Мини Пинчер
Публикувано: 11 July 2006 - 07:05 AM
Събота и неделя ходихме пак на село че да може да посвикне с нашите като си тръгвахме аз влезнах в колата и затворих вратата а маика я гушкаше веднага започна да скимти и да трепери .Не знам как ще я оставя във сряда oleeee от сега ми се плаче .Иначе на Саринка много и харесва на село сутрин като стане веднага започва едно близане и побутване докато не стана и аз не ме оставя на мира тогава ме води до вратата и иска да излиза на вън .
Анче да пуснеш снимки на бебоците че да можем да ги видим колко са пораснали
Публикувано: 11 July 2006 - 01:31 PM
Ето и малко информация за него - Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите. Днес този малък териер (пинчер е немска дума за териер, хапещо куче) се отглежда изключително само за куче-компаньор, но способностите му за лов си остават напълно развити. Въпреки че наподобява малък доберман, единственото между тях е страната, от която произхождат, като във времето го предшества с около 200 годи ни. Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.
История Произлязъл от немския пинчер преди стотици години ''миноин'', както гальовно е наричан, първоначално е внушителен и ефективен унищожител на плъхове. Съвременният му префинен външен вид е резултат от по-скорошното селективно развъждане.
Минипинчерът има ''котешки'' лапи, а ушите може да са прави или клепнали. Задните крайници са добре омускулени в бедрената част. Погледнати отзад задните крака са прави и успоредни. Висок е 25-30см и тежи 4-5 кг. b) d)
Публикувано: 11 July 2006 - 02:40 PM
Ти имаш ли пинчер?
- Минипинчерът първоначално е развъждан за борба с гризачите.
Ами да, това го знам и когато преди няколко месеца в коридора ни се намърда едно мишле n) разчитах много-о-о-о на Чочо да го подгони на вън... Да, ама Не oleeee като го видя хукна да се крие и да се блъска по вратите bl)
- Независимо от малките си размери, минипинчерът се осмелява да предизвиква десет пъти по-едри от него кучета и има навика първо да хапе, а после да задава въпроси.
С някои пинчета, може и да е така, но моя обожава и малките и големите кучета. В повечето случай е без поводи и когато види куче тича d) при него да го подуши (без да лае и без да хапе) след това се връща при мен 1super
От скоро имаме и коте, което Чочко може и да си мисли, че е плъх ouu Виждам го на няколко пъти да застава в стойка на три крака и да дебне котарака.
И все пак мисля, че характера на едно куче (без значение от породата) си е индивидуален и по-скоро се гради и сформира от стопаните му r)
Публикувано: 11 July 2006 - 02:50 PM
На прозореца в спалнята е паднало гълъбче дето неможе да хвърка още-и издава едни пронизителни звуци от които изпадам в състояние на бяс-а Чафун в екстаз.Само му е окото там и се чуди как да го докопа-
Галя бъди сигурна че Сарка ще жали многооооо като я зарежеш.Майкати да пусне на свобода цялата ферма и тя ще се забавлява.
Публикувано: 11 July 2006 - 03:04 PM
Цитат
Skipper w) е станал вече голяМ мъЖ 1super
Вие от къде бяхте? И кога скоро (за разходките де)? Ще можете ли да дойдите на пинчи срещата dribble dribble dribble
Гале, Саричка ще я вкарат в пътя b) ще забрави да се звери на другите животинки. Пробвахте ли я - яде ли когато някой друг и дава?
Щото аз се точих миналото лято да ходя без Чочко на море, ама не бях стигнала морето когато ми казаха: -Идвай си го взимай, че неще нищо да хапне oleeee
Публикувано: 11 July 2006 - 03:09 PM
Цитат
Ми прибери го бе Лина worthy Чафунчо нищо няма да му стори... Като те знам как ще се рошниш и ще съжаляваш ако падне това гълабче ouu
Кажи на Чафи, че това е мини пингвинка b)
Публикувано: 11 July 2006 - 06:57 PM
Публикувано: 11 July 2006 - 09:06 PM
Цитат
Аз първа се нареждам за гълпинчетата. Искам близначета l)
Гали, днес таман се засилих да снимам кученцата ,че станаха много готинки ,но съм си забравила фотоапарата на вилата. Тюх ,че ме фана яд. ouu
Утре ако го взема обезателно ще ги снимам .
