Мини Пинчер
Публикувано: 24 September 2006 - 08:25 PM
Здравей Притил! съжелявам, че ви се намесвам във темата, но по повод твоя пост..! Недей да я лакираш , защото кученцата се чистят, което включва и лапите и.... може да изяде лака и нещо да и стане...! Аз самата не се лакирам поради същата причина... b) d)
Публикувано: 24 September 2006 - 08:28 PM
Цитат
Здравей Притил! съжелявам, че ви се намесвам във темата, но по повод твоя пост..! Недей да я лакираш , защото кученцата се чистят, което включва и лапите и.... може да изяде лака и нещо да и стане...! Аз самата не се лакирам поради същата причина... b) d)
първо смятам че няма защо да се извиняваш това че харесваш другапорода не ти отнема правото да пишеш в други теми
второ благодаря за съвета w)
Публикувано: 25 September 2006 - 06:52 AM
Привет от мома Сарка за сега се държи много културно и пази чистичко .Анче аз и сложих един бебешки гащеризон но тя го изсули днес ще му пришия връзки и ще и сложа нагръдника друго си е когато имаш кой да ти дава съвети .
Публикувано: 25 September 2006 - 09:24 AM
Галя а честито и от мен--ни та виждам w) ша станеш разногледа bl) синовете ли да пазиш от кучки или кучката от момци b)
Притил на последните снимки е бой на негри в тъмна нощ--като не са хубави не ги слагай--прави други r)
Кети ша ядеш бой накрая b) ми стига си чистилаааааа b)
Катрина пак отнесе плувката нанякъде b)
Притил на последните снимки е бой на негри в тъмна нощ--като не са хубави не ги слагай--прави други r)
Кети ша ядеш бой накрая b) ми стига си чистилаааааа b)
Катрина пак отнесе плувката нанякъде b)
Публикувано: 25 September 2006 - 01:13 PM
Цитат
на снимките съвсем ясно си се вижда това в края и без това е едно червено одеало тъй че ако някой толкова държи да го вижда ИЗВИНЯВАМ СЕ bl)
има само една снимка която е малко по размазана публикувахя без да искам сори r) 1super