Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2421 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 November 2006 - 01:51 PM

l) Анче -ми вземи и бабите...кажи им че тук пенсионерите си организират мнооого екскурзии-тъкмо като хукнат и те няма да ти се пречкат много многоl) l) l)
bl) Катрина ми на тези цени на квартирите-то по хубаво да си купите апартамент и да си го изплащате...
n) А пък навън е кучешки студ.....ама нашите въшки нали не са в категорията на кучетата...и не мърдат навън!За да излезнат не трябва да ги спираш ми да ги влачиш l) l)
User's Signature

Качена снимка

#2422 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2006 - 03:07 PM

Цитат

n) А пък навън е кучешки студ.....ама нашите въшки нали не са в категорията на кучетата...и не мърдат навън!За да излезнат не трябва да ги спираш ми да ги влачиш l) l)

Наистина е много студено, като знам, че още по-студено ще става, но се надявам на естествената ми аклиматизация, защото миналата година камъни се пукаха на -15, но пък не ми е правило кой знае какво впечатление.
Пинчовци не съм виждала да тичат по поляните, само това от съседния блок стопанката го дърпаше поне да мръдне от стълбите, а то,милото, не ще. b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2423 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 November 2006 - 11:50 PM

Ани , майка ми е пенсионерка ама работи и понеже само аз съм я дарила с внуци и .....си слага памперс от радост като ни види l) А другата ни баба ( това е за Лина ,че да се пука) е пра-баба ,защото немам свекървище ,че му бих дуспата. Свекървището ми обаче не е родна майка на мъжо ми и ми е леснооооо. Голямо шоу сме като отидем в баба му на мъжа ми с всички бълхи. Тя много си ги обича ,а Питя направо става като изтривалка на крака и w) .
Днес моята котка е пощуряла bl) не мога да се откъсна от нея , все отгоре ми да лежи. Сега ме е натиснала да не мърдам и ми подпира клавиатурата, а другите.....само на Арчо му се вижда дупето под губера. Вече им пускам електрическа възглавница като ни няма. oo oo oo oo

Цитат

Наистина е много студено, като знам, че още по-студено ще става, но се надявам на естествената ми аклиматизация, защото миналата година камъни се пукаха на -15, но пък не ми е правило кой знае какво впечатление.

Бременните обикновенно все им е топло. Правите ли дълги разходки в парка като преди?

#2424 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:07 AM

Ох момичета и тука е много студено Сарка излиза точно за две минути на първата тревичка си е свършила всички работи и се връща скимтейки в къщи .Вчера малкия и сложил нагръдника да я изведе и докато се обуе тя на бегом отишла в банята изпишкала се е се наредила на вратата на хола да си влиза на топло dribble не му се излиза на d) в тоя студ на мен два пъти повече . Вчера разших две качулки от якетата на децата и днеска ше шием със сестра ми дрешка на Сарка ще пусна снимки да я видите ако не ме изяде докато я облека l)

#2425 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2006 - 10:03 AM

Гали, взимаш един крачол от термо гащеризон, който е с ластик отдолу (той остава за вратлето) и му правиш две дупки за предните крачета. Като ги обкантиш и е готово. Ако искаш ,за да го обличаш по-лесно , му сложи цип на коречмчето или където ти е удобно ,но след или на нивото на предните крачета. Ако има пухена ватичка и става идеално. Ципа е хубаво да има затегалка ,че да не се отваря при движение. Или сложи копче тик-так ...лепка(те се развалят по-бързо)...или каквото ти хрумне.

#2426 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 10:16 AM

Анче това е много добра идея ще се разгледам нещо старо от децата .Аз се спрях на качулките отвътре са с полар и с лепенки понеже Сара не обича да и слагам дрехи и ме ръмжи но с лепка става по бързо обличането а и моите деца не слагат качулки и така ми се подмятат из къщи а са много хубави от промазан плат и полар b) като знам как топлят якетата дано и на Сарка да и е топло wink

#2427 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 11:12 AM

Цитат

Бременните обикновенно все им е топло. Правите ли дълги разходки в парка като преди?

вярно ли е това? bl)
Не правим дълги разходки вече, аз имам малко проблеми и трябва да почивам...
Ей, как съм се смяла като снощи подреждах и видях купищата качулки-и у нас никой не ги носи, кажете къде да ги пратя -за пинчерска благотворителност де. l)
Гале, да пуснеш снимки с новите дрешки на Сарка! 1super
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2428 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2006 - 11:57 AM

Гале да допълня , че стават и ръкави за нови дрехи. Така остават голи крачетата ,но пък промазаният плат и полара или кожичката от вътре и им е много по-добре. Нека да и е по-широкичко и го пристягай смо в задната част. Така няма да и стяга.

danissa, така казват , защото се повишава кръвното . Ако има нещо ,което те притеснява пиши ми на лични и ще ти кажа ,че има неща ,които докторите изобщо не казват ,че са нормални ,а човек се побърква от притеснение.

#2429 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 November 2006 - 01:12 PM

ООООххххх милата Анче--няма си свекърва s) голямо удоволствие пропускаш s)
Значи предлагам ти сделка---без нищо в замяна ;) ПОДАРЯВАМ ТИ МОЙТА от все сърце безвъзмездно и БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ.
Кво ревете всички от студа---ми ние с наште гори тук--даже и за кучета не е навън.Моя мъж казва че куче и коте от студ не умират s) дали да му вярвам ?

#2430 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2006 - 01:31 PM

Цитат

ООООххххх милата Анче--няма си свекърва s) голямо удоволствие пропускаш s)
Значи предлагам ти сделка---без нищо в замяна ;) ПОДАРЯВАМ ТИ МОЙТА от все сърце безвъзмездно и БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ.

Промоцията до кога важи и има ли допълнителни есктри?
После ще имам ли нужда от психотерапевт? l)

Разходките ни са точно колкото едни реклами - каишки и дрехи успяваме да сложим и после да махнем и има време да си вземеш чашката с винцето l)

#2431 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 04:03 PM

Цитат

Промоцията до кога важи и има ли допълнителни есктри?
После ще имам ли нужда от психотерапевт? l)

l) Незнам дали ще имаш нужда от психотерапевт-ама от адвокат със сигурност!!А съдебните медици трябва да търсат останките и при лъвовете l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#2432 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:11 PM

Дани благодаря днес ми дойде музата и аз не знам как го заших с години не съм шила .Чаках сестра ми да дойде на помощ но ме излъга и аз повиках неволята и резултата е на лице super best Дано само Сара да го носи че днес такова ръмжене беше докато я облека bash

#2433 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:14 PM

Анче като приключиш със свекървата на Лина се обади ще ти пратя и моята пък после ще си делим разходите wink
Представям ви новите модни тенденции за зима 2006 дизайнер аз манекен САРА

Прикачени файлове

#2434 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:17 PM

Това са две качулки отвътре е полар а отгоре промазан плат

Прикачени файлове

#2435 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:20 PM

Дано да и топли като я облека стои като препарирана и трепери b) oleeee

Прикачени файлове

#2436 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:22 PM

Гале, ти си талант 1super .Новата дрешка е модерна, топла, прекрасна!
User's Signature

#2437 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 09:23 AM

Браво Гале бива те за дизайнер 1super наистина е много модерна дрешката, аз оня ден купих подобна на Майлс от магазина, че миналогодишните му отесняха, бабата далеко...и няма кой експедитивно да шие w)
Ани права си че по-добре да купим апартамент, но .... мисля че проблема за преден път е обвързването b) същото като с децата... Вчера спомена като ми свърши заема март....но какво ще стане тогава не е ясно :) И сега можем без проблем да теглим и да изплащаме, все пак плащаме квартира, което е същото, разбира се ако не вземем апартамент в строеж и да чакаме да се построи, но няма да го направим, защото просто не можем да си го позволим да плащаме на две места s)
ТУк също е голям студ, но Майлс все още с удоволствие излиза навън ако не е облечен...ако е облечен ...всемам го на ръце отикарвам го далече от къщи и той се разхожда като се прибира :))) сама така успяваме облечени да се разходим - на прибиране - иначе да излезе сам от нас в никакъв случай. Ех глезени са нашите мъници w)
User's Signature

Качена снимка

#2438 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 November 2006 - 10:46 AM

Браво ,Гале bravoS и danissa като ти даде неизползваните качулки и направо си прави саит с дрехи за кучета 1super ама сериозно го казвам да знаеш. И халкичка си сложила за дасе връзва лесно.....само да са здрави лепките. Не се притеснявай ,че трепери и Арчо като му сложих за първи път якето и не се мърдаше ,а направо си падаше ,а сега като я види и се бута сам в нея. Пък и да не и харесва си я обличай ,че е по-добре да се свива отколкото да е болна.

В момента си пиша с три кучета в анцунга навряни и не помръдват. Мая и тя беше ама нешо и стана горещо и се изниза l)

#2439 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 06:06 PM

Анче аз направих веднага проверка дигнах я за халката издържа теста успешно . Тоалета стана много хубав и ще и топли защото е от промазан плат вата шушляк и най отдолу полар студа няма да ни уплаши тази зима а залепващите лентички са няколко и дори да порасне пак ще и става 1super Тези дни ще обмисля как да се казва модната ми къща за бутикови кучешки тоалети . b) а Дениса другия път като си взема кученце да си вземе дребосък като нашите че да мине с по една две качулки или чорап а не с цяло яке b) Сега си плета пуловер от чиста вълна в няколко нюанса като ми остане прежда ще има нова дрешка и за Саричка

#2440 Потребителят е офлайн   Vanilla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2006 - 01:46 AM

galia69, Гале,
Отличная одежда (платье) для собаки 1super Молодец, супер! У тебя очень умелые руки!

Хочу сказать, мои собаки ходят без одежды (без платья) до минус 7-10 градусов. Русские мини пинчеры b)
User's Signature

Vandebor - English Toy Terriers, Miniature Pinschers, Pomeranians http://minpin.ru

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни