Мини Пинчер
Публикувано: 18 October 2006 - 12:05 PM
Чудесно ,че ни харесваш групичката victoryVVV аз като нямам доберман , немски дог и други пак си кисна и в техните теми ,защото ги харесвам и с моите кучета са расли такива ,но с други стопани. Ротвайлера е една от породите ,който много харесвам ,но навам възможност да гледам в къщи .Просто като бях малка нашите се съгласяваха само на дребен пес с къс косъм и оттам се започна ....ама ще си взема аз и други породиииии , но малко по -нататък.
Нали и нашите нямат титли от изложби и не се дърпаме в коментари за стандарти и съдии b) И СА НАЙ-КАЧЕСТВЕНИ ЕСТЕСТВЕННО l) w) w) w)
А за плетивата....Кети и другите аз съм пас. У нас е шев и кройка b) и най-вече преправяне на някоя качулка , ръкав ,чорап....
Публикувано: 18 October 2006 - 05:16 PM
Цитат
Ех, Анче, блазе ти, преправяш чорапче, качулка хихи....И хоп-нова фешън дрешка за някое дребосъче. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 18 October 2006 - 06:24 PM
Та като се разговорихте за тоалети....ето един!!
Прикачени файлове
-
F1020002.JPG (25.01K)
Брой сваляния: 58

Публикувано: 18 October 2006 - 06:33 PM
Цитат
Та като се разговорихте за тоалети....ето един!!
Благодаря Чоко Ан за приема. cheers
тоалета на манекена ти е много фешън. l) С ле-е-ек сибирски акцент върху яката, средно дълъг косъм, спиращ студа и ..какво е това червеното виснало?

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 18 October 2006 - 06:53 PM
Прикачени файлове
-
PICT0013.JPG (29.84K)
Брой сваляния: 61

Публикувано: 19 October 2006 - 09:49 AM
Да попитам какви са тези яки bl) , кожички bl) bl) ама моля ви се ...само еко палта l) Ето и Чоко не ги искал , ама и той като рота е с червено b) и повече си харесва грейката и явно е заради цветът.
Мойто Мръвун му праснах едно фото гаднооо ,гаднооо и той седи като бит.
Представям ви модел от колекцията ВСЕКИ СЕЗОН Е ЗИМА БЕЗ ЛЯТОТО . Лесен за обличане с удобен цип. Моделът се чувства като със скафандър . Двойно подшита дреха с пришита халкичка на гърба , удобна за закачане на повод . Спестява времето за поставянето на нашийник или нагръдник. По желание може да се пришие дръжка на гърба на якето и става удобна транспортна чанта ;) може да се измислят и други приложения на якето.
Прикачени файлове
-
Picture_658.jpg (43.79K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 19 October 2006 - 09:56 AM
Чоко е много смешен с червената грейка--дупето върви наляво греиката надясно b)
С тия цветове верно ги направихте п......и a)
Аз на моя ще му направя от естествени материали(ся като гътнем телето)и ще му закача зъб от бизон на якичката b)
Зъб още нямам ма ша пратим татьо на лов--сезона го откриха b)
Публикувано: 19 October 2006 - 11:55 AM
Хей, мами на красавици и красавци w) ,я драснете някой ред в тая темичка ,че да ги смаем каква красота са ни слънчицата w)
http://dog.bg/f/inde...=41&t=5174&st=0
Аз се записах от тук angelpik r)
http://dog.bg/f/inde...41&t=5174&st=15
Публикувано: 19 October 2006 - 11:55 AM
Цитат
С тия цветове верно ги направихте п......и a)
Аз на моя ще му направя от естествени материали(ся като гътнем телето)и ще му закача зъб от бизон на якичката b)
Не знам защо-ама аз още като си преглеждах старите грейки хвърлих око само на червената-иначе всички му станаха b).Имаше и една сива жилетка, на която се изпишка, незнайно защо, но подозирам, че е било бунт заради дантелата по яката. b)
Хората са свикнали да виждат пинчерчета облечени, в отсрещния блок има едно пинчерче, то е винаги в крак с модата-сега е модно райето и има няколко жилетки такива. 1super
Чафи, интересно ще е е телешкото манто, баровско малко, че и гердан от зъби-и-и-и.Да не вземе малкия пинчо да рекетира големите песове за кокали. l)

Публикувано: 19 October 2006 - 08:22 PM
Анче ама как можа да го премениш милия като манекен а момите ги няма ще ревнуват oleeee
А запалихте ме ще вадя преждите и иглите тези дни гоблена пак ще го зарежа s)
Публикувано: 20 October 2006 - 07:06 PM
Ще взема да хвана куките ;)
Момичета, този кирилизатор е голяма мъка, но го понаучих bravoS
Всички дрешки са ви страхотни, мили мами, целувки на кутретата, аз моето ще си го гушна чак след 2 седмици w)
Публикувано: 21 October 2006 - 04:13 PM
Прикачени файлове
-
SSA41578.JPG (138.16K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 21 October 2006 - 05:25 PM

Публикувано: 21 October 2006 - 05:34 PM
Прикачени файлове
-
SSA41581.JPG (139.75K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 21 October 2006 - 05:49 PM

Публикувано: 21 October 2006 - 09:49 PM
Лина съчуствам ти но поне пердето ти е здраво на моята преятелка дакела от яд че не го е взела с нея на разходка взел че и скъсал чисто новото перде bash
Публикувано: 21 October 2006 - 10:16 PM
Цитат
Тъй ли? bl) bravoS Честито !! Да сте живи и здрави и леко бременеене !!!
Аз де съм бляла и не съм разбрала ouu ouu Тогава за danissa пускам една снимка дето не и е тук мястото ,а при котаците ама ще си понеса всичкото bash
Няма икона със зачервени от срам бузи ,но си я представете ,че съм я сложила l) У нас все някой ще се намери да дооправя леглата. Това е Стефи и Симона (в летен костюм - подстригване) ,а там някъде е и Арчо l)
Прикачени файлове
-
Picture_638.jpg (49.42K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 22 October 2006 - 09:34 AM
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.
Публикувано: 22 October 2006 - 10:14 AM
Снимките на бебето с животинката са w) w) w) ...
Анче, ти колко пинчовци имаше като беше бременна? b)
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. 1super Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...

Вход

Горе
Цитиране +