Мини Пинчер
Публикувано: 02 September 2006 - 09:02 PM
Роксито вече сякъш премина рисковият период ,но пак си търси Стефито.А е заревала малкота и Роксана е там. Вече поне спи и при Рали повече, защото знае ,че не трябва постоянно да е със Стефито .Знае ,ама сега се сетих ,че след обед ги заварих заедно и Рокса подпираше Стефито докато спи. Изглежда ,че го прави напълно съзнателно от външната страна да ляга ,че да я пази да не падне. Никога не е лягала от вътрешната страна на леглото когато оставя бебка да спи на нашето легло.
Лилянка няма да става градска на Кети и за сега си остава у нас.
Рали ме е заврънкала да си взимаме доберман ,че и да били два bl) . Аз пък съм влюбена в договете и ако се сдобием с къща някой ден обезателно ще си взема родословно животно ,че и по изложби да ходим wink Голяма картинка ще сме:един кон и скачащи бъхли около него.
Ако някой ден се наканя да занеса да ми сканират едни снимки на първата ми Роксана ще видите колко са смели пинчерите. Дано да намеря време .
Кети ,Аби е много готина .Козината и станала много дълга и сякъш още ще расте. w)
Публикувано: 02 September 2006 - 09:04 PM
Анчето е заета да си прави развъдник bl)
Кети нарежда новия дом--и пази всичко дървено от Аби b)
Катрина се мота някъде по големите магистрали b)
Кога ще падне 1 метър снят та всички да са на компа.
Момичета ми от време на време мислете и за нас--безработните дето по цял ден чакаме някой да пише нещо b) b)
Публикувано: 02 September 2006 - 11:11 PM
Развъдник наистина съм решила да правя ,защото да е всичко наред с гадинките ми и да не ми мрънкат от блока. Слава Богу сега си траят ,може би само пред мен ,де.
Публикувано: 03 September 2006 - 12:46 AM
На мен също не ми се иска да минава лятото, направо като се замисля за студа в който трябва да разхождаме мъниците и изтръпвам...Аз в четвъртък отивам за последно на море за 3-4 дена и мнпого се надявам да се затопли малко, че поне един плаж да направя. Хайде аз ще полегна, че ми се доспа много :)Нацелувайте всички от нас с Майльо w)
Публикувано: 03 September 2006 - 04:13 PM
тя не е научена на нещо а чета в интернет,че тази порода се поддава на дресиране и искам да попитам дали след като вече е пораснала ще мога да я науча ноа някои основни команди или няма смисал да опитвам!
блгодря предварително d) това е нейна снимка
Прикачени файлове
-
28.jpg (7.44K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 03 September 2006 - 07:32 PM
За научаването -може ,но трябва да си постоянна.
Публикувано: 04 September 2006 - 08:56 AM
Цитат
Този път -не позна l)
И на кетито й е мъчно за лятото и отпрашихме на планина за няколко дни - изкарахме си добре super best Реших, че нито къщата ще ми избяга, нито квартирата...
Аби в петък вечер я дадохме на една наша позната (фризьорка) и в събота сутринта заминаха двете на море. Много ми липсва тази лудетинка (love)
Катрина, какво стана с Найденка? Беше ни обещала снимки r)
Чочко много си хареса квартирата, ама ще видим зор докато му обясним, че в нея ще живеем -пробвахме да го оставим сам в нея - ми той не спря да скимти на външната врата oleeee и като му отворихме d) драсна към къщата ouu
Анче, Чочко е моето същестово, а на choko_an е ЧоКо 1super Ни с по едно, че неможеш да ни оправиш, а питшли ни нас с твойте амнайсе злата worthy
Много целувки на всички мъници w)
Публикувано: 04 September 2006 - 11:31 AM
Аби за малко ли я оставихте? Тя определено ще си остане щурачка. Моята Питя е направо полудяла .Все иска да се бори и тича като някакъв танк из къщи.Ръмжи, хапе, лае.... СКУБЕ СЕ (ама аз я триминговах и вече е по-малко).....а е вече на две години. Има още много докато се уравновеси характера и ouu
Публикувано: 04 September 2006 - 06:19 PM
Публикувано: 04 September 2006 - 09:36 PM
Цитат
Какво имаш в предвид за най -малко по размер кученце? Бебе ли да бъде или по-големичко?
Katrina, Майльо е страхотна душичка. Като го гледам и ми се връщат спомени за предишните ми пинчери. Единият (Нерон -разкошен пясъчен пинчер) постоянно си играеше с котака и го влачеше за ухото
l) , правиха страхотен кеч без някой да пострада или да се сърдеше.
До къде стигнахте с танците? Аз ще подготвя агитката- клакьорският състав ако се явявате happydence .Даже и костюми ша им спретна ,дааа l)
Публикувано: 05 September 2006 - 07:59 AM
Публикувано: 05 September 2006 - 12:11 PM
Публикувано: 05 September 2006 - 05:39 PM
Много се радвам че сте започнали уроци дано да се научи да танцува.
Тук прави неуспешни опити да си извади бебешките зъби b) w)
Прикачени файлове
-
M_75_060828_230700.jpg (60.57K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 05 September 2006 - 09:12 PM
Тука има и други ергени и може и те да си имат поколение. Айде момичета казвайте станахте ли вече баби като мен,а?
Ето още една снимка на дойката и бебето и .
Прикачени файлове
-
Picture_661.jpg (22.54K)
Брой сваляния: 53