Мини Пинчер
Публикувано: 15 November 2005 - 04:02 PM
представям си ако го съберем всичките заедно каква игра ще падне, има да беснеят като луди r)
жалко само че сме от различни краища на БГ...
Публикувано: 15 November 2005 - 06:32 PM
Публикувано: 15 November 2005 - 09:17 PM
Публикувано: 16 November 2005 - 08:54 AM
а за море не смея и да помисля, незная как са вашите пинчери, обаче Чоки краде всичко, което може да носи, цигари, чорапи, блузи, телефони, абе всичко и го носи под дивана в кухнята, нещо като ни липсва, първо там поглеждаме, ако идеме на плаж с него, ще ни арестуват още първия ден l) l) l)
а що се отнася за пишкането, майка още с влизането му у дома го е научила в банята, щом усети че си върти дупето и хоп в банята, стане ли от сън, пак в банята, така докато не започне да стиска и сам да иска да влиза там super best
Публикувано: 16 November 2005 - 09:42 AM
Чафи, за съжаление само куче с родословие може да се яви на ринга, ама като те гледам колко си надъхана и убедителна.... super best
За морето s) Чочо сме го водили два пъти и реших, че пинчерите се чувстват най-добре когато са на море, затова ви го предложих. МееLа, ако обича да плува няма да му остане време за крадене. Чочо еднинственото лошо нещо дето прави е че като излезе от морето минава през някоя чужда хавлия да се отръска и избърше краката и тогава идва и си ляга на неговата.
А за Чоко s) нямам никаква идея. Но можем да попитаме Dog.bg аз от него получих информация - за закритата ми тема Ши-тцу.
След малко ще ви разкажа за един пинчер с размерите на Чоко как заплодил 13 пинчерки oleeee
Публикувано: 16 November 2005 - 09:56 AM
Цитат
За къпането можеш да я изкъпеш когато поискаш стига да е вечер и да е на топличко. Така поне на мен са ми казали нашите доктори. Бека е на три месеца и три дена и съм я къпала четири пъти. И си свикна,а Чочо го изкъпах чак четвъртия месец и до днес си се страхува и са му неприятни тези процедури.
За пишкането още е раничко, но това дето го прави из цялата къща не е хубаво. Влез в темата за новаци.... super сепер е има много полезна информация и за храната, бянята, пишкане и т.н.
Публикувано: 16 November 2005 - 12:40 PM
И ние нямаме родословие...за съжаление мини пинчер с родословие стига доста висока цена. Минимум 500 лева... Но имам идея да отида другата седмица на изложбата в София и да попитам добре де не може ли родословието да започне от нас w)
Значи според мен ако едно мини пинчерче отговаря на условията-в смисъл има всички белези на породата и е умно защо да не отиде на някоя киноложка изложба не спечели и положи началото на едно "дарво". Така че като разбера дали става ще кажа. b)
За пишкането - тъй като ние от бебе си оставяме Майлс сам в къщи той сам и се научи да пишка където трябва - в нашия случай е вестник. Нямаше как да го учим в банята, щото сме на два етажа, той седеше на първия през дена, банята е горе, а той не можеше да се качва и така ... Сега вече пишкаме и навън, но в повечето време на вестника w) В началото попиввах с вестник малко пикано и му го давах да души - само това съм правила за да му помогна да се научи. w)
Хайде чао от мен засега и целувки на всички w)
Публикувано: 16 November 2005 - 02:13 PM
Има един измислен развъдник тук в Ст. Загора за пинчери и родвайлери.
Пинчерките се 13 бр., а Бенджи е сам. И не ми е ясно, как така и 13 - те са се разгонили едновремено bl) но той се е понапънал и заплодил всичките за 4 дни.
Моя комшийка отива във въпросния развъдник да иска Бенджи, защото нейното Ники - 1.300 е разгонена. И те и казват: - Не става Бенджи е много болен, отслабнал и на лекарства s)
Сега се чуди дали да не вземе Чочо, ама и аз се чудя..... Харесвам я за снаха, ама ме е страх Чочо да не направи големи бебета.
Чоко май най-ще и пасне w)
Публикувано: 16 November 2005 - 03:28 PM
на това пинчи му е дошъл много секса l)
болен ли е наистина или е преуморен?
представям си колко бебета ще им се родят l)
чувала съм, че когато в развъдника са много женските, а един мъжкия се получавали често такива масови разгонвания, подсъзнателно всяка иска да бъде перфектната заплодена bl)
да са им живи и здрави всичките, пък друг път ще си знаят bravo
Публикувано: 16 November 2005 - 04:43 PM
Публикувано: 16 November 2005 - 04:50 PM
Цитат
мисля, че Mad_Max e малко изнервена
Публикувано: 16 November 2005 - 05:11 PM
Кристина Матева
Публикувано: 16 November 2005 - 05:21 PM
Цитат
Цитат
За къпането можеш да я изкъпеш когато поискаш стига да е вечер и да е на топличко. Така поне на мен са ми казали нашите доктори. Бека е на три месеца и три дена и съм я къпала четири пъти. И си свикна,а Чочо го изкъпах чак четвъртия месец и до днес си се страхува и са му неприятни тези процедури.
За пишкането още е раничко, но това дето го прави из цялата къща не е хубаво. Влез в темата за новаци.... super сепер е има много полезна информация и за храната, бянята, пишкане и т.н.
Иначе се чувства компетентна да раздава съвети... a)