Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1961 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 September 2006 - 12:30 AM

Keti, я кажи кои са най-кадърните доктори от вашият град ,че едно пале е много зле. То може и точно при тях да са го завели ,но ако може препоръчай някои да им кажа на хората ,защото може да си отиде мъничето. s)

#1962 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 07:20 AM

Цитат

Гале може би не се разбира просто защото не е живяла, той и Майлс преди само гонеше котета, ама сега като си ни е вкъщи и го обича w) Саричка милата каква е тъжна на снимката миличката-май не са и много приятни тези зъбки, ти не се ли реши да ги махаш при чичо доктор?
Анче дано наистина има такива дни, че направо като се замисля какво ще е гадно зимата на малките :(

Катрина аз исках да си вземем коте ама не ми дават достатъчно животни сме имали oleeee ама моя не е видял бандата на Анчето че да размисли dribble
Днес отиваме да и махнем зъбките на Саринка дано да стане работата и всичко да мине леко че много ме е страх от упойката .Как да я заведа като всяка събота съм на работа неделя пак съм заета .
Дано да се задържи по дълго хубавото време че както треперят нашите мъници oleeee не ми се мисли как ще ходим на разходка

#1963 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 09:59 AM

Гале стискаме палци super best
Анче на ЛС.....
Днес е празник, а аз имам толкова много работа oleeee
Аби била много послушна на морето bl) не мога да повярвам на ушите си. Или моята позната толкова разбира от послушни кучета b) в неделя ще се връщат - нямам търпение да я нагушкам (love) (love) (love)

#1964 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 10:43 AM

Mомичета върнахме се вече нямаме бебешки зъби. 1super w)
Голям зор беше докато ги извади докторката оказа се че много здраво закрепени за челюста сигурно половин час се мъчи жената докато ги извади ouu Сарка скимтя също като човек когато много го боли по едно време започна да хърка направо не можеше да диша нормално .С две думи направо бях пред нервна криза .Кирчо излезе отвънка не можа да гледа измиля му душичката ама аз стоях и стисках зъби как да я оставя сама .Сега Саринка е добре лае като се звънне на вратата малко върви като дрогирана super best надявам се да заспи и да и мине по леко упойката .Щях да и купувам подарък за рожденния ден и витамини ама като се притесних и забравих ouu
Кети много съм доволна от витамините които ми препоръча сега много по малко козинка и пада то не може без някой друг косъм де b) Събота и неделя може да идваме до Ст. Загора ако стане работата ще ти звънна да се видим за едно кафе ако имаш време wink
Целувки на всички сладури и техните майки отиваме да oo ще пиша довечера как сме

#1965 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 12:22 PM

Благодаря за отговора ,ако не намерим пак ще ви пиша.Много поздрави от мен и София за слънчевата Варна и всички от вашия форум!!!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#1966 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 September 2006 - 12:23 PM

Keti, благодаря , ще им кажа на хората cheers дано да не е късно вече worthy .

Браво ,Гали,че си удържала до край bravoS .Аз махнах на Мая зъбките миналата седмица ,а Лили и бяха паднали долните кучешки зъби сами happydence , сега чакам и горните ,но при тях шансът е малък, а и много яко са захванати по принцип горните зъби.
Знам какво ти е било докато си чакала s) . Когато махаме на Рокси зъбките бях в осмият месец бременна и направо ми се разтупа сърцето s) .Предстоеше ми да вадим сливиците на Рали ,но след като видях как изглеждаше Рокси и ми се изпари всякъква мисъл за това. То тогава си бушуват хормоните и просто е невъзможно да се контролича човек. Присъствала съм на много операции ,но на свое си е друго нещо (love)
Айде наспете се с пияното Сарче drink .

