Мини Пинчер
Публикувано: 06 October 2006 - 11:04 AM
Галя имах предвид ТЕБ като ти казах да не дърпаш дявола за опашлето--не сина ти b)
Скип ма верно твоя разбойник все е с виновен поглед--моя даже и да е многооооооо виновен се зъби.Изобщо не съжалява за белята дет е направил b)
Публикувано: 07 October 2006 - 07:16 PM
ние днес снощи отидохме малко на гости при баба и дядо и направихме снимки на всичко малко(живо) в къщи b)
днес валя и неможахме да се видим с Кайлито то и стопанката й нещо не ми харесва- само дразни Прита и... аз се изнервям!!!! (love)
вие как сте нещо интересно с вас !? r) w) щи пусна снимки до сряда!!! w)
целувки на d) и поздрави на мамите! w)
Публикувано: 07 October 2006 - 11:30 PM
Е може да се научи разбира се, но с времето което имам...много трудно ми е s)
Публикувано: 08 October 2006 - 10:27 AM
Аз с моята дружина все не ми остававреме за дресировка.
Вчера голямата ми щерка ме изправи на нокти с непрекъснато повръщане истрашна алергична реакция s) .Щяха да ги приемат в болница ама татковци не пускат.
През останалото време само тичам от стая в стая(е , то като палат сякъш живея l) ) и прескачам щури кучета. Вече имам още едно ,или всъщност са повече , човешко бебе за хранене. Най-главното се казва Арчо , после се нареждат Роскана , Мая и Лиляна ,който превари. l) Започна ли да давам пюрето на Стефито и Арчо полудява. Все едно е най, най-вкусното ядене на света. Изобщо не подбира дали е зеленчуково или месно пюре oleeee обаче ако му дам кренвирш или друг колбас,неще. На храната си не налита така и дори и на консерва за кучета и то хубава марка.
Така ,че вече храня и още бебета l) .
Хайде , отивам сега пак на обиколка из стаите s) , дано скоро да ги събера двете сестрички ,че Рали тъгува за малката. Но като влезе при нея бандата и става купон w)
Публикувано: 09 October 2006 - 06:08 PM
на мен ми пратиха снимките ама са доста!!! bl)
да ги пускам ли всичките или не!!! bl) w)
има и на Прити и на малуши а на котето ще пусна в породи котки/турска ангора!!има и на алекс 1-2снимки!?
как са вашите сладури !?
притка нещо я боли коремче!!! s) w) s)
тук се молеше да излезе!?
Прикачени файлове
-
71.jpg (7.72K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 09 October 2006 - 08:08 PM
Ехооооооо, ойларипииииииииииииии , къде сте всичкии ЕЙ да не забегнете на някъде! a) Само Катрина се обажда с послушният Майльо и Найдена. Веднага да казвате как са Чоко ,Чочко и Чафунката(и другите покрай тях)
Публикувано: 09 October 2006 - 09:18 PM
те сега снимките са правини вън утре ще пусна и другитеыче сега е късно пък утре съм на даскалоооооо.. s) b) s) !?
Прикачени файлове
-
untitled2.jpg (39.5K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 10 October 2006 - 02:43 PM
ей каде се покрихте бе само ancheto пише от време на време и никой друг!!!ееееееее... fow
Галя как е Сарка?мина ли й вече !? w)
Ами Чафун,Майльо,Чочо и другите!? w)
ето другите снимки w)
тук е на разходка пред къщата
Прикачени файлове
-
untitled4.jpg (15.11K)
Брой сваляния: 45
Публикувано: 10 October 2006 - 02:44 PM
Прикачени файлове
-
untitled5.jpg (16.84K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 10 October 2006 - 02:45 PM
Прикачени файлове
-
untitled6.jpg (14.46K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 10 October 2006 - 02:55 PM
Анче за състезанието....ми ние май следващия път r) сега и ние като Кети ще се месим в края на месеца и просто много ми идва нагоре, няма да се справим, нямам място да тренирам...просто Майлс за да му е интересно трябва да се е наиграл, а като се върна вечерта, той не може да ми се нарадва..като е лошото време не можем да се изморим навън та да танцуваме и напредвме много бавно, просто го отлагаме за следващия път - няма да се отказваме r)
Лина хубаво го казваш ама не идвате :)) хайде забирайте се и елате на гости , тъкмо като се махам от квартирата да направим еднп лудо парти преди това l) l) l)
Публикувано: 10 October 2006 - 03:02 PM
Притил що не слагаш снимките на snimka.bg например и не слагаш линк към тях или поне ги слагай през едитора, така като прикачаш картинки хем пускаш много съобщения, като можеш просто едно с много снимки, хем качеството е по-лошо...
Хубаво е че се обичаш малките съкровища, но все пак форума е да споделяме опит и приключенията на малките, а не да слагаме постоянно снимки - снимките са за някакви уникални моменти, които можем да покажем. Има си фото-форуми и фото-сайтове на които да ги слагаме :)
Имаше някъде по форума даже теми как да се слагат снимки и т.н. - можеш да ги намериш и прочетеш.