Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2081 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 20 September 2006 - 10:35 PM

Кети , аз да напомня ,че ще има изложба в Стара Загора и ако можеш да ни пуснеш по някоя снимчица. worthy

#2082 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 09:10 AM

Цитат

ЕЕЕЕЕ а ми кажете ся дали съм наред с главата.

Ми наред си си, само дето от време на време ставаш рошава b) гледай Чафунчо да не почне да ревнува от толкова много любимци.
Анче за изложбата не съм забравила 1super

#2083 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 01:43 PM

[quote name='Ancheto' date='Sep 20 2006, 09:28 PM'] pin4er4eto, имаш ли много съученици с кучета? Като малка много обичах да кажа ,че отивам да извеждам кучето и естествено се бавих дълго. Иначе трябваше да се прибирам по-рано.

ами всъщност нямам най-много 5 да са а и аз не използвам кучето за да излизам за по-дълго все пак тя не някаква играчка или нещо таково(не искам да кажа нещо спрямо теб anche)

абе вие гледате ли биг брадър или сървайвър
мен повече ме кефи сървайвайвър(поне от онова което съм гледала от сърваивър в другите страни)

#2084 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 September 2006 - 04:25 PM

Бобчо вече е у дома--ще живее отпред че Рамбо отзад в двора иска да го хапне за десерт b) С Чафи се подушиха и Бобчо маха с опашка ма кърлежа е заядлив.

Прикачени файлове

#2085 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 September 2006 - 04:28 PM

А това е кучето дето ви казах че няма кой да го гледа--оказа се че е на 4 месеца.Подарих го през две къщи в махалата на едно момиче.Но ще го наглеждам--има си къщичка -храна и вода b) момичето цял ден игра с него.Май и той ще излезне лигльо b)

Прикачени файлове

#2086 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 04:39 PM

bl) ЛЕЛЕ БОБЧО КАКЪВ КОРЕМ Е ОТПРАЛ bl)
много го храниш бе човек ще вземе да бъгне заради теб b) l) b) (майтап бе)

а тва дручкото е много сладко дано момичето наистина се грижи добре за него като имош новини за него казвай.... w) w)

#2087 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 05:59 PM

Лина наистина много добре се грижиш за Бобчо - за отрицателно време е станал шишко w) Дано Чафи да го приеме с времето 1super стискаме палци w)
User's Signature

Качена снимка

#2088 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 September 2006 - 11:26 PM

pin4er4eto, ама ти може вече да си по-голяма за моите номерца. Когато така правих с разходките си играехме на площадката и така си удължавах времет след като ми свирнат от балкона. Просто се прибирах най-послушно ...и извеждах кучето след това l)

Аааааааааа, диета a) какви са тез шкембета bash как му разваляш манекенската фигура на момченцето ,бе Лина. Този черният е много готин 1super ,сигурно и нетовата форма ще се промени ,но добре ,че не е точно твой, може това да го спаси b) .Не ми се мисли драдхара на какво прилича oleeee
Чафунката изяде ли бута?

#2089 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 11:18 AM

Цитат

Бобчо вече е у дома--ще живее отпред

bravoS Май забравяш, че е куче bl) тези ГоЛеМи тенджари са за теленце бе Лина oleeee Другият месец да не изревеш за инфо -> липосукция на куче b)

#2090 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 September 2006 - 11:37 AM

oleeee Вие ме оправихте--ся ми турихте дерт-да мисля дали правилно ги гледам worthy .Викате да намаля дажбите---има нещо такова wink Мъжа ми го взех 65 кг и за 5 год го направих 95.
Ми ще ги сложа на диета s) s)

#2091 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 06:55 PM

ЛИНА ама ти направо си го ошишкала Бобчо а къщичката му е направо мечта .Само Чафи нещо не ти се отдава да охраниш wink но може покрай Бобчо и той да прояде и да заглади косъма .Много ми е интересно нашите дребосъци хем не се виждат от земята а се зверят на десет пъти по големи кучета от тях bl)
Кети във сряда бяхме във Ст. Загора но само за няколко часа купихме си нов компютър и след това бяхме у кумците ни не остана време да ти се обадя да се видим но другия път ще пием по едно кафе super best

#2092 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 01:09 PM

Анче помощ нашата Сара се разгони давай съвети какво да правя .В паника съм b) oleeee

#2093 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 01:55 PM

oleeee oleeee Галче...ся вече я втасахте.... oleeee дано някой ти даде съвет какво да правиш..виждала съм разгонена к***а l) висеше на крака на собственичката една седмица и се опитваше да прави секс...то не е за смях ама. oleeee .горкото животинче-питате ли я сега нея-иска и се та две не вижда!! l) l) Галя ми няма ли някакви хапчета ,питай ветовете!!
User's Signature

