Мини Пинчер
Публикувано: 20 September 2006 - 10:35 PM
Публикувано: 21 September 2006 - 01:43 PM
ами всъщност нямам най-много 5 да са а и аз не използвам кучето за да излизам за по-дълго все пак тя не някаква играчка или нещо таково(не искам да кажа нещо спрямо теб anche)
абе вие гледате ли биг брадър или сървайвър
мен повече ме кефи сървайвайвър(поне от онова което съм гледала от сърваивър в другите страни)
Публикувано: 21 September 2006 - 04:25 PM
Прикачени файлове
-
SSA41500.JPG (141.78K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 21 September 2006 - 04:28 PM
Прикачени файлове
-
SSA41507.JPG (138.93K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 21 September 2006 - 11:26 PM
Аааааааааа, диета a) какви са тез шкембета bash как му разваляш манекенската фигура на момченцето ,бе Лина. Този черният е много готин 1super ,сигурно и нетовата форма ще се промени ,но добре ,че не е точно твой, може това да го спаси b) .Не ми се мисли драдхара на какво прилича oleeee
Чафунката изяде ли бута?
Публикувано: 22 September 2006 - 11:37 AM
Ми ще ги сложа на диета s) s)
Публикувано: 22 September 2006 - 06:55 PM
Кети във сряда бяхме във Ст. Загора но само за няколко часа купихме си нов компютър и след това бяхме у кумците ни не остана време да ти се обадя да се видим но другия път ще пием по едно кафе super best
Публикувано: 23 September 2006 - 01:09 PM
Публикувано: 23 September 2006 - 01:55 PM

Публикувано: 23 September 2006 - 02:20 PM
Чакам Анчето да дава акъли че нали е с много женски у тях b) w)
Публикувано: 23 September 2006 - 02:37 PM
Цитат
По-добре да й се иска на к*****а и да изчакат всички да й мине, отколкото да я тъпчат с подобни хапчета. Водят до различни ракови заболявания и какво ли още не.
Галя, най-добре да я кастрирате Сарка, ако сте решили, че няма да я заплождате никога. Шели е много добре, откакто я кастрирахме и не съжалявам! Беше правилното решение.
Поздрави на хубавата Сарка w)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 23 September 2006 - 03:01 PM
Публикувано: 23 September 2006 - 03:13 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 23 September 2006 - 09:49 PM
Мдаа , хапчета-НЕ, НЕ,НЕ(ако ще е хапчета, то по-добре е кастрацията)
Целият период на кървене може да продължи и 18-20 дни. Ако Сарка има нагръдник можеш да и обуеш едни гащи ,слагаш дамска превръзка от ежедневтите, и и ги връзваш за нагръдника. Това е само ако много цапа. Дано да не се научи да си ги къса. Връзването на гащите е най -добре ако е с ластични въженца и да е на четири места-на гърба, от двете страни и под тумбака. Ако гащите имат крачоли е добре. Друг вариянт е със много голям чорап ,но правиш три дупки (за опашката ,и крачитата) на мястото на пръстите, слагаш превръзката и закачаш по лесно чорапа за нагръдника. Така няма да се налагат много въженца и трудно се събува. Ще ходи като наказана ,но само един ден и после ще свикне. Дори и да купонясва и да се качва по краката ви (забранявайте и го и може и да не се научи) няма опастност от заплождане. Ако започне да си извърта силно опашока я пазете от ухажори. Препоръчвам ти да не я разхождате пусната ,за да не избяга ако и хрумне нещо.
Обичам си женските и даже не ми прави така впечатление разгонката им. За мен те са по-лесни за гледане.
Публикувано: 24 September 2006 - 12:10 PM
галя и моята притила е разгонена
аз знам че женско куче задължетелно се запложда поне виднъж в живота си това за самото куче е по-добре и ние вече сме я заплождали веднъж нормално е да цапа с кръв и наистина е по-добре с чорап или някаквитакива гащички и тем подобни това течение продължава от 9-13 дни и ако си решила да я заплодиш(въпреки че аз смятам че е по-добре това да се направи на пролет при другото разгонване защото това ще е по-добре за малките да не студуват толкова зимата)най-добре е това да се направи между 9 и 12 ден от разгонването w) w)
целувки на порасналота сладурана сарка и на всичи останали бонбончета от мен и притила w) 1super
(аз съм pin4er4eto но с друга регистрация w) )
Публикувано: 24 September 2006 - 07:19 PM
след около час пускам малко снимки на прити сега ще я снимам и ще ги пусна w) w)
исках да попитам нещо
1.аз обичам да лакирам ноктите на прити
дали това ще навреди на ноктите и?
2.колко от вашите кучета(пинчери)са с рязани опашки и вярно ли е че тези които са с не рязани не са чистопородни пинчери!? bl)
целувки по муцунки w)