Публикувано: 11 July 2006 - 09:42 PM
Кети ами ти сега ме хвърли в тревога като до сега аз съм си я хранила не знам дано да не прави проблем на маика ми .В краен случаи ще карат на кренвирши десет дена oleeee дано да слуша че малко и е на маика ми другата работа ами и
Сарка да и създава проблеми .
Лина прибери го гълъбчето че ще стане вечеря на някое коте .
Не знам какви ловци са пинчерите ама нашата Сарка се е специализирала в ловенето на мухи тича из стаите и не дава муха да бръмне .
Целувки на всички сладури
Публикувано: 12 July 2006 - 01:09 AM
Цитат
Вие от къде бяхте? И кога скоро (за разходките де)? Ще можете ли да дойдите на пинчи срещата dribble dribble dribble
Къде ще е пинчи срещата? Ние сме от Варна. Преди седмица сложихме последната ваксина и след няколко дена мислим вече да излизаме по разходки. Малката бълхичка едва изтрайва, пощуря затворена в къщи r) Обаче преди два дни забелязах, че му е излязла една бучка под кожата, отдясно, малко по-напред от задното краче и много се тревожа. Утре сме на доктор, дано не е нещо сериозно. Аз си помислих, че може да е от ваксината, но не минава, а сякаш расте. s)
Публикувано: 12 July 2006 - 08:52 AM
Гали , днес ще си взема апарата и ще им направя една фото сесия на мъниците.
Публикувано: 12 July 2006 - 10:42 AM
Току що нахраних съседната ферма-малиии мног гладни псета-та че все женски ги събират.Сигурни ли сте за Бор--?Скипър ходи да убиеш дофтора-или му направи и на него една буца a)
Публикувано: 12 July 2006 - 11:08 AM
Ми кой ще му даде да го хапне бе Кети--нали се е залепил кат сопол за мен-как ли ще го изпусна от поглед та чак да остане перушината само--наистина не знам кво стана с пилето.
А за яденето верно от вчера се челъми нещо-сега яде малко гранулка -ма едно по едно ми го взимаше от устата.Кеф ми е кат гледам съседските псета b) броиш 1-3 и всичко е изядено.Що и мойто не гълта така b) b)
редактирам----Чафи лае на терасата и отидох да видя--Кети ся са две гълъпчета дето не хвъркат-разхождат се по простора миииииии oleeee
Публикувано: 12 July 2006 - 11:09 AM
Anche, мисля че е точно на мястото на ваксината, но понеже е голям дивак и на всекиго в къщи му се е случвало да го понастъпва или подритва, сега всички сме притеснени да не сме го повредили ние. А иначе се ваксинираме и преглеждаме в Обединена ветеринарна клиника на бул.Царевец. Вие къде ходите? А там последния път ми казаха, че сме вън от нормата за минипинчер, понеже на 3 месеца тежим 1.5кг, така ли е? Не че ще си го обичам по-малко, ако ще и доберман да излезе. dribble
Публикувано: 12 July 2006 - 11:24 AM
Цитат
оф-ф-ф-ф oleeee да отдъхна r)
Да не е преял и сега да си почива - мойте диванета, два дена си хапват добре и на третия почивка. Иначе Лъки е c) вечно гладен - тоз мъник ми пълни душата и ми изяжда ушите.
Skipper, и ние сме имали малка бучка на гръбчето от ваксината - за две, три седмици се разнесе 1super А за килограмите - няма да стане повече от 4 - 4.500кг. което си е баш в нормата -стандарта super best Сега като започните с разходките ще се източи и няма да натдава толкоз много. Колко см. е висок?
Публикувано: 12 July 2006 - 11:31 AM
Анче защо пък да се разнася цяла год тая буца от ваксина--много време.Ми то и следващите ваксини ако ги бие така то се ще има кво да се разнася.Я смени доктора--ша ми прави кучето на буци a)