П.П. И да режете редовно ноктите на глезанковците ,че ако можех щях да ви пратя снимка на НОКТИ на пинчерка NNN Направо се чудя как може да търпят хората кучето им да се мъчи и едвам да ходи.Предсавяте ли си ,че (кученцето имаше пети пръст на задните лапи) задният пети нокът се беше завъртял два пъти и беше пробил възглавничката на пръстчето два пъти bash bash . За другите нокти няма да ви описвам, но след това кученцата спират с кривите походки и даже тичат fow . И най-лошото е ,че това не е случаен единичен случей ,а редовно е така oleeee

Целувам всички фъстъчковци dribble w)

#1967 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 September 2006 - 12:41 PM

Цитат

Благодаря за отговора ,ако не намерим пак ще ви пиша.Много поздрави от мен и София за слънчевата Варна и всички от вашия форум!!!

Мерси Ive, може пак да се видим някой ден. Успех на изложбата ако участвате 1super .

#1968 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 01:39 PM

Анче и на Сарка не и паднаха горните кучешки зъбки наистина са много здраво захванати .Аз през цялото време си бях с нея и си я милвах за кураж не ми даде сърце да я оставя сама .Сега спи спокойно .
На мен също ми се случи да видя куче с големи нокти една комшийка си разхождаше кучето което не бях заглеждала до тогава .Когато го видях с големите нокти я попитах защо не ги реже тя ме погледна учудено и ме пита ами те режат ли се bash направо ужас bash да им се чуди човек .

#1969 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2006 - 07:42 PM

Ехо къде сте момичета b) и d) днес Сарка е добре хапва си играе и тича из цялата къща все едно не сме вадили зъбки .Утре отивам да и купя подарък за рожденния ден и тортичка за нас за нея ще е нещо от мръвчица нали сладкото не е полезно за нея b)

#1970 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 September 2006 - 09:02 PM

Браво на Сарка bravoS
Момичета два дни вървя по едно кученце в махалата(незнам кой го метна тук)дето гръбнака му е два пръста.Направо е пред умирачка s) толкова е слабо.Та чак днеска успях да го доближа и нахраня--дано свикне с мен и да не бяга.Сина взе апарата с него и няма с какво да го снимам но е много интересно-Бяла глава с кафяв кръг на едното око.Тялото му е на много светли кафяви петна.Прилича на териер--само дето му трябват 6-7 кг.Ако свикне тези дни с мен--ще го вкарам в двора да го гледам b)
Чафи 2 дни пак му свиреше корема и за малко да отнесе шамарите--ма ай от мен да мине b) иначе беснее по цял ден и не ме изпуска от поглед.
Кети разправяй за Аби---как слуша при фризьорката а при теб не?Ти нещо си в грешка--сънувала си че яде вратите b) b)

#1971 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 September 2006 - 10:05 PM

Лина ,дано да го успокоиш животинчето ,че да го спасиш. Ти поне имаш двор и можеш да приютиш някой , а аз и да искам не става. Майка ми и без това постоянно мрънка за кучетата(ние живеем в техният апартамент) ,а и комшиите вече ще изперкат. Вярно ,че когато лъвицата беше у нас никой не се оплака даже и от съседните блокове не се сърдеха. Странното е ,че всички я мислеха за куче bl) и питаха за породата. Първо да го обезбахлиш ,че сега е сезона на гадините и да не ви напълни ,а и да няма кърлежи. Зареди се с пудра или нещо за разтваряне....абе кво съм взела да ти казвам,ти си знаеш най -добре super best

Гали ,Сарка сигурно вече не и пука и е забравила за вчерашното и лечение.

Днес се гласях да направя нови снимки на "спасителите на плажа" l) , че всички бяха с мен ама съм забравила апарата. Днес бяха много дисциплинирани ;) и е супер да се ходи сега на плаж ,защото почти никой няма и може да си пуснеш кучетата да си ровят и да се бият спокойно. Врера Рали страшно се изплаши от една НОК ама животинката нищо не и беше направила. Рали си играеше във морете и си бърбори..и нали е празен плажа си знае ,че е сама .А кучето му стана много любопитно защо си мърмори това дете и отиде във водата душейки въздуха ,за да разбере. И в един момент бяха един до друг ...Рали скочи,изкрещя и хукна към мен. Наоколо хората веднага ме упокояват ,че нищо не е станало ,но аз си го бях видяла това. Собствениците явно много се стреснаха ,че си плюха на петите още докато се обърна и товареха мокрото куче в колата. Сигурно са се натъквали на много истерични родители. Чак ми домиля и за тях ,че току що бяха дошли. Ама да видите моите как полудяха тогавааа....ако не бях ги вързала преди това просто щяха да дърпат козина и да се суркат за опашката на кучето. В такива моменти Арчо реагира най адекватно и пази абсолютно всички.Направо ме изумява ,забравя и страх и се хвърля да ни пази, винаги ни загражда и ни отделя с тяло. И другите лаеха ,но те са по страхливи и сякъш целта им е да объркат обекта ,а Арчо направо налита ако има нужда. Мен много ме е страх ,че не мога да ги увардя наведнъж ,а ако се приближавам и те искат повече да ме пазят nok ,а за децата направо откачат.
Катрина трябва да е тук ,а не се обажда oleeee ...ще дърпаме ушииии ясно....глоба, даа BEER

