Публикувано: 05 October 2006 - 10:21 PM
Гале, чехълчето само изглежда да е подпряно на кучето, а всъщност виси на конче, което е закачено на зъбчето на кученцето b) b) b) Любимите му чехли са, бях ги нарочила за изхвърляне, след като очевидно вече не стават за носене, но малкият си ги изрови и прибра. А колко е смешен като се опитва да се качи с този чехъл на дивана, смятай... w) На половината полет, във въздуха става ясно, че чехълът няма потенциал да се качи на дивана и се пуска, пинчи се приземява сам на дивана и отново скача долу, за да пробва пак. Луд умора нема!
Прити, и моят беше много страхлив като го взех, като отиваше към купичката да яде, целият трепереше и подвил опашка (или пънчето й, понеже са му я отрязали още като бебе). Като е бил малък, е бил с много кучета, които сигурно са го тормозели за храната. И хората, от които го взех, имат нещо като ферма за пинчери и кой знае как ги гледат...А да не говорим, че Скипър не стана като тези, които ми показаха, ушички не изправи, въпреки че е на калций всеки ден. И тези хора ме посъветваха да му сложа втората и третата ваксина наведнъж, за да останел по-малък...Аз естествено не ги послушах. Малката мишка си я обичам ако ще и доберман да стане w) w) w)
А за лошо отношение към животните...видях един пинчи в зоомагазин на пазара, колкото моя на възраст, но го гледаха в аквариум с едно по-голямо куче. След няколко дни милият беше отделен в отделно аквариумче и имаше рана на главичката...скочил бил от аквариума, така ми обясниха. Ама то в аквариум живее ли се??? Без малко да го взема, ама мога ли да изкупя всички зоомагазини, а и тези нещастници ще заплождат нови и нови за пари.
Отивам аз да си нацелувам рожденика w) w) w) Тези дни съм болничка в къщи и малката запетайка е много щастлив bravoS