Цитат
052 64 79 41 0889909786-Анна Обади ми се и ще ти обясня кога очаквам бебета ,дай Боже всичко да е наред.Сега има от една кучка ,но едното е запазено отдавна. Ако се откаже момчето може и да го продавам. Другото нямам представа дали собственика на женската не е намерил стопани. Родителите са баща 1,5кг , майка 1,4кг.
След някой месец може да имам и от едрите пинчери, от майката на тези от снимката. Те стават от 3-4,5кг.
Гале, ама всички казват ,че приличали щерките на таткото и аз им се чудя от къде го познават. А мъжа ми като каже така го гледам
bl) и се чудя къде го е виждал l) l) l) . Аз се надявах на момче за второто ама не смених коча и пак мома l) .
Цитат
Анче, дъщеря ти е невероятно красива! Много е сладка. НА тази снимка на колко годинки е?
Благодаря, благодаря много ми е приятно като го казвате.На снимката е на 2г и 7м., а сега е на 4г и 2м w)
Да ви се оплача от моя АРЧО a) купувам аз РОЯЛ КАНИН ,на челна стойка заставам да го храня, давам консерви, варено месце(само месо) ......вече направо забравих какво още и дрисльото му с дрисльо НЕ ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ouu ouu ouu ouu . Но ...като хвана пюрето от детската кухня за Стефито и ми дърпа ръцете, квичи ,скача ...абе откача направо. Яде го като прасе. Реших да сложа и гранула Роялка от най-добрата- облиза пюрето и толкоз a) ouu
А ми кажете как да спазвам правилото ,да не яде хуманна храна, че той днес е трети ден дето не яде и стои като сянка. Ама като си изплюска пюренцето и един спаринг направиха.