Мини Пинчер
Публикувано: 15 August 2006 - 10:00 PM
Моят дивак вече е на 4 месеца и 10 дни, а още всичките му зъбки са си в устата. Хапе и гризе де що свари, но явно не им е дошло още времето. И ушите изправя само когато поиска, а като ги загърне на главата, е много смешен. Сега дреме в краката ми доволен и преял от пицата, но само да мръдна и наостря уши, да не би да ме изпусне. w)
Онзи ден го разходихме малко из Морската, като половината от пътя мрънкаше и се опитваше ако не да се закачи за полата ми, то поне за някоя обувка. Голяма радост е за малките деца, една майка я чух да обяснява на малкото си момиченце: "Но мамо, това не е котка" b) b) Други познати се оплакват, че малкият им племеник вече води преговори за пинчерче, откакто си поигра със Скипър. r) r)
Публикувано: 15 August 2006 - 10:14 PM
Браво, Кети, за силната воля bravoS .Много се радвам когато някой победи себе си. Ти да не би да си скорпион?
Благодаря за честитките, че аз съм Анна-Мария и съм и курбанджйка днес .
Честит празник и от мен на всички именници и празнуващи!!!!!!
Гали, за сладкото направо ме е срам да кажа. Уж купя нещо да има ако дойде човек на гости и след половин час хвърлям кутията. Или аз или мъжа ми сме се погрижили да не се развали. s)
Аз докато напиишааа и Skipper писала вече.
Да си жива и здрава . Мъника постепенно ще свикне на разходка. А така зарибявай народа с най-хубавата порода super best bravoS Някой ден ще се уговорим да се видим ,но сега ми е ужасно натоварено ,а и чакам още да стане напечено покрай зверчетата.
Публикувано: 16 August 2006 - 08:08 AM
Keti - евала наистина, и за куража да отказваш цигари и за инат-а да не се натъпчеш! 1super
Anche и аз много исках много маймунка, по едно време почи се бях наканила да си взема, но точно поради причините дето ти изтъкна да не вземам се отказах. Все пак съм с надежди за деца и малко множко би ми дошло! Браво за грижите на малкото същество, бързо го снимай че вече нямаме търпение да го видим.
Найденка вчера си я взех от болницата, оня ден ходих да я видя и я карах на ренген, за щастие няма нищо счупено, после я оставих още един ден в клиниката и вчера 1 взех да видим как ще се чувства в домашни условия. Е добре е :))) Тя е ударена в главата от лявата страна, и цялото тяло е като леко изместено-криво, но не ми е ясно дали не е просто щото е адски слаба. Доста кръв беше изгубила. Има лека травма на нослето, малко бузката и е хлътнала и ущенцето и ранено, имаше сътресение защото изпадаше в унес от време на време, но вчера си беше добре у дома. Лошото е че има адски много бълхи, а не можем да и правим нищо, докато не се орпави напълно. и ...........Майлс се страхува от нея :)))))))))))))))))) Но мисля ще свикне. Моя бъзльо...ех обичам го това мъниче. Обичам ги и всичките ваши мъници и мнооого да ги нацелувате от мен. w) w) w) Аз почвам да работя :)
Публикувано: 16 August 2006 - 08:48 AM
Цитат
Браво бе Катрина....кой ти каза, че нищо не може да се прави??? Ще чакаш и Майлс и Вие да бахлясате ли? Вземи тапилант и я напудри, но първо излезте на балкона - балхите ще се разбягат, ако някоя остане ще е толкова зашеметена, че ще можеш да я хванеш без борби. Една чаша с вода и квото хванеш - давиш 1super След около 1-2 часа няма да има и следа от тези подскачащи гадинки wink
Публикувано: 16 August 2006 - 09:45 AM
Публикувано: 17 August 2006 - 08:41 AM
Кога ще пуснете снимки на новите попълнения чакаме с нетърпение да ги видим
Целувки на всички мъници .
Публикувано: 17 August 2006 - 11:23 AM
Катрина ,напръскай писа с Фронтлаин,нищо няма да и стане. Тя частична пареза ли има или само от болката ходи извита? Щом се разнася оттока и няма разкъсвания ,значи че ще се оправи до седмица.
Кети ,твоята АБИ ще е точно на подходяща възраст за състезанието по фрийстайл, я да вземеш да я запишеш тъз фурия. А ние ще сме от клакьорският състав worthy worthy worthy drink drink drink .
Мъничето ми е много зло...хапе ,ръмжи ,тича(търкаля се) абе много е смешна.Джафкането и е все едно имам новородено коте,толкова е тихо и малко по-силно вие b)
Чудя се дал да и измислям име, стах мие е да не се привържа много и да си я оставя oleeee и за това много не се навъртам при нея. Понякога даже и Стефито участва в храненето и l) Тя все се опитва да докопа някой преминаващ
Публикувано: 17 August 2006 - 01:13 PM
Тя все още дори има кръв по главичката, която не съм мила заради това.
