено.
И другото умира от страх като види нокторезачка s) а неговите разходки са повечето в гората и ноктите за две седмици му стават като на Лили Иванова l)

#149 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 November 2005 - 11:44 AM

Галя и аз го вода с нагръдник--ми то как с нашииник с тоя тънък врат.Смели сме се с choko_an като гледахме някакви електрически каишки(маи така се казваха) за кучета до 45 кг.Слагам на чафи и кат се наложи натискам-представете си каде отива--ха-хахахах.И друго да ви кажа-усещам като го боли коремчето от настинка cl) свива се и му чувам червата s) да ма нали ме е жал да го боцкам и-----счуквам бусколизин и го деля на 8 равни части(вече го деля кат везна в аптека)разбивам го идеално с домашен телешки бульон изтеглям със спринцовка без игла де b) гушкам и впръсквам странично в устата му.Не направо--може да иде директно в белите дробове--- и след половин час е готов.Само като ме види че зимам спринцовката и бегом под спалнята(2 метра е широка)и да не ви кажа как го измъквам. b) Давала сам и сулфагванидин за разстроиство--веднага му минава super А за студа верно се трепери-заради него сложихме печка-та да лежи до нея и маи некои път ша са запали l) се е там.Моя мъж вика---Жено ша ма умориш l) немога да дишам тук сигурно е 50 градуса-И аз отговарям a) Нищо ти нема на Чафи му е добре. b) b) b) b) b) d) чафи

#150 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 11:49 AM

Цитат

Аз четох някъде във форума че малките породи живеят по дълго от големите и се надявам да е така b)

А когато се разболя моето КОЛИ и почина /беше на 13 год./ лекарят каза, че по-дълго живеят дребните породи и аз бях много учудена, щото си мислех, че е обратното. Явно е индивидуално, но ви пожелавам дълги, дълги години с вашите съкровища и много приятни емоции и моменти. Кучетата умеят да се раздават. Де да бяхме и ние хората, като тях! w) d)
User's Signature

прочети правилата за подписите

#151 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 11:53 AM

Здравей Ени!!!
А сега имаш ли си домашен любимец?

#152 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 November 2005 - 12:06 PM

Във връзка с ноктите просто озверява от нокторезачка-лятото ги изтърква до краиност и на четирите лапи па зимата си е с нокти a) ма на мен не ми пречи b) иначе го стресирам като ги режа._то не че успявам де bl) Мъча го с гранула ма е голяма маимунка b) 5 гранулки има в чинииката всичко изяжда с въртене около нея и те остават.А иди кажи че не разбира b) А да ви кажа едно изречение което като го чуя и целото съдаржание на стомаха ми напира да излезе a) То е---ЦЕлуваи го,целуваи да ти доидат внуците да видим как ще го изхвърлиш на двора--то не че сина се е засилил да се жени де ама много се дразня.Има ли някои с внуци или аз съм наи старата b) d) чафи

#153 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 12:07 PM

О, не изтърпях дълго без такъв! Аз съм писала във форума, да не преразказвам пак за тъжните си моменти, но не ме свърташе в къщи без нещо, което да се мотае из краката ми. Сега имам едно черно слънчице - лабрадорче, разкошна душица. На 10 този месец направи годинка. w) d)
User's Signature

#154 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 12:12 PM

Цитат

То е---ЦЕлуваи го,целуваи да ти доидат внуците да видим как ще го изхвърлиш на двора.

4afi, не ги слушай! Те просто не разбират колко много губят, щом не са живяли с кученца. Вкъщи чудесно съжителстват бебчо на 8 месеца и лабрадор на 1 год. и вече 3 дена. И на никой не му минава през ума да изхвърля когото и да било. b)
User's Signature

#155 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 November 2005 - 12:30 PM

Тва ми хареса--ДА ИЗХВЪРЛЯ КОГОТО И ДА Е---представям си да кажа на снахата b) виж да махнем некои ма не и кучето b) лелееееееее сигурно ша ма метнат некаде заедно с чафи b) шегувам се.Едва ли ще се наложи да избирам -къща огромна всеки може да живее както поиска и с квото иска.Па квото му доиде-но чафи е мои и докато е мои ще има наи хубавото място до мен.Моя мъж казва че докато сме живи няма да оставаме без куче в къщи-за вътре става въпрос.И аз съм съгласна с него. b) Сега отивам на грета ракия до комшиите b) после ще ви направя проверка коя е била свободна да пише l) целуваите тия дет ви се мотат в краката от мен d)

#156 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 03:01 PM

Чафи аз съм си изгледала двамата синове (8 и 11 гидини) покрай кучета. Аз също съм израснала сред тях и всички в нашата къща обичат тези същества.
Преди Чочо имахме Нюфаундленд nok беше 60 кг. Малкият ми син като го хранеше си мушкаше цялата ръчичка в голямата му уста l)
Ени да ти е живо и здраво бебчето и лабрадорчето d) Чувала съм, че са моноги интелигентни кучета bravo

#157 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 03:22 PM

Цитат

Ени да ти е живо и здраво бебчето и лабрадорчето d) Чувала съм, че са моноги интелигентни кучета bravo

Кети, благодаря ти ! Наистина е разкошно същество, ама то това е малко на принципа "моето гардже....." нали се сещаш?! Иначе си мисля, че всичките кучета са интелигентни същества, и сигурно повече от някои човеци. И приемам кучето точно като приятелче с най-хубавото място до мен /както казва 4афи!/
Когато съм на разходка само с него, може и да ме "повози" на повода, но когато бебчо е в кенгурото и се разхождаме тримата - върви толкова внимателно, че се чудя какво ли разбира хубавата му главица. Ама явно усеща! w) d)
User's Signature

#158 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 03:42 PM

Да така е и аз мисля, че всички са интелигентни, но съвсем наскоро писаха в този форум за Ши-тцу (Бека), че било тъпо куче s)
1.Знаете ли какво си казва котката когато я галят стопаните?
2.И какво си казва кучето когато го галат стопаните?
Май няма да мога да дочакам Чафи и на мен ми се пийва нещичко BEER
А къде се изгуби Чоко? Липсва ми s)

#159 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 November 2005 - 04:48 PM

Кети аз вече пиинах. cheers Моито крокодилче се наяде с овнешка пържола та пита за още.На чоко маика му нещо прецака нета и дог. бг не я пуска но ще го оправи. b) после като се сетя нещо пак ще окупирам страницата.Засегаа чао d) чафи

#160 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2005 - 04:55 PM

Аз се каня да ги къпя ВСИЧКИТЕ bl) и мяй няма да ми остане време за пииване BEER след бянята ще пробвам една електрическа пила за нокти super

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни