Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1761 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 August 2006 - 01:49 PM

Лина ,не им обръщай внимание на такива дето няма да целуват куче. Майка ми винаги се възмущаваше ,че хората си мамосват кучетата и се заричаше ,че никога не би направила такова нещо ,защото са животни. Да ама като си взехме първото куче(мелезче с къси крака) постоянно се чуваше "ой, на мама ,хубавеца " и т. н. Отстрани някой много приказват ,а като им дойде на главата и им влезе под кожичката ,ела ги снимай само .
И ако го оставиш кърлежчето при Бушката да му сложиш як наморник ,че да не глътне някой голем пес там.
Като го гледам на снимките Чафун е в супер форма(пу,пу да не ме чуе девола) , а и не си казвала за скорошно устройство...вероятно си е много добре и не се притеснявай.

#1762 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 02:02 PM

На Сара и останаха два кучешки зъба за вадене ама не знам кога ще я заведа .Кети я казвай с какво ги морите зъбките че да ги почваме и ние l) от морето и донесох кучешки бисквитки и всеки ден си хапва ама ефект няма .
Стига с тези килограми щото мен ме хвана срам само аз ли съм бухнала като козунак . oleeee
Вашите сладури сменят ли си козината сега в къщи всичко е в космалаци от
Сарка купих и по прапоръка на Кети едни витаминки и започнах да и ги давам дано има ефект че ми омръзна само да ходя с прахосмукачката след нея .

#1763 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 August 2006 - 02:19 PM

Гали ,хич не се притеснявай за килата ,защото на Лина и Кети не са им сверявани кантарите в метрологията wink . Те тъй казват ,че да ни покажат ,че са много гижовни и не им оставало време да се хранят.
И моите все някой току започва да сменя козина. Много силно пада преди да се разгонят.
А зъби ще вадя ,че започнаха да правят дупки в горното небце и ще изкривят захапката или зъбите.

#1764 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 02:56 PM

Цитат

Вашите сладури сменят ли си козината сега в къщи всичко е в космалаци от
Сарка купих и по прапоръка на Кети едни витаминки и започнах да и ги давам дано има ефект че ми омръзна само да ходя с прахосмукачката след нея .

Оф-ф-ф не ми напомняйте за тези коСми, че в нас е ФУ от космите на Аби ouu
Чочко е толкова плешив, ама и той си сменя в момента козината.
Гале ако искаш да стане по-бързо - бяня само с вода, като изсъхна на разходка и под формата на игра или милване й обръщай косъма на обратно от опашката към главата (ама, че се изказах... дано да ме разбереш) Забелязала съм, че така най-много падат. А витамините са за новата козина, за зъбките, за нерваната система, за имуната, за зрението и т.н. - за всичко от което има нужда твоята Сарка w)
Специално за зъбите на Аби мисля, че най-много ги изтормозихме с въже - тези по зоомагазините с два възела. Аз го държа за единия възел, а тя дърпа другия, може и с настъпване wink на възела де oleeee не на кучето.

#1765 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 03:07 PM

Анче, яма като прасенце по ПЕТ пъти на ден super best време за хапване и пийване винаги си намирамммм.

Как така правят дупки??? Кои зъби старите или новите? Аби като я взех на два месеца и си имаше дупки -до рани -на долното небце от горните зъби. Незнам дали знаете, че е с обратна захапка. И сега от новите зъби се появиха леко забележими дупчици, но се оправиха.

#1766 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 05:54 PM

Кети аз и купих специална четка за космите и като почна да я реша по нея се събира козинка за пуловер да и оплета oleeee отделно още толкова по земята .
КЕТИ аз ако ям по пет пъти на ден сигурно ще се търкалям аз само обядвам и вечерям и пак съм си дуда ама какво да правя ген

#1767 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 August 2006 - 05:35 PM

Чафи на разходка на Цигов Чарк--каталяса от тичане.

Прикачени файлове

#1768 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 August 2006 - 12:34 PM

Не го оставяте намира тоз пингвин. Голяма лИбоф.

Аз вече си имам от вчера една мишка дето щъка и се прави на голямо куче и хапе. Ама като се разиграе и все кълбета прави.

#1769 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 05:53 PM

Цитат

Аз вече си имам от вчера една мишка дето щъка и се прави на голямо куче и хапе. Ама като се разиграе и все кълбета прави.

Анче, ако обичаш без такивааааа! Моля, казвай на ред - коя е мишката, как се казва, пол, цвят, кг., кой хапе, защо го хапе (ако знаеш дееее b) )?

