Мини Пинчер
Публикувано: 12 August 2006 - 01:49 PM
И ако го оставиш кърлежчето при Бушката да му сложиш як наморник ,че да не глътне някой голем пес там.
Като го гледам на снимките Чафун е в супер форма(пу,пу да не ме чуе девола) , а и не си казвала за скорошно устройство...вероятно си е много добре и не се притеснявай.
Публикувано: 12 August 2006 - 02:02 PM
Стига с тези килограми щото мен ме хвана срам само аз ли съм бухнала като козунак . oleeee
Вашите сладури сменят ли си козината сега в къщи всичко е в космалаци от
Сарка купих и по прапоръка на Кети едни витаминки и започнах да и ги давам дано има ефект че ми омръзна само да ходя с прахосмукачката след нея .
Публикувано: 12 August 2006 - 02:19 PM
И моите все някой току започва да сменя козина. Много силно пада преди да се разгонят.
А зъби ще вадя ,че започнаха да правят дупки в горното небце и ще изкривят захапката или зъбите.
Публикувано: 12 August 2006 - 02:56 PM
Цитат
Сарка купих и по прапоръка на Кети едни витаминки и започнах да и ги давам дано има ефект че ми омръзна само да ходя с прахосмукачката след нея .
Оф-ф-ф не ми напомняйте за тези коСми, че в нас е ФУ от космите на Аби ouu
Чочко е толкова плешив, ама и той си сменя в момента козината.
Гале ако искаш да стане по-бързо - бяня само с вода, като изсъхна на разходка и под формата на игра или милване й обръщай косъма на обратно от опашката към главата (ама, че се изказах... дано да ме разбереш) Забелязала съм, че така най-много падат. А витамините са за новата козина, за зъбките, за нерваната система, за имуната, за зрението и т.н. - за всичко от което има нужда твоята Сарка w)
Специално за зъбите на Аби мисля, че най-много ги изтормозихме с въже - тези по зоомагазините с два възела. Аз го държа за единия възел, а тя дърпа другия, може и с настъпване wink на възела де oleeee не на кучето.
Публикувано: 12 August 2006 - 03:07 PM
Как така правят дупки??? Кои зъби старите или новите? Аби като я взех на два месеца и си имаше дупки -до рани -на долното небце от горните зъби. Незнам дали знаете, че е с обратна захапка. И сега от новите зъби се появиха леко забележими дупчици, но се оправиха.
Публикувано: 12 August 2006 - 05:54 PM
КЕТИ аз ако ям по пет пъти на ден сигурно ще се търкалям аз само обядвам и вечерям и пак съм си дуда ама какво да правя ген
Публикувано: 13 August 2006 - 05:35 PM
Прикачени файлове
-
SSA41284.JPG (139.16K)
Брой сваляния: 64
Публикувано: 14 August 2006 - 12:34 PM
Аз вече си имам от вчера една мишка дето щъка и се прави на голямо куче и хапе. Ама като се разиграе и все кълбета прави.
Публикувано: 14 August 2006 - 05:53 PM
Цитат
Анче, ако обичаш без такивааааа! Моля, казвай на ред - коя е мишката, как се казва, пол, цвят, кг., кой хапе, защо го хапе (ако знаеш дееее b) )?
А за пингвинката (love) ей тва е, куче за пример и на ХОРАТА - води си дамата на всякъде, обича си я, уважава си я... w) как да не ми е любимец l) лошото за мен е, че ми е много далече (love) иначе ще го побърквам от цалуфки b)
Публикувано: 14 August 2006 - 07:25 PM
Анче колата я оправихме, но тръгнахме в петък сутринта за София и за съжаление не можах да се обадя и да дойда пак на Варна. Искаше ми се поне делфинариума да видя, но и това не успях. Мисля да го направя на 7-8-9-10 септември. Тогава ще съм служебно на Константин и Елена и мисля че ще имам време. :)
За килограмите стига сте се тюхкали...всички изглеждате чудесно. Аз като се върнах от морето и се претеглих 52,5...никога не съм била толкова...ама чудо голямо :))) Аз много се надявам да имам дечица и да изглеждам като вас като ги родя!
За зъбките на Майлс - той последните ги смени на 10-11 месеца...много късно. Аз се уплаших че ще ги вадим, но той взе сам се справи. Бяха му останали долните два странични. Но ние сме само на сухи храни и постоянно някакви играчки икожи за търкане на зъбки.
Сега живот и здраве ще си имаме и ние друго домашно животинче-коте. :) В петък като се върнахме от морето, спахме една вечер в София и после на ДОбринище за един ден. Та на връщане от там на едно кръстовище в София видяхме прегазено коте. Не можахме да спрем, а то почти до нас и СТас изтича после. За късмет една девойка го беше взела и ние поеме от там. Откарахме го на лекар, веднага система, щото бая кръв имаше и днес ходих да го видя. Първо го кръстих Лъки, но казаха че не е късметлийско име и сега е Найдена :))) Правихме снимки, за щастие нище видимо счупено, но има мозъчна травма. И сега още един ден е там и утре ако всичко е наред ще си го вземем да го лекуваме у нас. :) Мъничко е на около 2-3 месеца - сивкаво. :)Абе голяма сладурана!
Утре надявам се да имам повече време да сложа снимките всички от Варна на работа. Хайде до скоро и много целувки от нас с Майльо!
АА Кети надявам се да се представим добре ние, имаме си кандидат снаха от Бургас и скоро надявам се да ги срещнем и да видим какво ще правим :))) Другата година живи и здрави ще се постараем да станем татко. :)
Публикувано: 14 August 2006 - 07:36 PM
Публикувано: 14 August 2006 - 08:35 PM
Кети вече сме в Ракитово всички--само се наканете и добре дошли.
Анче ти бебето ли си взе?Я давай подробностиииииии
Публикувано: 14 August 2006 - 09:42 PM
Imam edin vapros Prity ima herniq a sega kato se razgoni iskam da i zaplodq dali 6te izdarji na bremennostta?!
Публикувано: 14 August 2006 - 10:21 PM
Другите кученца изглеждаха по-добре и дано като са по-малко да им стига храната. Предложих да взема по слабото ,но нищо не стана ,а си и прзнавам ,че не настоявах прекалено много ,защото ако някое умреше щях аз да съм виновната ,че не съм ги оставила да сучат s) Вече ги дохранват и дано да се оправят и да не вали.
Питя е направо откачила.....ръмжи ,тича ,хапе , скача и даже мъкне играчки и навън. Из цялата къща се търкалят кожени кокали,но уви - зъбите се непоклащат.
Katrina, писаната ще може ли да ходи? Като казваш ,че е сивкаво и женско ,значи има и малко жълто или бежево по нея. Като си го вземеш да ни го покажеш . Дано бързо да се оправи Найденка.
Наде ,като видиш моите гадинки ще разбереш ,че са малко аксесоарите по кучето от снимката даже.
Публикувано: 14 August 2006 - 10:34 PM
Цитат
Imam edin vapros Prity ima herniq a sega kato se razgoni iskam da i zaplodq dali 6te izdarji na bremennostta?!
Добре дошла! Ще те помоля да пишеш на кирилица ,че бая се зверих.
Котките ,които имат малки в близост до мястото където минавате са много агресивни и даже тичат след кучетата и ги преследват n) .
Каква е хернията-пъпна или ингвинална или друга? Не ти препоръчвам да я заплождаш преди да я оперираш и да се коригира проблема. На каква възраст е ? Я раздуй повече за нея ,всички ще искат повече инфо.
Публикувано: 14 August 2006 - 11:43 PM
Дето съм писала за Питя малко съм го обяснила кофти и звучи ,че тя е с непаднали зъбчета. Става въпрос за двете -Мая и Лиляна, те са зъбатките.
Публикувано: 15 August 2006 - 09:41 AM
Добре дошла на pin4er4eto 1super
И сега като сте писали толкова много и все за различни неща.... и се чудя от къде да я подхвана oleeee
Катрина bravoS за писанка - дано да се оправи бързо, да се сдушат с Майлс и много да ви слушка и радва. Нашият Лъки е направо досаден от толкава гальовности вечер.
За цигарите споко - днес ми е 9-ти ден и съм отслабнала с два кг. - това е от инат b)
Ancheto, ми и на тебе бравос за бебчо - няма нищо по-хубаво от кърмата 1super и що да ти се смеем??? А ако беше взела маймунчето, щях да съм ти на гости точно след 5 часа b)
Лина - ще го измислим. Тези дни ми е малко натоварено, че си имам двама кръщелника и се заточват едни рожденни дни, семейни празници, единия е първокласник и се сещаш дееее r)
Мойте диваненца са добре особено АБИ - най-дебре още си пишка и ака в къщи, беля след беля ouu това космато същество няма да влезе в кучешкия път и тва е ouu
Публикувано: 15 August 2006 - 08:58 PM
Добре дошла на pin4er4eto наистина пиши на кирилица че е голям зор с четенето и първо оправи проблема с хернията и тогава мисли за бебета .
Анче много се радвам че си взела бебчо Стефито не се ли сърди че и вземаш от млякото .Къде работиш че си имате маймунчета на работа ?Аз щях да съм втората след Катрина дето щеше да ти е на гости във Варна много ги обичам тези животинки . w) Чакаме снимки на новото попълнение.
Катрина от къде го извади този инат за 9 дни 2 кг. не мога и това е а някой се е появил с нещо сладко а ми е паднало пердето oleeee хляб мога да не ям но без сладко не мога .
Вчера ходих да питам лекаря на Сарка какво да правим със зъбките дали да я почакам още малко или трябва да ходим да ги вадим .Оказва се че тряба да се вадят ако е по хладно в събота ще я заведа ако ли не ще е другата седмица .