Мини Пинчер
Публикувано: 25 August 2006 - 05:17 PM
Публикувано: 25 August 2006 - 09:13 PM
Апропо - той вече е ОК. Има страхотен апетит и не му къркори коремчето, не повръща и не е разстроен super best . Много съм доволна. Утре ще ходим да си избираме клетка, да си слагаме ваксината против бяс и микрочипа, защото на 16 септември излитаме. Ще отиваме при нашия татко в Испания. w)
Публикувано: 25 August 2006 - 09:27 PM
Кети добре е бе диването--ма пояде малко трева -малко вода с ойд впръснах и ентерефермент в яденето.
Това с вашия двор вече ме съмнява wink я земи прати съпруга да провери дали не е някоя заблудена съседка--и ако е бегай кажи на съседа да си я прибере b) но Аби и Чочко вътрееееее b)
Етървата гледа черен кокер в Мадрид--казва се Кода.Сутрин като идела и се залепял за нея докато си тръгне.И като нацапал някъде и тя му викала--бегай от тук бе помияр.Да ама децата я попитали кво значи --помияр.Обяснението било--че е хубав-красив--кротък bl)
Та ся децата-испанчета в повечето случаи му викали ПОМИЯР.
Публикувано: 25 August 2006 - 09:43 PM
Лина на Чафи оправи ли му се тумбака? Моят Арчо яде на вън ...абе да не казвам кво...(то пък стана ясно)...и тогава започва с разстройствата си a) .
Ох, днес какво станааа....Рали се върна и пуснала Рокси сутринта при малката и резултата беше: в една купчина наскубани косми две , дойка и бебе, се прегръщаха и не искам да си помисля какво още oleeee , а дребното направо изглеждаше така dribble . Надявах се ,че поне не е отдавна там. oleeee .А за снимки хич не се сетих тогава.
Снощи Стефито се събуди и като взе да се прозява в 3 ч ма един глас ,едно викане ...и Рокса откачи. Едвам я удържах и понеже много скимтеше се наложи да отиваме в друга стая ,че дебното да заспи .Явно е заразно от Кети. Пък тя не каза дали е било таралеж само или друго.
tito, лек път 1super
Публикувано: 26 August 2006 - 11:54 AM
Чафи е добре--ма на мен ми е тъжно за роднините дето си заминаха.
Кети гепнахте ли комшийката b) b)
Публикувано: 26 August 2006 - 05:44 PM
Стефито не суче ама Рокса иска и е пуснала малко мляко s) , взела е да се втвърдява и ме дострашава доста. Вчера поне се въртеше и при Рали и оставяше Стефито понеже и се карам малко.
Ей го на, сега дребното се разплака и Рокса хукна преди мен
Кети , твоите кучета не са много.Нали са само две? Ми не им казвай колко са ти кучетата.
Публикувано: 26 August 2006 - 08:01 PM
Кети нали се шегуваш b) b)
Бавачката ти е страшна--бебето плаче тя хуква b) b) преди теб.
Публикувано: 26 August 2006 - 08:09 PM
Публикувано: 27 August 2006 - 08:43 AM
Ние имахме ловджийско кучка Джеси,загонихме я само веднъж обаче роди мъртво кученце s) -два дни не можахме да и го извадим от устата ouu захапала го беше лекичко и нито ядеше нито вода пиеше..... (love) беше ужасно тъжна гледка....После след като успяхме да я прилъжем да го пусне и и го взехме-така пощуря...че направи колибката си на трески...направо озверя...дори и за животинките е тъжна гледка да си изгубят бебетата.. s) .
Но дано Рокси забрави по-бързо и е добре,едно е сигурно обаче-ще бъде ужасно много привързана към Стефито ,не само като бавачка ами и като приятелче bravoS

Публикувано: 27 August 2006 - 12:56 PM
Цитат
ами чесно казано аз не съм много сигурна но мисля,е около 800-900г ! bl) bl) bl)
Мерси за топлото посрещане.
А иначе питам защото ветеринарят каза,че кучето ми е нещо между пинчер и лабрадор,тоест като кг се развива слабичко за лабрадор и в муцунката приличало на пинчер иначе като телослужение прилича на лабрадор и затова все още изчаква за да види какво да му пише в паспорта. r)
Публикувано: 27 August 2006 - 04:15 PM
Анче кво е положението у вас dribble
Кети каде сиииии---на квартира ли вече s)
Видях снимката в къщата на кучето--еее не е пинчер.Виж колко му са едри лапите--главичката.Квото ще да е--да не го изхвърлиш и ти пред кабинета.Да го намачкаш от всички нас b)
Публикувано: 27 August 2006 - 04:26 PM
Цитат
Цитат
bl) bl) bl) bl) bl) bl)
КАК ТАКА?! bl) bl)
Като кг се развива слабичко за лабрадор и в муцунката приличало на пинчер иначе като телослужение и характерни черти прилича на лабрадор и затова все още изчаква за да види какво да му пише в паспорта. r)