Мини Пинчер
Публикувано: 27 August 2006 - 07:14 PM
Нашата Сара като я взех на 30дни тежеше 500гр. сега е почти на 1 год на 9.9. ще стане и тежи 5 кг. така че дори и малко слонче да стане ти си го обичай кученцето w) b)
Браво на Валя справила се е с качването на снимките
Анче дано Роксито да се оправи без проблем че на Сарка майка и получи мастит и беше на инжекции след като и раздадоха бебетата .
Кети ама ти сериозно ли ще излизаш на квартира oleeee
Публикувано: 27 August 2006 - 09:42 PM
Ето една снимка където вчера Рокси реши пак да кърми и и протече млякото. След това вече са разделени "майка " и бебе.
Прикачени файлове
-
Picture_600.jpg (37.81K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 27 August 2006 - 09:43 PM
Прикачени файлове
-
Picture_601.jpg (41.84K)
Брой сваляния: 55
Публикувано: 27 August 2006 - 11:56 PM
Мъчно ми е....
Много целувки на всички от мен w)
Публикувано: 28 August 2006 - 08:16 AM
Кетиии ми ще те уволним бе момиче от форума---де се криеш?
Моя големия син вече 2 дни е в Мадрид--и е толкова впечатлен --та чак ошашавен b)
При нас взе да става студено и Чафи все е завит s)
Публикувано: 28 August 2006 - 08:46 AM
Цитат
Тук съм s) Най сериозно ви говУркам за квартирата. Ще си местим къщата в друг квартал ouu Анче не са много кучетата ми, ама има хора дето като чуят за едно и подскачат до небесата. На едно место ми искат +50лв. за душичка -150лв (love)и с оговорка да не ползват асансьора.
За мен ревете, а Катрина???
Публикувано: 28 August 2006 - 10:49 AM
Само дето няма какво да се похваля или оплача от малките, че не са до мен. Само мога да кажа, че ужасно много ми липсват и Майлс и Найди и нямам тьрпение да дойде пустия петьк та да ги видя. Нацелувайте всички прекрасни сьщества от мен и най-много Роксито-дано скоро всичко е наред. w)
Публикувано: 28 August 2006 - 11:42 AM
Кети ,намат право да ти забраняват да ползваш асансьора ,защото ще си плащаш в таксата за входа. Това ти позволява ползването му. На хазяите им кажи да духат супата и да си намерят други наематели и то преди зима. Вярно ,че идва времето на студентите да се завръщат и сигурно за това се правят на важни хазяите. bash
Спокойно си потърси и ще намериш каквото търсиш. 1super
Публикувано: 28 August 2006 - 11:51 AM
Кети започна да ме притесняваш s)
Анче прати ми Рокси по пощата--ма ще я уморите от глад бе worthy питай за хапчета некакви.Има човешки--бромергон или парлодел(май така бяха)не помня вече.
При нас яко вали и Чафи е легнал пред газовата печка--ми май вече му е студено s)
Публикувано: 28 August 2006 - 11:58 AM
При нас ту вали ,ту само се мръщи....ама е топло. victoryVVV
Публикувано: 28 August 2006 - 01:07 PM
Ще се върне сина ми--нали е студент в Пловдив.Отиде на гости за 1 месец при чичо му.
Анче пак ги снимай тия двете маймунчета заедно--много са готини.Да знаеш --- Стефи се кефи на Рокси b)
Публикувано: 28 August 2006 - 08:00 PM
Възрастно пинчи--я е на 15 год твойто.Давам Роял-канин за дребни породи.Но моя е много капризен a) яде най-вече---1 лъжица ориз филийка черен хляб и нарязано пилешко или телешко-2 пъти на ден.
Като напишеш съобщение до 1 час можеш да напишеш още нещо в него---има кутийка отгоре вдясно и на нея пише редактирай.По лесно е b)
http://images01.snim...g/000359200.jpg
ей така си чисти зъбния камък b)
Публикувано: 28 August 2006 - 09:11 PM
Кети , какво става ? Намери ли хазяи?
Ани ,и ти се загуби нещо. Чоко -хубавеца пита ли за всички нас ,а ? b) Щото ние питаме wink
Зъбният камък се почиства всекидневно ,но след като е натрупан много ще се наложи да работят ветовете.
Публикувано: 29 August 2006 - 08:39 AM
Цитат
Не е задължително да я упояват. На моя Чочо му го чистиха без упойка 1super но след това ще трябва да започнете да си миете зъбките, че пак ще се натрупа.
Намерихме си квартира super best скъпичка, но няма никакви капризни условия от страна на хазаите wink казаха, че ако искам и слон мога да отглеждам l)
Но с Аби май ще се наложи да се разделим за известно време s) вчера я взех с мен да и покажа новия дом. Няма да ви разказвам подробно по пътя как се нахвърли да яде и да се търкаля в л......ааааа NNN След 2часа разходка като влезна в чистата квартира и като я изкъпах се изпишка ouu Много и харесаха дървените врати - не спря да ги гризе (в къщата сме с аломиниева дограма)
За зверенето на външната врата при най-малкия шум и при всяко потегляне на асансьора също няма да изпадам в подробности ouu (love)
Публикувано: 29 August 2006 - 09:07 AM
Та накарай твоя вет да пробва пред теб и чак ако се наложи тогава упойка.
Притито да не му е отхапала вече някой пръст, че да няма друг начин? bl)
Публикувано: 29 August 2006 - 09:07 AM
Пинчерче колко год е твойто---ми кво си чакала досега та сте натрупали камък в устата ouu