#1972 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 September 2006 - 09:40 AM

Лина ,моите диванета от ядене на ориз и станали китайчета bl) на плажа цял ден ядяха миди и водорасли dribble намерих му лесното с храненето oleeee никъкви гранули и манджи ,дето само котката и Питя ги ядът ,а другите все чакат да ходят на ресторант ouu ,че и пак нещат.
Чафи на хранене много ли яде наведнъж и редки ли са му манджите? Може от това да го боли шкимбата. Каквото и да ги правим- рохки яйца са и туй то.

#1973 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 September 2006 - 11:22 AM

Къде сте бе хора ? Каква тишина само и лаене не се чува даже cry2

#1974 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2006 - 12:01 PM

Днеска стоях до него докато яде--не бяга но се е свило от страх.Има бълхи --видях ги.Но сигурно съвсем ще го шашна ако го напудря.Нека свикне с мен и ще го заведа в къщата на етървата.Голям двор-ключовете са у мен --те са в Испания.На 300 м е от дома и спокойно мога да ходя да го храня.Но първо требва да го хвана---но едва ли ще ми се даде близките дни.
Не му е редко яденете на Чафи--слагам една-две лъжички бульон та да мога да го объркам.Анче и повече да му сложа той яде колкото може--даже съм изхвърляла-или пък всичко изяжда.Всеки път различно.
Той си ги прави тия номера с коремчето--задължително един ден в седмицата му свирят червата worthy dribble

#1975 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2006 - 06:18 PM

Акцията по осиновяване приключи успешно.Ще му казвам Бобчо---та прибран е--вързан с чисто нова каишка на въже--но го оставих в гаража на отворена врата.Сложила съм и две одеяла--до 2-3 дни ще ми направят колибка.Сега се наяде и веднага легна--мисля че още го е страх.Пълен е с бълхи и е много мръсен--но с това вече ще се заема в неделя.Мисля да не бързам с хапче за паразити---та той е живите мощи.По зъбите мога ли да позная на колко месеца е--на мен ми изглежда на 5-6 не повече.Каква ваксина да му сложа като е пропуснал предишните?
Личния лекар на Чафи ще се хване за главата.Вчера направо пазарувах от него за съседски кучета--зайци и котки.Смее се човека с глас.
Нека се върне сина от Испания и веднага ще го снимам да го видите.

#1976 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 September 2006 - 08:02 PM

Браво, Лина bravoS ,а дали няма да пригризе въжето oleeee ,да го вържеш със синджир ,че може да пригризе всичко ако е такъв нрав. Ей, ръсни му един Тапилан и напудри навсякъде в гаража. От опит ти казвам ,че ръсят бълхи като поп на Йорданов ден вода. Ако е ет едрите породи кучета трябва ако е на 5-6м току що да е сменило зъбки и даже още да прорастват или да има поне кучешки млечни зъби. Ваксината е само една и е годишната за тази възраст.Но първо го обезпаразити и то с Цистал или Дронтал (казват ,че са най-широкоспектърни) и чак след една или две седмици ваксина. Ваксината е добре да се сложи когато животното е стабилизирано ,за да си изгради пълен имунитет. Стреса също не е за пренебрегване и задължително трябва да изчакаш да се успокои Бобчо.
Вече нямам търпение да го видя. Я го опиши поне да си задоволя малко любопидството worthy

#1977 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2006 - 09:11 PM

Анче не е вързан с въже--купих му каишка със синджир--а синджира го закачих на тел да може да се разхожда по двора.Купих от ветеринара препарат за бълхи -кърлежи.Разтваря се във вода и ще го напръскам с пръскачка(от препарат за прозорци)Мисля че не е едра порода--по скоро ще стане 7-8 кг.В четвъртък взимам апарата и го снимам.С ярко зелени очи е.Ма много слаб Анче--чак вчера ядеше легнал нема сили.Днеска яде прав и четирите пъти--одеве му оставих гранула за през ноща.
Ще го оправя--бял е с 2-3 светло кафяви петна по тялото и на едното око.Прилича на по голям пинчер b)
Разправям на Чафун че вече си има доведен брат b) но няма да го водя там доде не се оправи Бобчо.Да махна бълхите-да дам дронтала--ваксина......
Че къвто е прехватлив моя oleeee
Аз същото си мислех--да изчакам с ваксина та даже и с дронтала.Поне да го похраня 10 дена малко да заобли гръбнака.Надвечер като отидох ми се радва--опитва се да маха с опашка но е сведен ниско долу--много го е страх.
Давам му няколко дена и ще разбере че е попаднал в РАЯ b)

#1978 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 09:53 PM

Браво! Много се зарадвах като прочетох това. Да ти е живо и здраво новото кученце. Мъчно ми е за тези душички - толкова са нещастни, а има толкова лоши хора.
Ние с Титко сме сега в Пловдив. Вече направо не ме брои за човек b) - само след майка ми търчи. А пък да не ви казвам как щеше да си ходи със съдрано кожухче oleeee . Имам котарак - 10 год. и много лош, та Джимо(котакът) само дебне в коя стая съм затворила Тито и лежи отпред - чака го. Ужас! Детето влиза от стая в стая и аз съм като пазвантин - все търча да гледам дали са затворени вратите. В понеделник се прибираме към София и ще си почина малко. Титко позаглади косъма вече, че бая беше охъртял след това зверско разстройство и повръщане. Ще взема да го положа аз на диетка, че ще ми вземат душата на летището - нали се плаща на килограм, а мойто пес тежи около 6кг. b) За сега е това от нас. Отивам да поспя, че утре рано-рано и дете и куче ще ми скокнат на главата.
User's Signature

Качена снимка

#1979 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 September 2006 - 10:09 PM

Точно така Лина, още веднъж bravoS cheers . За дронтала няма нужда много да чакаш след два дни може да му дадеш ,но малко по-малка доза(ако има много гадове да не го задръстят като излизат a) ) след седмица може да му дадеш вече точната доза и после след две седмици. Така ще му помогнеш по-бързо да се възстанови. Не е много добре ако има много глисти да се дава пълната доза(ветове са ми го казвали) и за това се дава по-малко ,че да не се запушат червата, а и е слаб и така ще е по-добре. А аз бълхите да ти се оплача ,че къпах моята (хем подстригана)кавказка с какво ли не ,но нищо не помага. Накрая напудрих с Тапилан и нея, и палетата, и мястото и вече е овладяно положението victoryVVV а за Фронтлайна мога да се оплача -вечерта напръсках моите плешовци и... сутринта една гадина хванах на Лиля a) a) a) , а цената му е ррррррррррррррррррррррррррр ouu
Зелените очи много ме заинтригуваха bl)

Някой ще ходи ли на тази изложба: 1 Октомври, неделя - CACIB Стара Загора
Ако ходи да снима по нещо за нас, че другите много не се интересуват от бълхички w)

#1980 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 12:54 PM

здравейте многосе радвам за кученцето поне една душечка е спасена! bravoS bravoS
честит ражден ден на Сара w) да е жива и здрава и да ядосва мама още много години w) искаме снимки на тортатаw)

ето и малко снимки на моята злобара b)
много целувки на фъстъците и наи-много на рожденничката w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  46.jpg (10.16K)
    Брой сваляния: 49

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема