Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1601 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 July 2006 - 07:05 AM

Мале голям сладур и как стои за снимка като манекенка b) Моята Сара само като види че ще я снимам и изчезва на някъде .
Събота и неделя ходихме пак на село че да може да посвикне с нашите като си тръгвахме аз влезнах в колата и затворих вратата а маика я гушкаше веднага започна да скимти и да трепери .Не знам как ще я оставя във сряда oleeee от сега ми се плаче .Иначе на Саринка много и харесва на село сутрин като стане веднага започва едно близане и побутване докато не стана и аз не ме оставя на мира тогава ме води до вратата и иска да излиза на вън .
Анче да пуснеш снимки на бебоците че да можем да ги видим колко са пораснали

#1602 Потребителят е офлайн   Djesika Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 01:31 PM

Съжелявам че започвам първо с забележка но Минипинчер се пише слято. Минипинчера е много пъргав и енергичен. Той е безтрашно куче-пазач за малък и голям дом. Може да бъде ревнив към тези, които обича.
Ето и малко информация за него - Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите. Днес този малък териер (пинчер е немска дума за териер, хапещо куче) се отглежда изключително само за куче-компаньор, но способностите му за лов си остават напълно развити. Въпреки че наподобява малък доберман, единственото между тях е страната, от която произхождат, като във времето го предшества с около 200 годи ни. Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.

История Произлязъл от немския пинчер преди стотици години ''миноин'', както гальовно е наричан, първоначално е внушителен и ефективен унищожител на плъхове. Съвременният му префинен външен вид е резултат от по-скорошното селективно развъждане.
Минипинчерът има ''котешки'' лапи, а ушите може да са прави или клепнали. Задните крайници са добре омускулени в бедрената част. Погледнати отзад задните крака са прави и успоредни. Висок е 25-30см и тежи 4-5 кг. b) d)

#1603 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 02:40 PM

Благодаря за инфото Djesika 1super
Ти имаш ли пинчер?
- Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите.
Ами да, това го знам и когато преди няколко месеца в коридора ни се намърда едно мишле n) разчитах много-о-о-о на Чочо да го подгони на вън... Да, ама Не oleeee като го видя хукна да се крие и да се блъска по вратите bl)

- Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.
С някои пинчета, може и да е така, но моя обожава и малките и големите кучета. В повечето случай е без поводи и когато види куче тича d) при него да го подуши (без да лае и без да хапе) след това се връща при мен 1super

От скоро имаме и коте, което Чочко може и да си мисли, че е плъх ouu Виждам го на няколко пъти да застава в стойка на три крака и да дебне котарака.

И все пак мисля, че характера на едно куче (без значение от породата) си е индивидуален и по-скоро се гради и сформира от стопаните му r)

#1604 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 July 2006 - 02:50 PM

Нема -нема па току се появи някой дет знае нещо-което ние отдаааавна го знаем и ни го навира в очите.Джеси -та ние сме на 110 стр вече-мислиш ли че не знаем всичко дет си писала.Имаш ли слят пинчер-или не.
На прозореца в спалнята е паднало гълъбче дето неможе да хвърка още-и издава едни пронизителни звуци от които изпадам в състояние на бяс-а Чафун в екстаз.Само му е окото там и се чуди как да го докопа-
Галя бъди сигурна че Сарка ще жали многооооо като я зарежеш.Майкати да пусне на свобода цялата ферма и тя ще се забавлява.

#1605 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 03:04 PM

Цитат

Ето ни и нас d) след дълго отсъствие. Вече сме ваксинирани и скоро ще излизаме на разходка. bravoS

Skipper w) е станал вече голяМ мъЖ 1super
Вие от къде бяхте? И кога скоро (за разходките де)? Ще можете ли да дойдите на пинчи срещата dribble dribble dribble

Гале, Саричка ще я вкарат в пътя b) ще забрави да се звери на другите животинки. Пробвахте ли я - яде ли когато някой друг и дава?
Щото аз се точих миналото лято да ходя без Чочко на море, ама не бях стигнала морето когато ми казаха: -Идвай си го взимай, че неще нищо да хапне oleeee

#1606 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 03:09 PM

Цитат

На прозореца в спалнята е паднало гълъбче дето неможе да хвърка още-и издава едни пронизителни звуци от които изпадам в състояние на бяс-а Чафун в екстаз.Само му е окото там и се чуди как да го докопа-

Ми прибери го бе Лина worthy Чафунчо нищо няма да му стори... Като те знам как ще се рошниш и ще съжаляваш ако падне това гълабче ouu
Кажи на Чафи, че това е мини пингвинка b)

#1607 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 06:29 PM

Цитат

Кажи на Чафи, че това е мини пингвинка b)

nono nono nono nono
Само това липсваше....направо е напъхал пиленцето в леглото..ще се обада на социалните -горкото пиленце...(love)
User's Signature

Качена снимка

#1608 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 July 2006 - 06:57 PM

Кети е виновна щото я послушах-стана тя кват стана.Ся ще чакаме порода гълпин--давайте капаро да ви запазвам b)

#1609 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 July 2006 - 09:06 PM

Цитат

Кети е виновна щото я послушах-стана тя кват стана.Ся ще чакаме порода гълпин--давайте капаро да ви запазвам b)

Аз първа се нареждам за гълпинчетата. Искам близначета l)
Гали, днес таман се засилих да снимам кученцата ,че станаха много готинки ,но съм си забравила фотоапарата на вилата. Тюх ,че ме фана яд. ouu
Утре ако го взема обезателно ще ги снимам .

#1610 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2006 - 09:42 PM

Анче снимаи и пускаи да ги видим че аз в четвъртък сутринта тръгвам за Несебър .
Кети ами ти сега ме хвърли в тревога като до сега аз съм си я хранила не знам дано да не прави проблем на маика ми .В краен случаи ще карат на кренвирши десет дена oleeee дано да слуша че малко и е на маика ми другата работа ами и
Сарка да и създава проблеми .
Лина прибери го гълъбчето че ще стане вечеря на някое коте .
Не знам какви ловци са пинчерите ама нашата Сарка се е специализирала в ловенето на мухи тича из стаите и не дава муха да бръмне .
Целувки на всички сладури

#1611 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2006 - 01:09 AM

Цитат

Skipper  w) е станал вече голяМ мъЖ 1super
Вие от къде бяхте? И кога скоро (за разходките де)? Ще можете ли да дойдите на пинчи срещата dribble  dribble  dribble

Къде ще е пинчи срещата? Ние сме от Варна. Преди седмица сложихме последната ваксина и след няколко дена мислим вече да излизаме по разходки. Малката бълхичка едва изтрайва, пощуря затворена в къщи r) Обаче преди два дни забелязах, че му е излязла една бучка под кожата, отдясно, малко по-напред от задното краче и много се тревожа. Утре сме на доктор, дано не е нещо сериозно. Аз си помислих, че може да е от ваксината, но не минава, а сякаш расте. s)
User's Signature

Качена снимка

#1612 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 July 2006 - 08:52 AM

Skipper ,и аз съм от Варна. Къде му сложиха ваксината на Скипър? Ако е на същото място значи е от нея. Няма нищо страшно да се получи. На две от кучетата ми им бяха сложили в задната част ваксините и имаха бучка ,която постепенно се разнесе за една година.
Гали , днес ще си взема апарата и ще им направя една фото сесия на мъниците.

#1613 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 08:57 AM

В Ракитово - Бор d)
От март се точим и говорим за тази среща виж Тук
Дано да можете да дойдите. Стискам палци за бучката.

Лина какво стана с гълабчето? Знам, че съм виновна -свикнала съм oleeee

#1614 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2006 - 10:42 AM

Гълъпчето ли--много перушина по терасата a) Чафи не иска да яде-знам ли ?
Току що нахраних съседната ферма-малиии мног гладни псета-та че все женски ги събират.Сигурни ли сте за Бор--?Скипър ходи да убиеш дофтора-или му направи и на него една буца a)

#1615 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 10:51 AM

Лина-а-а-а... Чафи е изял гълабчето ли??????? n)
За Бор 100% е живот, здраве и късмет де 1super

#1616 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2006 - 11:08 AM

nono nono nono Лина-а-а-а... Чафи е изял гълабчето ли??????? ninja.gif
Ми кой ще му даде да го хапне бе Кети--нали се е залепил кат сопол за мен-как ли ще го изпусна от поглед та чак да остане перушината само--наистина не знам кво стана с пилето.
А за яденето верно от вчера се челъми нещо-сега яде малко гранулка -ма едно по едно ми го взимаше от устата.Кеф ми е кат гледам съседските псета b) броиш 1-3 и всичко е изядено.Що и мойто не гълта така b) b)
редактирам----Чафи лае на терасата и отидох да видя--Кети ся са две гълъпчета дето не хвъркат-разхождат се по простора миииииии oleeee

#1617 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2006 - 11:09 AM

4afi, от доФтора е, нали? Ще видя какви ще ги дрънкат довечера като го заведа на преглед. Дяволчето се чувства много добре въпреки бучката и в момента е в стихията си, след като даже и да му се скарам не мога, като знам, че му има нещо w) w) w) На доктора ще направя оток на околоочния контур bl) шегувам се b) b) b)
Anche, мисля че е точно на мястото на ваксината, но понеже е голям дивак и на всекиго в къщи му се е случвало да го понастъпва или подритва, сега всички сме притеснени да не сме го повредили ние. А иначе се ваксинираме и преглеждаме в Обединена ветеринарна клиника на бул.Царевец. Вие къде ходите? А там последния път ми казаха, че сме вън от нормата за минипинчер, понеже на 3 месеца тежим 1.5кг, така ли е? Не че ще си го обичам по-малко, ако ще и доберман да излезе. dribble
User's Signature

Качена снимка

#1618 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 11:24 AM

Цитат

Ми кой ще му даде да го хапне бе Кети--

оф-ф-ф-ф oleeee да отдъхна r)
Да не е преял и сега да си почива - мойте диванета, два дена си хапват добре и на третия почивка. Иначе Лъки е c) вечно гладен - тоз мъник ми пълни душата и ми изяжда ушите.

Skipper, и ние сме имали малка бучка на гръбчето от ваксината - за две, три седмици се разнесе 1super А за килограмите - няма да стане повече от 4 - 4.500кг. което си е баш в нормата -стандарта super best Сега като започните с разходките ще се източи и няма да натдава толкоз много. Колко см. е висок?

#1619 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2006 - 11:31 AM

И аз мисля като Кети-краката му са дълги--та по скоро ще прилича на Майлс и Чочко.Па какво са 4-5 кг bl) супер.Мойто да не е по хубаво кат се навре някъде не можеш да го откриеш.
Анче защо пък да се разнася цяла год тая буца от ваксина--много време.Ми то и следващите ваксини ако ги бие така то се ще има кво да се разнася.Я смени доктора--ша ми прави кучето на буци a)

#1620 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2006 - 08:03 PM

Нищо ни няма, от ваксината е. Така каза доФтора. Било нормално за малки кученца. 1super Висок е 23 см. ако съм го премерила правилно (от земята до вратлето). Благодаря за подкрепата, бях се изплашила с тази бучка. d)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема