Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2461 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 09 November 2006 - 11:20 PM

Хи-хи -хи l) w)

Прикачени файлове

#2462 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 09 November 2006 - 11:22 PM

Ето и Льонки - Пльонки от вятър таркальонки l) l) l) w) w)

Прикачени файлове

#2463 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 09 November 2006 - 11:30 PM

И като стана на въпрос за шиене - аз си правя нагръдниците сама b) много съм скромна да знаете

danissa, на земята да си лежи момчето w) аз като знам Питя като ме прегазваше през тумбака как се прививах, а ротко с малките лапиииии...ще ти изкара въздуха. Въпреки ,че явно вече е разбрал за какво става въпрос nok . Ти каза ,че не скача вече върху теб и още ли е така?

#2464 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2006 - 07:17 AM

Цитат

И като стана на въпрос за шиене - аз си правя нагръдниците сама b) много съм скромна да знаете

Това майките на пинчери сме много способни да знаете .Анче да вземем да направим кооперация wink b) b) А пък на Льонки -Пльонки да му нацелуваш малкото тумбаче w)

#2465 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2006 - 08:29 AM

Много модерни са вашите пинчита. Много се смях. Титко миналата година си ходи голичък, ама за тая съм му направила потник. Много е смешен, защото е хулигански. Ще го снимам и ще се включа в модния конкурс l) .Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2466 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2006 - 08:32 AM

И малко въпроси:
как да разбера, че жлезите имат нужда от прочистване?
кога да му търся пинчерка, която да го въведе в тайните на плътските наслади?
User's Signature

Качена снимка

#2467 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2006 - 10:35 AM

Да не вземат да му харесат плътските наслади че ще се наложи да му вземаш приятелка в къщи . Я да ги запознаем със Сарка да видиш какви бебоци ще си родят красиви като мама и тати . МАЙТАП че ще ни изгонят от къщи b)

#2468 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2006 - 11:47 AM

b) човещинка е, или по-точно кучещинка ;) . Трябва от рано да си избера снахата, че после и внуците да са хубави l) l) l) . Ама Сарка е хубавица. Одобряваме и двамата super best .
Титко е малко потиснат в последно време, защото се преместихме и му липсват дружките. Тукашните кучета не са комуникативни, ама хич!
User's Signature

Качена снимка

#2469 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2006 - 04:42 PM

ох нямах нет цяла седмица и изкуках! NNN NNN
ся съм чела,чела.. r) и за цяла судмеца няма кво да кажа нищо интересно ама... w)
мноо фЕшЪн дрехи имат тия кърлежчета бее!! wink w) БРАВООО! bravoS
ние още не сме оплели нашта дреха-като сме готови ще я снимам и ще показвам9по изчисления или днес или утре ще е готова wink ) w)

и аз съм се чудила как показват кой е шефа тия великани!?( като се досещам-хич не им завиждам на техните b) (ама пък кучетата са СУУУУПЕЕЕР-СПОРЕД МЕН-СПОР НЯМА wink ))

Иначе ния пак спим-нищо интересно!! w)

студ на кутийки е вън!!е при нас тия дни-тая седмица е топло и без яке се ходи ама сутрин-7-8 часа е--бррр!!! victoryVVV (тя картинката е за друго-ама нали има шал и...сещате се-зима-студ)

е чао за сега като пишете пак се връщам 1super целувки на чернилките и поздрави на мамите им! w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2470 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 November 2006 - 05:00 PM

Двамата в количката ми иде да ги изям---даже и без да са напълнени с ориз b)
Я да оставиш Титко на мира? Насила ще го караш да се омърси b) b)
Чокоан купи ми един дог--и ела да си гледаш кой ще командва a) ще спра да пазарувам с кола b) защото ще пращам дога до магазина и ще мъкне чантите l) НЕ ми ли вярваш ?
Виж за аналните жлези имаше във ветеринарен кабинет--симптомите бяха написани