Качена снимка

#2094 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 02:20 PM

Сутринта бяхме при докторката за витамини ама не я бях забелязала че да питам oleeee Видях сутринта малко кръв върху чаршафа но все едно е от бълхички такива бяха петънцата боже много съм неграмотна ouu Не знам дали е от разгонването ама сестра ми беше у нас с децата и нашата калпазанка хапна по крака малкия и му направи синка до сега не е била агресивна с него много се обичат и си играят понеже той е на 6 год. и тича с нея из цялата къща .
Чакам Анчето да дава акъли че нали е с много женски у тях b) w)

#2095 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 02:37 PM

Цитат

Галя ми няма ли някакви хапчета ,питай ветовете!!

По-добре да й се иска на к*****а и да изчакат всички да й мине, отколкото да я тъпчат с подобни хапчета. Водят до различни ракови заболявания и какво ли още не.

Галя, най-добре да я кастрирате Сарка, ако сте решили, че няма да я заплождате никога. Шели е много добре, откакто я кастрирахме и не съжалявам! Беше правилното решение.

Поздрави на хубавата Сарка w)
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#2096 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 03:01 PM

HERZ и аз съм против всякакви лекарства даже както знаеш бях готова да я кастрирам ама сина не даде дано сега като види какво е да се съгласи .

#2097 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 03:13 PM

Дано, защото иначе по два пъти в годината ще трябва да си я пазите и да внимавате с нея и влюбените мъжкари b) А и хигиена вкъщи си трябва.
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#2098 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 September 2006 - 09:49 PM

Ето ме и мен с мадамите. Тук е женската консултация b) . Мога да ви кажа първо честито за момата и да започнем със съветите.
Мдаа , хапчета-НЕ, НЕ,НЕ(ако ще е хапчета, то по-добре е кастрацията)
Целият период на кървене може да продължи и 18-20 дни. Ако Сарка има нагръдник можеш да и обуеш едни гащи ,слагаш дамска превръзка от ежедневтите, и и ги връзваш за нагръдника. Това е само ако много цапа. Дано да не се научи да си ги къса. Връзването на гащите е най -добре ако е с ластични въженца и да е на четири места-на гърба, от двете страни и под тумбака. Ако гащите имат крачоли е добре. Друг вариянт е със много голям чорап ,но правиш три дупки (за опашката ,и крачитата) на мястото на пръстите, слагаш превръзката и закачаш по лесно чорапа за нагръдника. Така няма да се налагат много въженца и трудно се събува. Ще ходи като наказана ,но само един ден и после ще свикне. Дори и да купонясва и да се качва по краката ви (забранявайте и го и може и да не се научи) няма опастност от заплождане. Ако започне да си извърта силно опашока я пазете от ухажори. Препоръчвам ти да не я разхождате пусната ,за да не избяга ако и хрумне нещо.
Обичам си женските и даже не ми прави така впечатление разгонката им. За мен те са по-лесни за гледане.

#2099 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 12:10 PM

anche не знам ти на колко години си била аз сега съм на 13 год и лошото за този номер при мен е че аз прити на всякаде(без в училище разбира се)(а и да ви се похваля тя си дойде снощи и съм много щастлива)

галя и моята притила е разгонена
аз знам че женско куче задължетелно се запложда поне виднъж в живота си това за самото куче е по-добре и ние вече сме я заплождали веднъж нормално е да цапа с кръв и наистина е по-добре с чорап или някаквитакива гащички и тем подобни това течение продължава от 9-13 дни и ако си решила да я заплодиш(въпреки че аз смятам че е по-добре това да се направи на пролет при другото разгонване защото това ще е по-добре за малките да не студуват толкова зимата)най-добре е това да се направи между 9 и 12 ден от разгонването w) w)
целувки на порасналота сладурана сарка и на всичи останали бонбончета от мен и притила w) 1super

(аз съм pin4er4eto но с друга регистрация w) )
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2100 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 07:19 PM

абе каде сте бе хора bl) неска никой не е писал
след около час пускам малко снимки на прити сега ще я снимам и ще ги пусна w) w)
исках да попитам нещо
1.аз обичам да лакирам ноктите на прити
дали това ще навреди на ноктите и?
2.колко от вашите кучета(пинчери)са с рязани опашки и вярно ли е че тези които са с не рязани не са чистопородни пинчери!? bl)
целувки по муцунки w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни