Публикувано: 14 August 2006 - 10:21 PM
Ами мишката няма име още. Вчера доктора каза ,че била малка тато лястовичка b) . Веднага като я взех и при дофторите за обезпаразитяване. Странно ,но не изхвърли нищо bl) ,а аз мислех ,че е бъкана. Или дозата и е малко или пък си е чиста(това и като го вида не го вярвам). После веднага я изкъпах и я нахраних.Храня си я с консерва, със суров жълтък и ........,а познайте ,де......кърма l) Мъжа ми се майтапи ,че сега вече няма да ми се дава съвсем ,защото ми било бебе Смешката тича и дупето и понякога е по напред,хапи ни и чак разстърсва глава,като влезем в стаята и опъва едно смешно вратле....и може да вие oleeee . Няма нито един зъб ,но ми дъвчи всички пръсти и ги прекарва към мястото на кътниците. Количката е в тази стая и ме хваща страх да не изгризе гумите l)Ама много мъничка ми се вижда. Днес я претеглих и закова на 300г bl) , а изглеждаше и по-дребна даже. Все се каня да я снимам ,но направо не мога да насмогна с всичко ,а и тя е толкова щура ,че ме е страх да я изнеса на терасата ,че може да се отскубне и за секунди да се мушне и да падне.Трябва ми по-голям екип за снимките l) . Днес пропуснахме плажа ,за да я храня по-честичко. Утре смятам да я оставя сутринта,че имам куп задачи ,защото Рали ще ходи с майка ми на почивка и ще стягам багажи.
Другите кученца изглеждаха по-добре и дано като са по-малко да им стига храната. Предложих да взема по слабото ,но нищо не стана ,а си и прзнавам ,че не настоявах прекалено много ,защото ако някое умреше щях аз да съм виновната ,че не съм ги оставила да сучат s) Вече ги дохранват и дано да се оправят и да не вали.
Питя е направо откачила.....ръмжи ,тича ,хапе , скача и даже мъкне играчки и навън. Из цялата къща се търкалят кожени кокали,но уви - зъбите се непоклащат.
Katrina, писаната ще може ли да ходи? Като казваш ,че е сивкаво и женско ,значи има и малко жълто или бежево по нея. Като си го вземеш да ни го покажеш . Дано бързо да се оправи Найденка.
Наде ,като видиш моите гадинки ще разбереш ,че са малко аксесоарите по кучето от снимката даже.