А за пингвинката (love) ей тва е, куче за пример и на ХОРАТА - води си дамата на всякъде, обича си я, уважава си я... w) как да не ми е любимец l) лошото за мен е, че ми е много далече (love) иначе ще го побърквам от цалуфки b)

#1770 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 06:00 PM

Очаквам Аpсо да се появи и тук victoryVVV
Ще я призная ако ни покаже танцуващо пинче super best
Катрина, вие с Майлс сте единствените дето може да ни отсрамите и да покажете на какво са способни пинчетата - започвайте да тренирате wink

#1771 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 07:25 PM

Здравейте пак от нас :) Ние пак се изгубихме за малко...Почвам да раазказвам аз отдалече и да отговярям на въпроси :)
Анче колата я оправихме, но тръгнахме в петък сутринта за София и за съжаление не можах да се обадя и да дойда пак на Варна. Искаше ми се поне делфинариума да видя, но и това не успях. Мисля да го направя на 7-8-9-10 септември. Тогава ще съм служебно на Константин и Елена и мисля че ще имам време. :)
За килограмите стига сте се тюхкали...всички изглеждате чудесно. Аз като се върнах от морето и се претеглих 52,5...никога не съм била толкова...ама чудо голямо :))) Аз много се надявам да имам дечица и да изглеждам като вас като ги родя!
За зъбките на Майлс - той последните ги смени на 10-11 месеца...много късно. Аз се уплаших че ще ги вадим, но той взе сам се справи. Бяха му останали долните два странични. Но ние сме само на сухи храни и постоянно някакви играчки икожи за търкане на зъбки.
Сега живот и здраве ще си имаме и ние друго домашно животинче-коте. :) В петък като се върнахме от морето, спахме една вечер в София и после на ДОбринище за един ден. Та на връщане от там на едно кръстовище в София видяхме прегазено коте. Не можахме да спрем, а то почти до нас и СТас изтича после. За късмет една девойка го беше взела и ние поеме от там. Откарахме го на лекар, веднага система, щото бая кръв имаше и днес ходих да го видя. Първо го кръстих Лъки, но казаха че не е късметлийско име и сега е Найдена :))) Правихме снимки, за щастие нище видимо счупено, но има мозъчна травма. И сега още един ден е там и утре ако всичко е наред ще си го вземем да го лекуваме у нас. :) Мъничко е на около 2-3 месеца - сивкаво. :)Абе голяма сладурана!
Утре надявам се да имам повече време да сложа снимките всички от Варна на работа. Хайде до скоро и много целувки от нас с Майльо!
АА Кети надявам се да се представим добре ние, имаме си кандидат снаха от Бургас и скоро надявам се да ги срещнем и да видим какво ще правим :))) Другата година живи и здрави ще се постараем да станем татко. :)
User's Signature

Качена снимка

#1772 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 07:36 PM

Кети трябва човек да си внимава с килцата в твойто състояние аз само да кажа :))) без да те плаша :))) Аз винаги съм била като теб към 45 , и преди година и малко отказах цигарите - значи бях на 26г. Качих точно 5 кг за около 3-4 месеца, постепенно, щото не преяждах, но и не пазих диета. Просто отделителната ми система не сработваше много добре :) Та оттогава..нищо не мога да сваля, ама и не се мъча де :))
User's Signature

Качена снимка

#1773 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 08:18 PM

Разправяйте ми, че вашите буби са безопасни, ама не Ви вярвам! bl) l) (шега)
Качена снимка
User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#1774 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 August 2006 - 08:35 PM

nono nono на моя кърлеж за малко да му се наложи да му купя ей такова за око--на един ъгъл се сблъска със сиамка-мъжка.Ей че били долни тия котки-като изфуча и се изгърби и все едно плюе.То аз се втрещих та камо ли Чафун--подскочи с четирите крака b) разбягахме се в различни посоки.
Кети вече сме в Ракитово всички--само се наканете и добре дошли.
Анче ти бебето ли си взе?Я давай подробностиииииии

#1775 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 09:42 PM

zdr az sa6to imam pin4erka ivednaj si q razhojdah po edna uliza kadeto nqma koli i si pozvolih da q pusna ot sindjira i edna uli4na kotka kato q podgoni i i odraska uhoto i posle kato sednah na edna peika kotka doide i se podgotvi pak da napada no si gu6na6 mani4eto i q podgonih.a mejdo drugoto moqta krasaviza se kazva Prity!
Imam edin vapros Prity ima herniq a sega kato se razgoni iskam da i zaplodq dali 6te izdarji na bremennostta?!

#1776 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 August 2006 - 10:21 PM

Ами мишката няма име още. Вчера доктора каза ,че била малка тато лястовичка b) . Веднага като я взех и при дофторите за обезпаразитяване. Странно ,но не изхвърли нищо bl) ,а аз мислех ,че е бъкана. Или дозата и е малко или пък си е чиста(това и като го вида не го вярвам). После веднага я изкъпах и я нахраних.Храня си я с консерва, със суров жълтък и ........,а познайте ,де......кърма l) Мъжа ми се майтапи ,че сега вече няма да ми се дава съвсем ,защото ми било бебе Смешката тича и дупето и понякога е по напред,хапи ни и чак разстърсва глава,като влезем в стаята и опъва едно смешно вратле....и може да вие oleeee . Няма нито един зъб ,но ми дъвчи всички пръсти и ги прекарва към мястото на кътниците. Количката е в тази стая и ме хваща страх да не изгризе гумите l)Ама много мъничка ми се вижда. Днес я претеглих и закова на 300г bl) , а изглеждаше и по-дребна даже. Все се каня да я снимам ,но направо не мога да насмогна с всичко ,а и тя е толкова щура ,че ме е страх да я изнеса на терасата ,че може да се отскубне и за секунди да се мушне и да падне.Трябва ми по-голям екип за снимките l) . Днес пропуснахме плажа ,за да я храня по-честичко. Утре смятам да я оставя сутринта,че имам куп задачи ,защото Рали ще ходи с майка ми на почивка и ще стягам багажи.
Другите кученца изглеждаха по-добре и дано като са по-малко да им стига храната. Предложих да взема по слабото ,но нищо не стана ,а си и прзнавам ,че не настоявах прекалено много ,защото ако някое умреше щях аз да съм виновната ,че не съм ги оставила да сучат s) Вече ги дохранват и дано да се оправят и да не вали.
Питя е направо откачила.....ръмжи ,тича ,хапе , скача и даже мъкне играчки и навън. Из цялата къща се търкалят кожени кокали,но уви - зъбите се непоклащат.
Katrina, писаната ще може ли да ходи? Като казваш ,че е сивкаво и женско ,значи има и малко жълто или бежево по нея. Като си го вземеш да ни го покажеш . Дано бързо да се оправи Найденка.
Наде ,като видиш моите гадинки ще разбереш ,че са малко аксесоарите по кучето от снимката даже.

#1777 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 August 2006 - 10:34 PM

Цитат

zdr az sa6to imam pin4erka ivednaj si q razhojdah po edna uliza kadeto nqma koli i si pozvolih da q pusna ot sindjira i edna uli4na kotka kato q podgoni i i odraska uhoto i posle kato sednah na edna peika kotka doide i se podgotvi pak da napada no si gu6na6 mani4eto i q podgonih.a mejdo drugoto moqta krasaviza se kazva Prity!
Imam edin vapros Prity ima herniq a sega kato se razgoni iskam da i zaplodq dali 6te izdarji na bremennostta?!

Добре дошла! Ще те помоля да пишеш на кирилица ,че бая се зверих.
Котките ,които имат малки в близост до мястото където минавате са много агресивни и даже тичат след кучетата и ги преследват n) .
Каква е хернията-пъпна или ингвинална или друга? Не ти препоръчвам да я заплождаш преди да я оперираш и да се коригира проблема. На каква възраст е ? Я раздуй повече за нея ,всички ще искат повече инфо.

#1778 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 August 2006 - 11:43 PM

Ей, да не ми се смеете за осиновеното ми бебе. Аз да си призная бая се надявах една маймунка на работа да не си гледа бебето ,че аз да си го осиновя w) ама тя се оказа добра майчица и ме остави само с мечтите w)
Дето съм писала за Питя малко съм го обяснила кофти и звучи ,че тя е с непаднали зъбчета. Става въпрос за двете -Мая и Лиляна, те са зъбатките.

#1779 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2006 - 09:41 AM

Мочмичета честит празник drink
Добре дошла на pin4er4eto 1super
И сега като сте писали толкова много и все за различни неща.... и се чудя от къде да я подхвана oleeee

Катрина bravoS за писанка - дано да се оправи бързо, да се сдушат с Майлс и много да ви слушка и радва. Нашият Лъки е направо досаден от толкава гальовности вечер.
За цигарите споко - днес ми е 9-ти ден и съм отслабнала с два кг. - това е от инат b)

Ancheto, ми и на тебе бравос за бебчо - няма нищо по-хубаво от кърмата 1super и що да ти се смеем??? А ако беше взела маймунчето, щях да съм ти на гости точно след 5 часа b)

Лина - ще го измислим. Тези дни ми е малко натоварено, че си имам двама кръщелника и се заточват едни рожденни дни, семейни празници, единия е първокласник и се сещаш дееее r)

Мойте диваненца са добре особено АБИ - най-дебре още си пишка и ака в къщи, беля след беля ouu това космато същество няма да влезе в кучешкия път и тва е ouu

#1780 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2006 - 08:58 PM

Момичета честит празник и от мен да сте живи и здрави и много щастливи
Добре дошла на pin4er4eto наистина пиши на кирилица че е голям зор с четенето и първо оправи проблема с хернията и тогава мисли за бебета .
Анче много се радвам че си взела бебчо Стефито не се ли сърди че и вземаш от млякото .Къде работиш че си имате маймунчета на работа ?Аз щях да съм втората след Катрина дето щеше да ти е на гости във Варна много ги обичам тези животинки . w) Чакаме снимки на новото попълнение.
Катрина от къде го извади този инат за 9 дни 2 кг. не мога и това е а някой се е появил с нещо сладко а ми е паднало пердето oleeee хляб мога да не ям но без сладко не мога .
Вчера ходих да питам лекаря на Сарка какво да правим със зъбките дали да я почакам още малко или трябва да ходим да ги вадим .Оказва се че тряба да се вадят ако е по хладно в събота ще я заведа ако ли не ще е другата седмица .

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни