Мини Пинчер
Публикувано: 21 August 2006 - 04:07 PM
Ира моя Майлс също беше така 2-3 дена на морето и му биха само една венозна инжекция с витамини и му изтискаха жлезите, щото от тях също може да се получи коремно разтройство и се оправи. Казаха че е слънчасал, дано всичко е наред и с Тито скоро!
Целуваме ви w)
Публикувано: 21 August 2006 - 05:04 PM
Цитат
l) l)Ми Арчо ако е комбинирал мезе с ледена биричка BEER може и да го е пресякло oleeee l) l) l)

Публикувано: 22 August 2006 - 06:02 AM
Публикувано: 22 August 2006 - 11:35 AM
Цитат
Супер !!! Дано утре да щурее у вас.
Публикувано: 22 August 2006 - 04:10 PM
Като ми бяха малки децата--разболеят се-оздравеят и им купувах подаръци.Та бегай сега да купиш на Титко колело b)
Анче кво стана с Арчи--прояде ли?
На моя снощи му теглихме един бой с всички екстри.Скарах му се че беше пикал в спалнята(нас ни нямаше)ми той като се ядоса и като ми заръмжа -аз чак избегах в салона.Мъжа ми дойде и той да му се скара --ми направо му се метна да го хапе.Хич не обича да му повишаваме тон bl)
Половината нощ прекара във всекидневната(той така си реши)опитах се да го взема при нас пак ми се спуска.През ноща дойде да ми се умилква NNN Нещо взе да ни надвива тоя смърф b)
Публикувано: 22 August 2006 - 04:26 PM
Цитат
Всекидневна ли a) .... На простира за големите уши ще го защипя с щипки и ще виси докато каже: - Нема да пишкам вече в спалнята wink
Абе Лина, не знаех, че ти е толкова слаб angelpik когато започне да те похапва - подавай му краката, че да има с какво да ни пишеш l) b) wink
Публикувано: 22 August 2006 - 05:06 PM
Ще му залепа с тиксо мънинкоооо шишенце на патьо па да ръси навсякъде b)
Разправяй кво правят твойте разбойници--видяхте ли темата --лошите навици--в къщата на кучето?
Като гледам снимките oleeee ми то моя е направо да го сложа в рамка и всяка сутрин да го целувам за добро утро b)
На мама най-кроткото-най-красивото -най-послушното .....а бе най...най...
Публикувано: 22 August 2006 - 06:40 PM
Абе аз си се усъмних в нещо ,че преди да духна от къщи на разходката не му се прибираше и си душеше дупето ,ама немах повече време да го чакам. Е, за туй с парцала сега ouu
В момента се грижа за килцата си с кутия бамбони angelpik от шпица. Взеха си го хората ама нещо не ги одобрих. Представяте ли си ,че отишъл в зоомагазин и искал да си купи куче,защото загубил шпица. Собственичката вчера и казах ,че съм го намерила и тя му казала , а той :"Тя ,сега и пари ще ми иска ,нали?" момичето му казала да се обади и да се разбере с мен ,а той нещял. Накрая го придумала и той се обади и първо пита колко ще му искам oleeee . Че да не е мой да го продавам. Както и да е ,поне и аз се оттървах. Кучето се казваше Елвис и беше много добро за породата си.
Лина ,не слушай Кети ,а сваляй Чафун от простира bash . Да видиш и Арчо като откачи и си мисли ,че може да хапе. А като му духнеш под опашока и се свива l) .
Публикувано: 22 August 2006 - 09:41 PM
Да ви се оплача момичета нашата Сара ще става вегетарианка яде домати краставица сирене картофи че одеве я пробвах и патладжан яде но ми отказва месо направо на маймуна ме направи тая калпазанка .Вчера и дадох пиле с ориз хапна малко от мръвката и ориза и това и беше яденето oleeee Купичката с гранулите от четири дни стои пълна гранулка не хапва .Русенско варено и дадох и него отказа (love)
Публикувано: 22 August 2006 - 10:34 PM
Тоз Арчо вече прекалява. Нестига ,че дрищи ами и кръв сери bl) .Направил едни локви и то в късен час. Иначе е много щур и хапна мъничко пиле. Тъпун сигурно е ял на вън нещо ама какво ли bl) .
Край с лошите новини вече. От утре да няма лоши неща и само да се хвалим с весели новини worthy worthy worthy
Публикувано: 23 August 2006 - 08:33 AM
Ентерофермент-ориз-сулфагванидин--действай s)
Галя ако е много топло при вас-от това е-Пък и зеленчуците са полезни b)
От как Чафи е на диета съвсем се е ошишкавил.
Публикувано: 23 August 2006 - 11:02 AM
Пак ще пиша като мога
Публикувано: 23 August 2006 - 01:25 PM
Публикувано: 23 August 2006 - 03:54 PM
А моя мъник в жегите се спука да яде-каквото му подадеш всичко омита чак се налагаше да му дърпам чинийката,друг път хапне малко и си остави полвината ,и е надебелял-като бременна мравка е l) l) l) като се наяде!!

Публикувано: 23 August 2006 - 04:48 PM
След 28 дена Чоко ще родява мравчета bl) Тогава ще бъде направена тема в БЕЗ ДОМ с главен герой родилката Чоко.Моля осиновителите да се записват предварително че ша им изгубим бройката b) Почвам да права списък с имената на мравчетата(колко ли требе да е дълъг)
Направо съм в стрес --- Чафи от кой да забременее oleeee b)
Публикувано: 23 August 2006 - 07:16 PM
Цитат
Направо съм в стрес --- Чафи от кой да забременее oleeee b)
l) Твойта работа да не стане като... едно време.... през зимата ..един ракитовец беше парцелирал замръзналия язовир"Батак" и го продаваше.... l) l) l) хорицата щастливи си купуваха земя. oleeee ...ouu
Лин ,чакам оферти за мравчиците... wink

Публикувано: 23 August 2006 - 08:45 PM
Съжалявам ако съм ви развалила настроението ,но нали е форум за пинчита и реших да пиша s)
На Арчо нищо му няма вече за щастие. Поне него да не мисля.
След малко си разхождам зверчетата и се гушваме с Рокси да спим(ако не ми избяга нощес при Стефито).
Нацелувайте си мъниците от мен ,че са много сладки,нали?
w)
Публикувано: 23 August 2006 - 09:31 PM
Прикачени файлове
-
_______.jpg (2.52K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 23 August 2006 - 09:56 PM
Прикачени файлове
-
animals007.jpg (14.27K)
Брой сваляния: 59