#2471 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2006 - 09:14 AM

оле снощи тая дивачка така ми изкара акъла.. bl) ..легнала наща и гледам на врата и едно много странно оранжево-червено петно!!викам се кво ли е тва утре сигугрно но докгтор ако не се махне!!!не я боли като го пипам!! bl) чудих се чудих се и се сетих,че тя по рано вечерта,като се опитваше да се качи на леглото,а то има ограда,и се удари(аз не съм го видяла ам чух нещо да дрънчи и после тя беше на леглото)и мам го пствърди,щото я била видяла!! w) ся е под завивката и спи-пак,не отново b)

момичета уредих се-за Коледа се разбрах с наще да ми подарят цйфров фото апарт!! super best то пак щяхме да вземем ама ся ща си само моя-хихи!! b) w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2472 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2006 - 10:52 AM

Връщаме се от вет. лекар и да ви се оплача нашата калпазанка щеше да изяде и лекарката и мен bl) съответно и върза муцунката та като я почна лекарката мери и температурата преслушва я ваксина и сложи ноктите и бяха дълги на предните лапи и ги подкъси и за моя изненада се оказа че и аналните жлези трябва да изстискваме .Милата ми Сарка направо я стресирахме отвсякъде а майка и два пъти повече oleeee

#2473 Потребителят е офлайн   delfin4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 November 2006 - 06:28 PM

знчи аз искам да си купя мини пинчер.знам че са по евтини от чихуа хуа и ще ви помоля да ми кажете горе голу някаква цена зая мини пин4ер и дали се привързвва към деца?лесно ли се гледа и нещо повече да ми кажете за него

#2474 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2006 - 10:06 PM

добре дошлаІдошъл delfin4eto много се радвам,че се присъединяват още въшкособственици!! cheers
ами прочети инфото в 1.2.3.....страници ище разбереш иначе-на тези въпроси:
да по евтини са ще ти пратя ЛС.
към деца трудно се привързва,даже почти не-пинчерите мразят деца!! w) е не всички,но поринцип тази порода е така
лесно се гледа-две триразходки-сутрин,обед вечер,50-70гр храна на ден(може и 100гако е по едро куче(за породата естествено b) ) като моето-3250г)
сколни са към прехранване-тъй,че внимавай!и..какво..то си пише по напред,ако искаш мога да ти кажа още-абе виж лични след малко!! 1super

иначе галя пооспокихте ли се вече(и двете)? w)
ние днес видяхме едно много сладко вече бездомно кученце-женско,може би нямаше годинка-ако съдя по зъбите-рижо с къса опашка,средна големина,късокосместо,личи че е било домашно по следните причини:
1)не беше слабо
2)имаше следа от нашийник по врата/козината
беше плахо,но като клекнах и дойде при мен-погалих я и започна да подскача да играе,но забелязах,че върви след всика,който мине покрай нея,така тръгна и след мен и после след една жена.По късно пак я видях,ноПрита се разжафка и то милото се уплаши и избяга!! s) прилича на Бобчо,в главата а има и котешки очи и неса и изправени ушите!! w) s) w)

иначе ние сме злобари и половина-като види куче и тръгва да го подуши,дано аз не познавам лично всички собственици на кучета и не и давам да души непознати кучета естествено,да но тя мисли,че щом кучето не се е доближило до нея и е на каишка значе нищо неможе да и направи и се почва-лай,ръмжене,като посегна да я гушна-не дава ХаПе ме!!!
и хората по улицата чак се спират и се подхилва-мишка се звери-хаха!! a) ( b) ) a)
и така.... w)
User's Signature

#2475 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 November 2006 - 01:20 AM

Цитат

Двамата в количката ми иде да ги изям---даже и без да са напълнени с ориз b)

Ако знаеш как се мъчих да хвана и четирите кратунки заедно ама тъй щурееха ,че все поне две бяха размацани на снимката oleeee .
delfin4eto, дали се привързват кам деца ,ли? Ела у нас да видиш какво гърчене пада като видят щерките ми. Ако са на едно ниво.....целувки ,прегръдки ,молещи се лапички да те докоснат, направо се скъсват от лигавене w) w) w) .Изключително са нежни и се опитват все по внимателно да докосват бебето ми. Всичко явно е до възпитанието(те пък едно възпитание имат моитееее.....мани ,мани) ,но и до животинката. Към чуждите деца не мога да кажа ,че са особено добри, зависи от детето.

Вале, какво стана с кученцето?

Гали, как е Сарка, гърдичките и добре ли са вече? Защо толкова избърза лекарката с ваксината? Аналните жлези аз ги оправям на моите ,че вече се убедих - чест проблем при всички породи е и не зависи от възрастта.

#2476 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 09:21 AM

Цитат

И малко въпроси:
как да разбера, че жлезите имат нужда от прочистване?
кога да му търся пинчерка, която да го въведе в тайните на плътските наслади?

tito един доктор като му зададох този въпрос ми каза следното - когато почне да си тътри дупето са му пълни жлезите и той се опитва да ги успокои, но само това не е признак, защото може да е съвсем малко натрупването и той да успее да се справи сам, трябва да следиш изпражненията и ако са тънички много това е признак, друго интересно е ако си хапе крачетата - по ноктенцата и по лактите, та с една дума почнеш ли да наблюдаваш и трите неща време е r) На нас ни препоръчаха да избягваме да ходим често - хора ходели на всеки два месеца, което не е добре, но не трябва и да се оставя ако има признаци, защото може да се вдигне температура (все пак това си е възпаление) и куп други лощотии...
Skiper лятото живи и здрави ще се видят двамата сладури - наистина много си приличат! w)
Притил не си права за непривързването на пинчерите към деца - прочети инфо за мини пинчер - дават ги добри към децата и аз само такова наблюдение имам - естествено говорим за децата от семейството! То е ясно че към чужди няма да са много добри, то и към големи хора не са :)))
User's Signature

Качена снимка

#2477 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 10:46 AM

Цитат

Гали, как е Сарка, гърдичките и добре ли са вече? Защо толкова избърза лекарката с ваксината? Аналните жлези аз ги оправям на моите ,че вече се убедих - чест проблем при всички породи е и не зависи от възрастта.

Анче гърдичките и вече са по добре а за ваксината просто в паспорта и пишеше че на 11.11 има реваксина и я заведох .Някъде в нета бях срещнала каква е технологията за изстискването на аналните жлези ама не се задълбочих да го запомня oleeee Като чета симптомите които е описала Катрина направо три в едно сме били ама аз от къде да знам какво да гледам като и ги изстиска лекарката секрета беше с кафяв цвят а докторката каза че трябва да е като олио .На Сарка от няколко дни и правя пилешко с ориз почна да си хапва дано да заглади косъма че мисна да и се моля с тези гранули

#2478 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 November 2006 - 10:51 AM

Ето, казах ти аз да не се притесняваш b) вече мога да се успокоя victoryVVV

За аналните жлези мога да добавя ,че дупето започва да изглежда сякъш се е напънало малко преди да си търси място да се изака, т.е. се увеличава от нормалното си състояние. Тогава и цветът се променя.

#2479 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 12:24 PM

Докато търсих в гугъла за аналните жлези намерих тази статия
My Webpage

#2480 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 03:13 PM

кучето не съм го виждала,защото вали и с Прити излизаме само на бързо пък и то сигурно се крие някъде от дъжда сега милото s) w)

иначе не исках да кажа,че не се превързват лесно,а по скоро,че са по агресивни от другите породи дребни кученца и когата децата ги закачат те хапят и всички(поне пинчерите,които са били или са все още у домо не са обичали много много деца-хапят ги)като видят дребно човече и то като посегна да ги погали и хапят!!!надявам се сега изясних малко по правилно това което исках да кажа и ме разбрахте r) 1super
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни