Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2491 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 November 2006 - 07:49 AM

Цитат

добре все тая ,мерси bl)

Питат хората им отговарят и накрая все тая oleeee bash bash
Това ми е професионално заболяване и като си натоваря малко повече ръката и здавам багажа s) според лекаря трябва ми по лека работа и почивка на санаториум ех мечти b) и аз искам ама няма w)
Анче ама вие не сте ли големи за такива бели че и Прити и тя l) .Мале големи сладури има на тоя конкурс видяхте ли каква жертва на модата имаЖертва на модата
Споко Анче ще гласуваме 1super

#2492 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 15 November 2006 - 09:59 AM

Благодаря ,Гали, има много готинки снимки наистина аз очаквах ,че ще са повече . За моя радост виждам ,че руснаците гласуват и за мои снимки. b) Гласувай за който ти хареса все пак трябва да спечели най-забавната снимка. Аз се учудих ,че може да се гласува всеки ден,но така са решили.

Саричка е щастливка ,че си си у дома и ако и при вас е така слънчево като тук и вече всичко ще и е като по поръчка l)

А за белите възраст няма ,а трябва малко повече акъл ама ..... b)

#2493 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 10:32 AM

Извиняваите кои е собственика на тези пинчери и ако може да ми даде телефонния си номер за да му се обадя да го попитам нещо във вразка с тях.Благодаря предварително.

Прикачени файлове

#2494 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 15 November 2006 - 10:38 AM

Hauseofbarzev, аз виновен l)

#2495 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 11:40 AM

kaji mi telefona si

#2496 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 01:52 PM

Анче аз мога ли да свържа нашия татко с вашия да попитаме за рецептата как се правят такива хубави дъщери че нашия нещо не улучва все момченца излизат b) За кученцата ми е ясно с такива хубави майка и татко просто няма начин да не ги харесат w)
Наистина има много хубави снимки но нали знаеш че съм пристрастна като видя Стефито и ми пада пердето wink

#2497 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 02:40 PM

Анче, дъщеря ти е невероятно красива! Много е сладка. НА тази снимка на колко годинки е?
User's Signature

Качена снимка

#2498 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 06:51 PM

Imate li za prodavane pin4eri iskam da si kupq edin.

#2499 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 15 November 2006 - 08:44 PM

Цитат

kaji mi telefona si

052 64 79 41 0889909786-Анна Обади ми се и ще ти обясня кога очаквам бебета ,дай Боже всичко да е наред.Сега има от една кучка ,но едното е запазено отдавна. Ако се откаже момчето може и да го продавам. Другото нямам представа дали собственика на женската не е намерил стопани. Родителите са баща 1,5кг , майка 1,4кг.
След някой месец може да имам и от едрите пинчери, от майката на тези от снимката. Те стават от 3-4,5кг.

Гале, ама всички казват ,че приличали щерките на таткото и аз им се чудя от къде го познават. А мъжа ми като каже така го гледам
bl) и се чудя къде го е виждал l) l) l) . Аз се надявах на момче за второто ама не смених коча и пак мома l) .

Цитат

Анче, дъщеря ти е невероятно красива! Много е сладка. НА тази снимка на колко годинки е?

Благодаря, благодаря много ми е приятно като го казвате.На снимката е на 2г и 7м., а сега е на 4г и 2м w)

Да ви се оплача от моя АРЧО a) купувам аз РОЯЛ КАНИН ,на челна стойка заставам да го храня, давам консерви, варено месце(само месо) ......вече направо забравих какво още и дрисльото му с дрисльо НЕ ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ouu ouu ouu ouu . Но ...като хвана пюрето от детската кухня за Стефито и ми дърпа ръцете, квичи ,скача ...абе откача направо. Яде го като прасе. Реших да сложа и гранула Роялка от най-добрата- облиза пюрето и толкоз a) ouu
А ми кажете как да спазвам правилото ,да не яде хуманна храна, че той днес е трети ден дето не яде и стои като сянка. Ама като си изплюска пюренцето и един спаринг направиха.

#2500 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 08:56 PM

I as gledam pin4eri sega imam samo edna jenska maika ot lqvata strana i sega mi rodi 4 malki ot tazi vrazka rodi 2 majki s dve jenski jenskite 6te si gi ostava no 6te mi trqbva majkar da si kupq zatova te pitam za6toto mi trqbva da majkiq druga krav.