Котето е с наранена глава от дясната страна и е засегнато и вратлето и ушлето и носа и устата, затова не ми дават да я къпя и нищо. Днес за последен ден ще бият антибиотик и от утр почваме хапчета и ще я изкъпя, но засега нямаше как.
Ще чистим после всички и така :) Макар че да си кажа честно като я взех и утрепах две по нея и после в къщи не съм виждала..нито усещам по мен, нито по Майлс.
Лина котенцето живо, ама жална картинка засега...но ще се оправи, само мозъчно възпаление да не стане, ама уж от това сега я предпазват. Анче мисля че само от болката ходи извита, защото от снимката нищо не видяха. След месец два пак ще я снимаме като порасне малко да видим пак.:)
При нас не е много топло, но аз така съм доволна, че нали вече съм на работа:) Даже вчера се покрихме с Майльо с юрганчето за през ноща :))))
Целуваме вии и до скоро w)
Публикувано: 17 August 2006 - 02:31 PM
Цитат
Анче говориш за война в мирно време worthy , че е фория Абито -ДА, ама кви ти танци oleeee аз губя надежда, че ще я науча да си върши работите на вън... s)
Katrina, ми остава ни само да стискаме палци и да се молим worthy за Найденка w)
Публикувано: 17 August 2006 - 08:59 PM
С тези ми гадинки нямъх възможност за големи разходки и се проточи обучението.
Аз пък сега си блъксам главата с кражби от масата ,но никога ако съм там. Веднъж ми краднали GSM-а a) Днес бая строих Мая ,че я хванах в крачка и ми беше прекипяло ,че сутринта някой беше лепнал палачинките bash bash ах ако го бях хваналааа. Много са ми и лошото е ,че нямам време за възпитание и съм по лоша като ги хвана. Бая им се изкрясквам ама си мисля ,че не им взимам страха изобщо ouu oo
Публикувано: 18 August 2006 - 06:50 AM
Прикачени файлове
-
IMGP6442.JPG (529.67K)
Брой сваляния: 58
Публикувано: 18 August 2006 - 07:55 AM
Анче и Сарка много обича да си крадва от масата l) Един ден малкия син си правел филийки за закуска отишъл да си вземе нож и чиния и като се обърнал половин кренвирш мистериозно изчезнал след малко нашата калпазанка се появила облизвайки се изпод масата dribble
Момичета да знаете какъв е цирк в къщи Сара нали си е свикнала да тича като луда в къщи носейки любимите си играчки а аз изпрах килимите в неделя и не можаха да изсъхнат че да си ги прибера от село .Сега като се засили от коридора и в хола влетява с голяма скорост и започва едно падане Сарка на една страна играчките на друга oleeee и тя милата става и започва да мига на парцали учудена какво е станало .
Катрина дано Найденка да се оправи а пък с бубите ще се оправяте после .Като казах буби че се сетих за Сара специализирала се е в ловенето на мухи че на всичкото отгоре и ги яде .Направо отврат NNN
Отказах се да я водя в събота на лекар много е горещо и не искам допълнително да я тормозя .Зъбките ще постоят още малко дано другата седмица да е по хладно .
Публикувано: 18 August 2006 - 08:08 AM
Публикувано: 18 August 2006 - 02:24 PM
Ето линка
http://snimka.bg/alb...?album_id=53264
Публикувано: 18 August 2006 - 05:31 PM
super best Ира здравей и от мене-ама ние сме малогабаритната тема за пинчетата,Тито се класира при по-големичките l) l) l) това няма обаче да ни пречи да си бъбрим.....

Публикувано: 18 August 2006 - 07:57 PM
Публикувано: 18 August 2006 - 08:36 PM
Публикувано: 18 August 2006 - 11:29 PM
Привет, tito. Много ми хареса снимката искам ощеее. Аз пък ще ви пусна снимки и на Робин (той е наи едър от всички тука)
Моето Рали от вчера е на почивка в Тетевен и ми е тъжно.
Най- малкото ми бебе пък вчера цели 15 ч отказваше да яде каквото и да и дадях колкото и вкусно да го правих. А проблема бе ,че имах запитване за нея и хората искаха да я вемат скоро и аз не сложих кърма в храната. Уви ,не близна даже. Отварях и отварях консерви ,ноооо ....не. Като и сложих кърма и всичко си омете и стана като кърлеж l) . Ами сега как ще го продавам туй глезанче? oleeee Да се похваля ,че е напълняла и тежи 380г вече.
Ето ви и снимки:
Арчо
Прикачени файлове
-
300....jpg (51.4K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 18 August 2006 - 11:34 PM
Прикачени файлове
-
Picture_615.jpg (60.9K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 18 August 2006 - 11:36 PM