Мини Пинчер
Публикувано: 07 September 2006 - 10:05 PM
Гали ,Сарка сигурно вече не и пука и е забравила за вчерашното и лечение.
Днес се гласях да направя нови снимки на "спасителите на плажа" l) , че всички бяха с мен ама съм забравила апарата. Днес бяха много дисциплинирани ;) и е супер да се ходи сега на плаж ,защото почти никой няма и може да си пуснеш кучетата да си ровят и да се бият спокойно. Врера Рали страшно се изплаши от една НОК ама животинката нищо не и беше направила. Рали си играеше във морете и си бърбори..и нали е празен плажа си знае ,че е сама .А кучето му стана много любопитно защо си мърмори това дете и отиде във водата душейки въздуха ,за да разбере. И в един момент бяха един до друг ...Рали скочи,изкрещя и хукна към мен. Наоколо хората веднага ме упокояват ,че нищо не е станало ,но аз си го бях видяла това. Собствениците явно много се стреснаха ,че си плюха на петите още докато се обърна и товареха мокрото куче в колата. Сигурно са се натъквали на много истерични родители. Чак ми домиля и за тях ,че току що бяха дошли. Ама да видите моите как полудяха тогавааа....ако не бях ги вързала преди това просто щяха да дърпат козина и да се суркат за опашката на кучето. В такива моменти Арчо реагира най адекватно и пази абсолютно всички.Направо ме изумява ,забравя и страх и се хвърля да ни пази, винаги ни загражда и ни отделя с тяло. И другите лаеха ,но те са по страхливи и сякъш целта им е да объркат обекта ,а Арчо направо налита ако има нужда. Мен много ме е страх ,че не мога да ги увардя наведнъж ,а ако се приближавам и те искат повече да ме пазят nok ,а за децата направо откачат.
Катрина трябва да е тук ,а не се обажда oleeee ...ще дърпаме ушииии ясно....глоба, даа BEER
Публикувано: 08 September 2006 - 09:40 AM
Чафи на хранене много ли яде наведнъж и редки ли са му манджите? Може от това да го боли шкимбата. Каквото и да ги правим- рохки яйца са и туй то.
Публикувано: 08 September 2006 - 11:22 AM
Публикувано: 08 September 2006 - 12:01 PM
Не му е редко яденете на Чафи--слагам една-две лъжички бульон та да мога да го объркам.Анче и повече да му сложа той яде колкото може--даже съм изхвърляла-или пък всичко изяжда.Всеки път различно.
Той си ги прави тия номера с коремчето--задължително един ден в седмицата му свирят червата worthy dribble
Публикувано: 08 September 2006 - 06:18 PM
Личния лекар на Чафи ще се хване за главата.Вчера направо пазарувах от него за съседски кучета--зайци и котки.Смее се човека с глас.
Нека се върне сина от Испания и веднага ще го снимам да го видите.
Публикувано: 08 September 2006 - 08:02 PM
Вече нямам търпение да го видя. Я го опиши поне да си задоволя малко любопидството worthy
Публикувано: 08 September 2006 - 09:11 PM
Ще го оправя--бял е с 2-3 светло кафяви петна по тялото и на едното око.Прилича на по голям пинчер b)
Разправям на Чафун че вече си има доведен брат b) но няма да го водя там доде не се оправи Бобчо.Да махна бълхите-да дам дронтала--ваксина......
Че къвто е прехватлив моя oleeee
Аз същото си мислех--да изчакам с ваксина та даже и с дронтала.Поне да го похраня 10 дена малко да заобли гръбнака.Надвечер като отидох ми се радва--опитва се да маха с опашка но е сведен ниско долу--много го е страх.
Давам му няколко дена и ще разбере че е попаднал в РАЯ b)
Публикувано: 08 September 2006 - 09:53 PM
Ние с Титко сме сега в Пловдив. Вече направо не ме брои за човек b) - само след майка ми търчи. А пък да не ви казвам как щеше да си ходи със съдрано кожухче oleeee . Имам котарак - 10 год. и много лош, та Джимо(котакът) само дебне в коя стая съм затворила Тито и лежи отпред - чака го. Ужас! Детето влиза от стая в стая и аз съм като пазвантин - все търча да гледам дали са затворени вратите. В понеделник се прибираме към София и ще си почина малко. Титко позаглади косъма вече, че бая беше охъртял след това зверско разстройство и повръщане. Ще взема да го положа аз на диетка, че ще ми вземат душата на летището - нали се плаща на килограм, а мойто пес тежи около 6кг. b) За сега е това от нас. Отивам да поспя, че утре рано-рано и дете и куче ще ми скокнат на главата.
Публикувано: 08 September 2006 - 10:09 PM
Зелените очи много ме заинтригуваха bl)
Някой ще ходи ли на тази изложба: 1 Октомври, неделя - CACIB Стара Загора
Ако ходи да снима по нещо за нас, че другите много не се интересуват от бълхички w)
Публикувано: 09 September 2006 - 12:54 PM
честит ражден ден на Сара w) да е жива и здрава и да ядосва мама още много години w) искаме снимки на тортатаw)
ето и малко снимки на моята злобара b)
много целувки на фъстъците и наи-много на рожденничката w)
Прикачени файлове
-
46.jpg (10.16K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 09 September 2006 - 01:30 PM
Бобчо го изкъпах с препарат за бълхи--много нещо бе момичетаа worthy Ветеринаря ще дойде да го боцне към 5 ч че нещо има секрет по окото s) сигурно е настинал доде е бил бездомен.
Всичко се нарежда идеално--пуснах го да тича по двора не се отделя от мен b) май е качил 200 гр.
Чафи се ядосва че изчезвам през половин час нанякъде b)
Публикувано: 09 September 2006 - 07:48 PM
Бобчо отнесе 3 инжекции-- витамини и антибиотик.В сряда къпане и дронтал.
И аз нема да ви пиша повече ще го ударя на купони--моя мъж утре заминава за Барселона на мач.Чак днеска му признах за Бобчо----па той взе че му поръча къщичка по тел. пита ме дали съм му оставила ядене. b)
Чакам да пишете--Кети прекаляваш--Катрина пак е на море
a) a) a)
Публикувано: 09 September 2006 - 09:07 PM
Лина , ама мъжо ти бил сУпер bravoS и да не забравиш да нахраниш Бобчо ,че ще ти се кара b) l)
Е как няма да наддаде Бобчо щом се храни ,а оченцето как е?
Мъжът ти ще си дойде ли прегракнал след victoryVVV мача?
Питя е от вторник на вилата при нашите с моят Робинчо да си играят и когато стане студеничко си я прибирам отново. Милата иска да си идва ,то и там и е много добре,но аз малко да си уледсня чистенето ,че тя яко се скубе сега. Там ядееееееее ,че вече има гънка над опашката oleeee отиде ми труда дето я държах във форма ouu
Чакам ви с нетърпение момичетаааа и сладурчета w)
Публикувано: 09 September 2006 - 10:27 PM
Прикачени файлове
-
M_75_060909_221505.jpg (60.96K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 09 September 2006 - 10:29 PM
Прикачени файлове
-
M_75_060909_230726.jpg (47.09K)
Брой сваляния: 60

Вход

Горе