Цитат
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.
Гали , ама наистина не съм видяла oleeee ооо , нямаше да пропусна да се запиша b) .
Цитат
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. ns22.gif Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...
С Раличка като бях бременна имахме морски свинчета , две котки , една пинчерка, от време на време декоративна коза ,която захранвах с биберони l) (големи са като дребни мини пинчери w) ), риби ...може и още нещо да е преминало ама не помня. oleeee
Със Стефито имах една котка , и три кучета ,а Мая и Лиляна си ги взех като родих точно след седмица, разни кълвачи ...и други служебни животинки l) .
Когато бяха по-малко кучетата ги водих всички заедно с мен с количката като си имаха за студено време един сак да се гушкат.

Вход

Горе
Цитиране +