Прикачени файлове

#2501 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 09:08 PM

Hauseofbarzev ама си намерил/а поза за снимане!!и малки деца има тук(и аз и още има)недей така+това тове нещо лично бе я дай някой тебе да те снима така!!аа!? b) w) (не ти казвам нищо лошо,стана ми смешно и се пошегувах!надявам се да го разбереш като шега! 1super )

Анче дъщеря ти наистина е много красива!!незнам на кой прилича!!аз ммалко (пак)неразбрах и няма да се изказам че па ша ми се смеят!! b) b) w) r)
тоя Арчо пък хптен инат бе-боя по щръклявия гйз тогова a) !!ние поне сега гооре-долу похапваме!е на ся ше се мъчем да видим кво ще стана-дона хапне!!
аз сега взех 200гр некви котешки-пу,мари чак ме дере с лапата да и давам,ама незнам-дали е добре да и давам такиваа....знам кво мислите!?аз ще питам и в темата за храненето! bl) w)

Hauseofbarzev дано да намериш хубав мъжкар!разкажи нещо за твоите пинчери де!!много обичам да има някой нов и да започне да разказва-колко пинчита има какви са(женски,мъжки)характера има години и т.н!!!айде кажи и ти де плс!! 1super worthy
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2502 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 09:17 PM

Ми кво да ти кажа имам една маика само с 4 малки за сега но искам да ги права повече.

#2503 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 10:43 PM

оф ся ядохме и несме много доволни от този факт,но...иначе с едно две "БРАВО"или "БРАВО ДОБРО КУЧЕ"яде!! worthy
сега напълних пак плюшката и и я дадох,но тук в дестката и я снимах ето снимките!
местопрестъплението-доказателства:
доказателство номер едно:
"ръфаме плюшката с мятана на глава(което не личи на снимката)"
Качена снимка
доказателство номер 2:
"продължаваме да ръфаме...."
Качена снимка
доказателство номер 3:
"починахме си,раздърпахме плюшката..емися..почвка(но следите-остават)"
Качена снимка
доказателствата стигат,за да бъде призната за виновна...БАБА! bl) (ето вижте сами bl) )
Качена снимка
думи на Бабата:"аз съм баба ви Прити!не се плашете,Моля!!(само вижте каква модеРна ПриЧесКа иМаМ) b) "( b) )
това беше всичко от емисията ни за тази вечер!!очаквайте още лудорий от Прити съвсем скоро!(само да и хрумне нещо в малката китара) r)
п.с.извинявам се за главните букви просто ми омръзва да сменям!! b)
надявам се моята "емисия-лудорий"ви е развеселила 1super r) w) !!!
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2504 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 10:47 PM

опа:доказателство номер 3:
"починахме си,раздърпахме плюшката..емися..почвка(но следите-остават)"-сбъркана снимка:ето истинската:
Качена снимка
п.с. съжелявам за объркването в емисията!! r) 1super
User's Signature

#2505 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 15 November 2006 - 10:56 PM

Вале , тези престъпления в леглото на брат ти ли се извършват? b) Аз като ги видя пред раздърпаното руло тоалетна хартия хич не ми е до снимки.
Hauseofbarzev,от къде си?

#2506 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 08:09 AM

Анче освен да пишеш двойна порция на Стефито от кухнята и да ги храниш двамата . b) Що не пробваш бебка пък може да яде гранулки и да си менкат яденето wink тя и без това я осинови кучешка майка l) Да вземеш да пуснеш нови снимки да ги видим сладурите пък татко им нека да се радва .
Аз в събота и взех на Сара фенери и сготвих с ориз месцето сега яде та ушите и плющят да питам да и давам ли да яде риба вчера правих хек побърка се да си проси дадох и две парчета но ме достраша да не и стане лошо ако и дам повече .
Вале ама тя Прити била голяма унищожителка Сара само си играе с играчките без да ги разкъсва r)

#2507 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 08:30 AM

Ас съм от с.Мало Конаре всъщност там сами кучетата само ;) иначе уча и живея в гр.Белово.Знаете ли може ли да си промена името (ника)да не е Hauseofbarzev.

#2508 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 09:10 AM

Добре дошъл на Hauseofbarzev :) за съжаление име не можеш да смениш, направи си просто нов акаунт - макар, че нека модераторите кажат де 1super реално всичко може, въпроса е че ние го не можем :)
Чакаме повече снимки на твоите сладури да им се порадваме и ти желая много късмет със заплождането и отглеждането на повече пинчита!
За Рали - искам да ви споделям, че и като по-голяма си е все същата кукла! Наистина е голяма сладурана! Направо не те знам Анче...кучетата се опазват лесно, ама щерките wink
Притил емисията лудории е наистина весела 1super и Майлс всичко разкъсва, а сега и Найдена...
User's Signature

Качена снимка

#2509 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 02:30 PM

да на неговото легло!! b) и той само се сърди ама..кво да прави няма да я закача ,чее..... a) b)
гале то и Прити до онзи ден само си играеше,ама от тогава нещо.ъъ-и бели прави!!! a) b)
катрина ти си позле-с двама!!! w) l)
Hauseofbarzev може да си смениш ника,ако помолиш-тук
User's Signature

#2510 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 November 2006 - 05:49 PM

Имате поздрави от Кети--няма още нет в новата квартира s) иначе всичко е наред.
По въпроса с изтърбушването на играчки моя е начело--вервайте ми.
Хаос--смени ника че не мога да го напиша b) ние сме от Ракитово--аптен близо до Мало конаре и Белово.
Гале кво бе толкова работиш с тая ръка--я прати съпруга с майка му на работа a) а вие с лиглата BEER

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни